![]() |
Cevap: FİKSTÜR AVANTAJI
[QUOTE=yigido_sampiyon;609689][B][COLOR="Red"]ben fikstür avantajına dezavantajına inanmıyorum...
biz fenerden 5 yedik manisa bebare kaldı??????[/COLOR][/B][/QUOTE] aynen kardeşim sana katılyorum..fixtür avnnatajı diye bişiy yoktur..fenerbahçe bize 5-6 eksikle geldi ama tarfiki fark attı gitti..belki as 11 le çıksa bu kadar etkili olmaycaktı...mansiada isaac mesela bizde cezalı durumda olacak..ama belki onun yerine oyancaycak adam kendini ispatlayablmek için bize karşı haytnın maçını oyanaycak |
[QUOTE=MaXiMuM;609778]SİVASSPORUMUZUN BUNDAN SONRA LİGDEKİ TÜM RAKİPLERİ BİR HAFTA ÖNCE FENERBAHÇE İLE MAÇ YAPMIŞ OLACAK İNGİNÇ BİR DURUM [B]demiş konuyu açan arkadaş... bence bu konunun açılması daha ilginç :)) yenimi farkediyorsunuz beyler fikstürü...[/B][/QUOTE]
eevet arkadasım bu konuyu baska bır arkadas yazdı bende bunu demek ıstemıstım ıyıkı farkında oldun fener den sonra bız mac yapıyoruz dıye ama anlayan yıne anlamadı ne dıyem |
diyarbakır fenere çelme taktı, bize takıldı
manisa fenere çelme taktı, bize takılacak evimizde kazanmak zorundayız bu maça ligin son maçı gibi bakmak lazım |
fikstür avantajı diye kendimizi kandırmaktan vazgeçelim. artık futbolda tek avantaj sahada savaşan bir takımın olması gerisi yalan. savaşan mücadele eden bir takımsan her tür zor koşulda da olsa puan çıkarırsın.
|
[B]Avantajı kendin sağlayacaksın kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın .her maça final havasında çıkacaksın ve 90,dakika savaşacaksın işte en büyük avantaj bu bence... [/B]
|
[QUOTE=Salim58;609841][B]Avantajı kendin sağlayacaksın kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın .her maça final havasında çıkacaksın ve 90,dakika savaşacaksın işte en büyük avantaj bu bence... [/B][/QUOTE]
[B] Kendi kaderini kendin çizeceksin... Manisa'dan alınacak galibiyetle, puan farkı 4'e çıkacak bir karşılaşmadır. Bu hafta her haftadan daha önemli olduğunu düşünüyorum. Müsabakanın Cumartesi olması nedeniyle, taraftar sayımızda düşüş olmamasını, stadyumun doldurularak tam destek sağlanmasını diliyorum...[/B] |
avantaj oynarsan olur.oynamadıkça ne avantaj olur nede kolay maç.fener bize 5 attı gidip diyara yattı.manisadan zorla 1 puan aldı .kime güvenecegiz meçul.aslında kimseye güvenmeden çıkıp aslanlar ngibi topumuzu oynuyacagız.kim neyderse etsin biz işimize bakacagız.başka yoluda yok.
|
[B]bırakın bu işleri.diyarbakır manisa 1 'er puan alır fenerden biz 5 yeriz ;)
avantaj veya dezavantaj sadece sakatlık ve cezalılarda oluyor.[/B] |
eğer kasımpaşa manisa ankaraspor antalya gençler veya eskişehirden 3 puan alırsaak 12 puan eder
diğer maçlardanda 5 puan çıkarrısak ligde garanti kalırız böylece puanımız 38 olur bu maçalrdan birinde aksilik olursa ibb maçını yenmemiz gerrekecek bununda zor olabileceğini düşünüyorum ancak sivassporumuzun son haftalardaki başarılı futbolu neticesinde ben gelecek haftalariçin bir umut oldu ve bu maçlardaki performansımız sonucunda ligde kalacğımıza inanıyorum *1 puan alma düşüncem olan maçlar şunalr ankaragücü gaziaantep ibb belki bursa kayseri beşiktaş galtasaray ayrıyeten galata ve fenerin avrupada tur atlamalarını istiyorum nekadar atlarlarsa okadar çok maç yapacaklarından ligde yorgun olacaklar ve büyük takımlardan ne kadar puan alırsak kar olarak görüyorum |
[QUOTE=yeniceri_can;609886][B]bırakın bu işleri.diyarbakır manisa 1 'er puan alır fenerden biz 5 yeriz ;)
avantaj veya dezavantaj sadece sakatlık ve cezalılarda oluyor.[/B][/QUOTE] bunu sebebi bana göre takımın yani takımımızın bilerek veya kendi istekleri doğrultusunda ezdirilmesinden başka bir şey değil takımımızı ezdirenleri yürekten kınıyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:52. |