![]() |
Cevap: Bursaspor`a gözdağı
hadi bakalım hayırlısı...galibiyetimizle sonuçlanacak inşlhh...
|
sedat bayrak inşallah oynar eğer oynarsa gol yemeyiz
bursa bu sefer biz kazanacaz İNTİKAM VAKTİ GELDİ |
Bu haftaki maçta Bursa var önümüzdeki engel.Onlar şampiyon olsunlar tıpkı geçen yıl bizim ki gibi "Gönüllerin Şampiyonu"...Vizyona yeni bir film çıkacak pazar günü tüm spor programlarında gösterime girecek.Filmin adı "Timsahın Gözyaşları" baş aktör ise yiğido.Film eleştirmenleri de maalesef Kerem Öncel ve Zeki Çöl olacak, rolümüzün hakkını veremeyecekler..
.haydı be yiğido kim tutar seni. |
--------------------------------------------------------------------------------
[B][I]Sivasta 3-1 yenildiğimiz maçta Bursasporu nasıl perişan ettiğimizi hatırlayacaktır sanırım taraftarlarımız.Şans o gün yanımızda değildi.Türkiye kupası hariç tüm maçlarımızda Bursaspora oyun olarak üstünlüğümüz var,inanıyorum hafta sonuda tarih tekerrür edecek.[/I][/B] |
[U][I][B]SiVaSlIySaN ÖvÜn DeGiLsEN İtAaT Et[/B][/I][/U]
|
[B]ABDURRAHMANIN FORMA GİYEMEMESİNE ÜZÜLDÜM AÇIKÇASI İNŞALLAH 1 PUANDA OLSA ALMAK İSTİYORUZ..........[/B]
|
bazı arkadaşlara aynen katılıyorum bursa yönünden kolay maç olmayacak. sivasspor bu maça çok iyi bilenecek ve en az beraberlik olur diye düşünüyorum. sivassporun galibiyeti ise sürpriz olmayacaktır. sivassporu daha şanslı görüyorum.
|
bursa bizi ii tanır önceki senelerden sivasın adını duyunca köşe bucak kacanlardan ve bu hafta bi hatırlatma yapmak lazım abi kim bilsinler
|
[B]Önemli olan puan veya puanlar almak .sana ve takıma güveniyoruz hocam..[/B]
|
bu macta puan kaybedersek aldigimiz nefesi geri vermis oluruz,mutlak galibiyet yada en azindan bir berbaerlik ilerleyen haftalarda cok isimize yarar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:59. |