![]() |
Cevap: Kaptan tahkim yolunda
Ben cezanin inecegini hic sanmiyorum direkt kirmizi kart ve kartan sonra itiraz veya taskinlik olmadigi icin 2 mac verildi.
|
[QUOTE=pover58;609857]neden son dakikaya bırakıyoruz işleri m topuz tahkimden bir maça indirdi cezayı aynı pozisyon bizim cezada 1 maça iner.hem emsal teşkil ediyor hemde vurmadı mehmet iteledi.çifte standart yoksa bir maç kesin silinir.[/QUOTE]
mehmet topuz un cezasi macin ertesi günü aciklandi ama bizim kaptanin cezasi carsamba aciklandi yani ayni toplantida görüsülme imkani yoktu.ama her ne olursa olsun mehmet topuz un cezasi örnek olabilir.bunu ayni sekilde tahkim degerlendirirse isimize gelebilir. |
mehmet yıldızın yaptığı hareketin aynısını mehmet topuz yaptı ve onun cezası indirildi tahkim delikanlıysan bunuda indirirsin
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]inşallah kaldırırlar cezayı fenerli mehmet topuzda aynısını yaptı tahkime başvurdu cezası indirildi mehmet orda yumruk atmadı denizli kalecisi hafif itmeyle kendini yere attı bilerek bunuda göz önünde bulundursun federasyon[/B][/FONT]
|
[QUOTE=cşkn;609833]yeğen sendemi 4 maç bekleyipte 2 maç ceza gelince şok olanlardansın????:)(CŞKN):)[/QUOTE]
[B]yok yeğen ben aslında hiç ceza beklemiyordum iki maç ceza alınca şok oldum aslında..:)[/B] |
:mad:KARDEŞLER BUNDAN SONUÇ ÇIKMAZ :mad:
|
[B]HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH TAHKİM KABUL EDER....[/B]
|
inşallah kaptanın cezasını indirirler. Ancak kaptanın daha profesyonel olması lazım, böyle kırmızı kartlarla takımı yalnız bırakmamalı.
|
[B]tahkim kurulu perşembe toplanacak...hadi bakalım..[/B]
|
insalllah diyelim bekleyelim .
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:26. |