SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Vefakar Yiğidolara Teşekkürler! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28538)

babapiton 09.02.2010 15:36

Cevap: Vefakar Yiğidolara Teşekkürler!

İsdere teşekkürler.....................

fatihtuztas 09.02.2010 15:43

Bu taraftar her güzel şeyi hak ediyor...

sivasfutbol 09.02.2010 16:15

En az maca 14-15 bin kişi gelmiş orada baqıran kişilerin takımı destekleyen kişilerin toplamına baksa 500 bulmaz hazin bi tablo stadyum boş olsada bi değişiklik olmazdı bence sivas yine yenerdi ben yazıklar olsun diyorum havuz ve gar tarafları full dolu baqıran bi avuç kişi maraton zaten sadece cekirdekçileri zengin ediyo yazıklar olsun..

yeniceri_can 09.02.2010 20:20

iyi gün dostları nerdesiniz ???
biz bize yeteriz diyorum başkada bişey demiyorum.. :)

SenSetik 09.02.2010 20:55

[QUOTE=yeniceri_can;607531]iyi gün dostları nerdesiniz ???
biz bize yeteriz diyorum başkada bişey demiyorum.. :)[/QUOTE]

haklısın Can...maçtan sonra koşa koşa toplantıma yetiştim...kafada bere boyunda atkı üstümde forma :) ama mutlu girdim toplatıya...çünkü bu sene kendimi daha bi Sivassporlu hissediyorum...iyi gün dostları kaybolunca...

efendigardaş 09.02.2010 21:31

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE TARAFTAR HER ZAMAN SİVASSPORUN YANINDA ,, MANİSA MAÇINADA İSTANBULDAN GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ,, HAYIRLISI BAKALIM,,

karadavut58 09.02.2010 21:56

ben fransa dan yuregi yanik yigido olarak turubunde yerlerini alan 13bin yigidolara sonsuz tesekkur ediyorum iste boyle olmaliyik iyigunde kotugun de hepberaber takimimiza hocamiza vede yonetime ayrica zamanini sivasspor aadamis degerli baskanimiz mecnun beyede cok tesekkur ediyorum saygilar

RECEP_YÜKSEL 09.02.2010 22:17

[QUOTE=SenSetik;607567]haklısın Can...maçtan sonra koşa koşa toplantıma yetiştim...kafada bere boyunda atkı üstümde forma :) ama mutlu girdim toplatıya...çünkü bu sene kendimi daha bi Sivassporlu hissediyorum...iyi gün dostları kaybolunca...[/QUOTE]

[B]İyi günde dost olanlar kötü günde kaçanlar

Unutmasınlar onlarında kötü günleri olur

Hayatın gerçeği budur bzi gittik ve geldik

Dün dost olanlar birden yok oldu

Sebebini araştırıyoruz kendimizce

Dernekler genele açıktır her Sivaslıya

Onun içinki İSTDER olarak herkeze

Aynı seviyede olduğumuz herkez bilmelidir

Burada açılan konuda İSTDER'e bir teşekürü bile çok görenlere duyrulur.

[U]Eleştiriye taahamülü olmayan insan haksız insandır??????[/B][/U]

okulsuz 09.02.2010 22:33

Gardaşlarım Denizli maçı çok öenmli olmakla birlikte Bu haftaki diyarbakır maçını almadığımız taktirde pek bir anlam kazanmayacaktır. O yüzden haydin yiğidolar

TracyMcGrady58 10.02.2010 00:09

Takimi yalniz birakmayan taraftarlarimiza sonsuz tesekkür ediyorum. Bu takimin bu günlerde destege ihtiyaci, insallah en iyi sekilde taraftar destegini hissedecektir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:44.