![]() |
Cevap: Bursa-Sivas maçı Sakarya`da
[QUOTE=yigidogençlik06;612433][B][I]sivasın sehircisi olcakmı yoksa her iki maçtamı sehircisiz oynanacak[/I][/B][/QUOTE]
SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI HER İKİ TAKIM İÇİNDE GEÇERLİDİR.. BURSA İTİRAZ ETSE TARAFSIZ SAHADA MESELA ANKARADA SEYİRCİLİ OLABİLİRDİ ONLAR YİĞİDOLARDAN ÇEKİNDİLER...*** |
[QUOTE=yorumcuyuz;612530]yok boyle bir sey yaa...! hakem tam bir sivas düsmanı yaa gecen senekı alanya macı. bu senekı denizli macı %100 lük bir penaltımızı vermedı golu eliyle kesen fahriyi atamadı oyundan...trabson bolgesi hakemlerınden olan bu sahsiyet tam bir sivas dusmanıdır...! ALLAH yigidoların yardımcısı olsun...[/QUOTE]
evet en son Ankaragücü macındada sureklı ıkılı mucadelelerde ve kararlarında takdır haklarınıda hep karsı takım lehıne kullanmıstı. bu hakem bızı daha cok yakar bu mhk ye dur demedıkce. |
Biri kuyuya tas atti,o tas geldi bizim basimiza dustu....
|
Seyircisiz oynama cezasının ne mantığı var anlamış değilim ... Arkadaş madem adam ceza aldı,tarafsız saha ya da kendi sahasında karşı takımın seyircisini maça sokun sadece hem tam manasıyla ceza olur hem de maçların tadı kaçmaz...
|
hakemimiz trabzon bölgesinden abdullah yılmaz iyi belki t s ********ine çalışır
|
insaalllah 3 puan aliriz ama cok zoir bi mac
|
[B]maçın Sakarya'da olması güzel ancak seyircisiz olması fena şekilde canımı sıktı...[/B]
|
seyircisiz olduktan sonra isterse fizan da olsun ama bu macta tek bursa degıl sivas da cezalandırılmıs gibi oluyor:mad:
|
BEN SEYIRCISIZ OLMASINA KESKE DEMIYORUM AMA NEDEN DIYORUM BURSANIN CEZASINI BIZ CEKIYORUZ BIZ CEZALI DEGILIZKI BURSAYLA KADER BIRLIGI YAPTIRILIYORUZ
|
eğer taraftarsız oynanmasaydı sakaryalılar bizi desteklerdi. :(
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:02. |