![]() |
Cevap: SİVASSPOR'UMUZU DESTEKLEMEYE ANTALYAYA GİDE
[B][COLOR="Blue"]biz takımı her zaman her yerde destekliyoruz sonuna kadar
ama artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişse ne? seyirci olarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin[/COLOR][/B] |
SEVDAMIZ ASKIMIZ ICIN YINE YOLLARDAYIZ SEVDAMIZ SİVASSPOR ICIN ANTALYAYA CIKARMA YAPACAGIZ BIZE YARDIM EDEN TUM ABILERIMDEN ALLAH RAZI OLSUN SEVDAMIZ TEK
BIZ RANT KAVGASI ICIN DEGIL SİVASSPOR SEVDAMIZ İCİN YOLDAYIZ Herkes Bıkarken Senden Ben Tekrar Tekrar Aşık Oluyorum Küme Düşsen Ne Olur Sevdanın Ligimi Olur...SİVASSPOR EGER SOKAKDA MAC YAPARSAN KALDIRIMDA DESTEKLERIM SENI SIVASSPOR MUSTAFA PARLAK / ZARALI ÜLKÜCÜ |
[QUOTE=58zarali;615288][IMG]http://www.istder.com/images/istder_antalya.png[/IMG][/QUOTE]
[B] ANTALYAYA GİDİYORUZ DESTEK BEKLİYORUZ[/B] |
hayırlı sonuçlar beklemek isterim ama çok zor berabere bile kalamayız
|
[b]Gidecekler Listesi Hazırlanıyor Gelecekler yazsın:
1 : Recep YÜKSEL 2 : Emre YÜKSEL 3 : Ömer COŞKUN 4 : Orhan ÇALIŞKAN 5 : Ünsal YILDIZ 6 : 7 : 8 : 9 : 10:[/b] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;615497][b]Gidecekler Listesi Hazırlanıyor Gelecekler yazsın:
1 : Recep YÜKSEL 2 : Emre YÜKSEL 3 : Ömer COŞKUN 4 : Orhan ÇALIŞKAN 5 : Ünsal YILDIZ 6 : SERKAN TURGUT 7 : 8 : 9 : 10:[/b][/QUOTE] İNŞALLAH BU SEFER SİZLERİ YANLIZ BIRAKMAM |
istanbuldan organize olursa memnun oluruz
|
arkadaşlar istanbuldan organize yapan olursa bende ustume duşen maddi manevi yaparım
|
[QUOTE=dejavu;615540]arkadaşlar istanbuldan organize yapan olursa bende ustume duşen maddi manevi yaparım[/QUOTE]
zaten bu organızasyon istanbuldan yapılıyor.maddi ve manevi olarak destek vermek için recep yüksel abiyle istibata geçebilirsin. |
gelmek isterim abiler gidiş geliş bilet tahmini olarak ne kadar tutar malum öğrenci adamız=)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:10. |