SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çok Özel Hafta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28493)

konartr58 04.02.2010 22:39

Cevap: Çok Özel Hafta

ne kadar acizlendik.yenelimde bir sıfır olsun diye umutlanıyoruz.geçen yıllara baktığımızda da çok takımı 1-0 yendik.aslında kanmışız.demek ki geçen yıl liğin kaliteside düşükmüş ki sivasspor sivrilebilmiş.
evet bu üç hafta önemli sivasspor için.çünkü ligden düşecek üçüncü takım sivasspor diyarbakırspor ve manisasporun birbirleri arasında yapacakları maçlara bağlı olacak gibi gözüküyor.

yozgatsporluyuz 04.02.2010 22:39

kardeş takımsivasspora denizlispor maçında başarılar dilerim

BOUN 04.02.2010 22:48

7 aydır çektiğimiz acıların ve ıstırabın bu maçla son bulmasını umuyorum. Bu kadar eziyetin üstüne ağır bir darbe daha yemek istemiyoruz, yeter artık silkelenin, savaşın, kız takımı gibi oynamayın!

Metal Gear 04.02.2010 22:54

Bıktık usandık!Artık son olsun!3 hafta 3 puan!Mutlak hedef bu!

BOUN 04.02.2010 23:01

--------------------------------------------------------------------------------

Olmak ya da olmamak!

Bunun kararı bu hafta verilecek!

Bu kadar önemli, bu kadar hayati!

Genelde futbolcular hakkında olumsuz yorumlarda bulunmam ama bu maç onların ekmek yedikleri tekneye sadakatlerini gösterecek!

Acı içinde bekliyoruz, ya son nefesimizi vereceğiz ya da daha güçlü bir nefes alacağız! Bakalım kader bize ne gösterecek!

SEVDAMSIN58 04.02.2010 23:13

AGZINIZDAN BAL AKIYOR DILEKLERINIZE KATILMAMAK ELDE DEGIL INSALLAH HESAPLARINIZ TUTAR VE BIZDE BU MUTLULUGU YASAMA SEREFINE MAZHAR OLURUZ
SUNUDA IFADE ETMEK ZORUNDAYIMKI DENIZLI COK BUYUK BIR RAKIP BIZIM TAKIMIN ONLARIN BASKISINA DAYANACAK DIRENCININ OLMADIGI DA ACIK VE NETTIR YIGIDOLARDA ADAM OLSUNLARDA BIZI YANILTSINLAR BIZDE VARIZ DESINLER KOLAY LOKMA DEGILIZ DESINLER AMA ARTIK BIRSEY DESINLER BIR BAS KALDIRIS YASASINLAR VE YASATSINLAR BIZLERE

kadirakin58 04.02.2010 23:14

büyük kaptan da döndü, gemisini kurtaracak inşallah..

ercan58.a 04.02.2010 23:14

[B][COLOR="Red"]alalım bu maçı allah rızası için bu maç gerçekten hepsinden önemli destegimizi esirgemeyelim[/COLOR][/B]

yukarıyıldızlı 04.02.2010 23:15

öncelikle bilet fiyatlarının bu kadar makul olmasına rağmen stadın dolacağını zannetmiyorum ama inşallah yanılan ben olurum..maçın önemi tartışılmaz zaten alacağımız 3 puan çok moral olacak ve 2-3 sıra birden yükselme şansımız olacak asıl rakiplerimizle karşılaşıyoruz amabiraz mücadele etmesi şart takımın...

mucahitbaba58 04.02.2010 23:46

[B]bu macdan uc yildizli gol olacagini dusunuyrum birini ve ilk golu mehmet kaptan ikinciyi macin ortalarinda yabancilarimizdan biri van heerden diye dusunuyorum son golude son anlarda yine yabancilardan biri atacak ahanda buraya yaziyorum
karamsar olmayin biz antepi dize getirmis takimiz;)bu kez cok daha iyi bir mac olacagini duusnuyorum [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:45.