SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28682)

alperen2009 27.02.2010 16:15

Cevap: Maçı değerlendirelim

olmayan bir macin nesi degerlendirelim kardesim, ikinci yari bir gol pozisyonu bilem yok cok korkak oynadik, seyircili oynasak bundan iyi idi...

karyola 27.02.2010 16:16

SAHAYA 3 TANE YEMEK İÇİN Mİ ÇIKTI BU TAKIM.HOCA ALLAHINI SEVERSEN HERHAFTA BU TAKIMIN SAVUNMASI ALARM VERİYOR ÇÖZÜM BULAMADIN MI DAHA İSTİKRAR YOK BİZ HER HAFTA SON 5 SIRADA Kİ TAKIMLARLA MAÇ YAPMIYOZ İLK 5 TAKIMLADA OYNUYOZ.İLK 5 TAKIM BİZE 3 ER 3 ER GOL ATMIŞ.BURASI 18 TAKIMLI LİG İLK BEŞ VEYA SON 5 Lİ BİR LİG DEĞİL.:mad::mad::mad:..BURSASPOR'A TEBRİKLER İNŞALLAH SEZON SONUNA kadar tepede olurlar.

58power 27.02.2010 16:16

Arkadaslar bu sene ligde kalalim yeter

Seneye insallah biraz istikrarla iyi yerlere gelecegiz

Bu sene yenilsekte yensekt hep destek hep sabir

yeterki öyle böyle ligde kalalim

sevda58 27.02.2010 16:18

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Futbolcularimiz sanki kabullenmis ligdeki siramizi, mucadele yok, ruhsuz gibi geziniyorlar sahada.. olan yine biz taraftara oluyor.. bu mactan sonra gelecek haftadaki maclarimiz beni korkutmaya basladi, cok tedirginim cokkkk bizde bu oyun anlayisi oldugu surece ligde kalmamizi beklemeyin... hic umut vermiyor..

Bursasporu tebrik ediyorum, sampiyonluk yolunda basarilar....[/B][/FONT][/COLOR]

mayhos58 27.02.2010 16:18

hoca ne demiş takımı hazırladım bursa ile başabaş oynayağız diye beyanat veriyor .senin hazırladığın takımı s......
bu mu yani....

karakocyakup58 27.02.2010 16:18

teekkk çare hocanın degişmesi lazımm yoksa ismizz çok çok zorr kadroo varrr takım yokk
agbetu nerde kamanan nerde bizdeki kadroo fenerde yokk bizee iyi bir hoca olsaydı ŞİMDİ ŞAMPİYON LUK YARISINDA BİZDE OLURDUK

Salim58 27.02.2010 16:19

[B]maçın en iyisi benim,:) canlı izledim ve takımı hiç beğenmedim.:mad:[/B]

H_Turan 27.02.2010 16:19

Arkadaşlar Bursaspor çok güzel oynadı bu takım feneri yenmiş bjk yi yenmiş gs yi yenmiş olan bir takım Güzel oynadılar biz ise yanlış kadro sürdü bir kere iki ön libero ile başladık hatalı taktikti bu maçta akbetunun oynaması lazımdı Kamanan oyuna girebilirdi aubeye gelince berbat oynuyor onun yerine yasin oynasa daha güzel olur Elrioyaya gelince vassattı uğuru beğendim ibrahim iyi oynamadı Mehmet te ağır kaldı üzüldüğüm nokta üst üste gol yememiz yoksa bursa iyi oynuyordu

alperen2009 27.02.2010 16:20

mehmet yildiz olmus aglayani yok..... kamanan ve agbetu neden yoktu...???

abdullah58 27.02.2010 16:20

[QUOTE=mayhos58;613144]bursanın kazandığı en rahat maççççç
hoca : takımdan bihaber ne yapmak istediğni bilmeyen hiç bir şey yapmayan biri.... ben de olsam takım böyle olut ne farkeder.

ibrahim dağaşan : en büyük ruhsuz. benim burda ne işim var gibilerinden oynuyor.esasında senin yerin 2.3. lig.....

oubey : adam g... kaldıramıyor. nasıl oynasın.bu adamı alırken herhalde vesikalık fotorafına bakmışlar.

uğur kavuk : yazıklar olsun.. bu adam sivasta oynuyorya birşey diyemeyeceğim .kendime kızıyorum aslında bu adam oynuyor sen oynamıyon diye :)))) gelene geç dedi....tam bir mal.

keıta taıder .... bunlar boşuna alınmışşş...

cihan : sen git yine karşıyakada oyna burası sana fazla büyük geldi. yuh be 20 li yaşlardasın yaşından utan hiçmi koşmaz bir insan ben senin yerinde olsam 90 dakika koşarımmm... aldığın para haram.. kariyerinde burda biter işte soluğu 2,3, ligde alırsın...

arkadaşlar bir takım koşmaş pres yapmaz ruh gibi oynarsa 3 te yersin 5 te.. bu takımı ateşleyecek bir insana ihtiyacı var vereceksin hepsine cezayı .

hoca ne demiş takımı hazırladım bursa ile başabaş oynayağız diye beyanat veriyor .senin hazırladığın takımı s......
bu mu yani....
allah yine yanımızdaydı yoksa 10 luk olurduk.
YAZIKLAR OLSUN SİZE ALDIĞINIZ PARA HARAM ........
adamlar 3-0 önde hala pres yapıyorlar onlar yaptıkça ben kahroluyom futbolcular ise bakıyor öyle yemin ederim yaşım 33 şimdi kadroya gireyim 11 sivalı toçunun yarısından daha iyi top oynamazsan ********im... bu kadar açık söylüyorum.

küme düşecek takımların içinde en kötü futboluda biz oynuyoz kendimizi kandırmayalım......

işimiz allaha kaldı... futbolcu ve hocaya kaldıysa bank asyadayız biline.[/QUOTE]

aynen katiliyorum böyle takim olurmu be adamlarda sanki ruh yok
1 lig deki takimlar bizden daha iyi mücadele ediyorlar
ne bicim hocasin sen öyle takimin durumunu biliyordun aldigin oyuncular degil takimi sirtlayip kurtarmak
kadroya giremiyorlar
denizli bile bizden daha serefli oynuyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:20.