![]() |
Cevap: FLAŞ FLAŞ Erzurumspor Lig'den Düşürüldü
Üzüldüm.. Sadece hükmen mağlup sayılmaları gerekiyo biliyodum maça çıkmadıkları için..
Ama bu konu hakkında belirtilen görüşleri okuyunca çok güldüm..:D Süpersiniz arkadaşlar..:) |
[QUOTE=edebiyatisyen;610728]adamlar parasızlıktan maça çıkamadığı için alt kümeye düştü.Kürtlerin takımı olsa herkes seferber olur elinden geleni yapardı(başımızdaki devlet adamlrını kasdediyorum).[/QUOTE]
Aynen öyle. Erzurumspor 'a sahip çıkılmalı... |
[QUOTE=stutgart58;610721]iyi olmuş...anadolunun tek kralı SİVAStır....herkes haddini bilecek..![/QUOTE]
Bu kadar saçma ve cahilce yorum yapmayın kardeşim. iyi olmuş ne demek. senin erzurumla ne alıp veremediğin var. erzurum biz anadolunun büyüğümüyüz diyor. düşse sana ne faydası var ligde kalsa ne zararı var. Sırf yorum yazmak için yorum yazmayın hele böyle saçma yorumları yazıp sivas'lıları küçük düşürmeyin. Şu yorumu TS forumunda bile bulamazsın. TS'liler bile bu kadar kendilerini küçültmez. |
[QUOTE=stutgart58;610721]iyi olmuş...anadolunun tek kralı SİVAStır....herkes haddini bilecek..![/QUOTE]
şu yorumun için sadece üzüldüğümü söylemek istiyorum. bizlere bu tarz yorumların yakışmadığına inanıyorum. Erzurum'lu hemşerilerim adına çok üzüldüm,takımlarına sahip çıksınlar,onları eskisi gibi Süper Ligde görmek istiyoruz.. |
"iyi olmuş" , "anadolunun en büyüğü .....", "herkes haddini bilecek" , "çok bile kaldılar"
umarım bu sözleri seneye bu foruma yazmazlar... Düştüğümüzden çok bunu yazan insanlarımızın bu denli cahil kalışına üzülürüm.. |
[B]Süper Lige ilk çıktıgımız da İstasyon Caddesi Vergi dairesi'nin bulundugu alanın önünde ki direklere '' Erzurumlu Dadaşlar Sivas'lı Gardaşlarımıza Başarılar dileriz '' diye bir pankart asmışlardı. Bu pankartı görünce tarifi imkansız bir mutluluk duymuştum şimdi ise bu mutlulugun ölcüsünde hüzün duyuyorum cok yazık olmuş Erzurumspor gibi bir takım bu hallere düşmemeliydi.[/B]
|
[B]bu tür söylemleri kullanan insanların cahilligine futbol bilgisi sıfır olan arkadaşların sırf yorum yazmak için yorum yazdıkları düşüncesi içerisindeyim[/B]
|
ANADOLUDA SİVASA HAİNLİK YAPANLAR CEZASINI ÇEKECEKLER
böyle gelip geçiçi takımlar işte böyle olur örnek:sakarya,kocaeli,aydın TEK KRAL SİVASDIR |
maçlara çıkıp satış yapmaktansa mertçe çıkmamakta bence bir erdemdir.geçmiş olsun toparlanmasını dilerim spor centilmenliktir
|
ağır bir karar olmuş fakat kurallarda yazıyorsa maça çıkmadan önce erzurumspor klubu başına gelecekleri biliyor demektir. bunun için önlem almadıklarına göre demekki umurlarında değil
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:04. |