SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28784)

58candide58 14.03.2010 15:16

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[COLOR="Red"][B]MUHSİN HOCA GELDİ GELELİ BU TAKIMA TEK BİR KURDAN ÇÖPÜ BİLE KAANDIRAMADI..ACİLEN İSTİFASINI VERMESİ GEREKİR..[/B][/COLOR]

karşıyakalı 14.03.2010 15:16

[FONT="Arial Black"][SIZE="7"]SİVASSPOR YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİM 2 YIL BOYUNCA BİZE YAŞATTIKLARI HEYACAN VE BAŞARIDAN DOLAYI.SİVASSPOR ARTIK BANK ASYADA MÜCADELE EDECEKTİR VE TARİHİN TOZLU SAYFALARI ARASINDAKİ YERİNİ ALACAKTIR.ARTIK LİGE ŞANSIMIZIN OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM.ÇOCUKLARIMIZA ANLATACAGIMIZ BİR ZAMANLAR SİVASSPOR VARDI DİYECEGİMİZ 2 SEZON OLDU.BİZE BUNLARI YAŞATAN HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.[/SIZE][/FONT]

YENİÇUBUKLU 14.03.2010 15:17

ARKADAŞLAR ŞUANDA YERİMDE DURAMIYORUM SİNİRİMDEN ULAN BU TAKIMDA HİÇ Mİ OYUNCU YOK NE BU NE YAPMAK İSTİYORLAR ODUN GİBİ BEKLİYORLAR RAKİP GÜÇLÜDE OLSA GÜÇSÜZDE OLSA 2-3 YEYİP GELİYORLAR HAFTAYA DAHA BAŞKA DAHA İYİ TAKIM OLACAZ DİYOLAR NERDE LAN İYİ TAKIM NERDE BU TAKIMIN DEFANSI NERDE ORTA SAHASI ADAMLAR NE ZAMAN GELSE GOL OLUYOR ATAMAZSALARDA KENDİ HATALARINDAN KAYNAKLANIYOR PEKİ BU OYUNCULAR NE YAPIYOR ULAN MEMELEKETTE OLSAM BİZZAT GİDİP TAKIMA BEN OYUNA GİRECEM BEN OYNUYCAM İŞTA OYUN ÖYLE DEĞİL BÖYLE OLUR DİYECEM AMA BENİM TAHAMMÜLÜM KALMADI ARTIK YÖNETİM MUTLAKA BİRŞEYLER YAPMALI YAPMAZ İSE SİVASA YAZIK EDERLER KENDİLERİNE YAZIK EDERLER HERKES HADDİNİ BİLECEK O BİLİNÇLE OYUNUNU OYNAYACAK DAHA ÇOK SÖYLEYECEK VAR AMA DAHA FAZLA YÜKLENMEYECEĞİM SİVASA YAZIK ETMEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

YENİÇUBUKLU 14.03.2010 15:21

KİMSE GEÇEN SENELERDEKİ BAŞARININ ARKASINA SAKLANARAK KONUŞMAMALI EVET GÜZEL ŞEYLER YAŞATTILAR TEŞEKKÜR EDİYORUZ GURUR DUYUYORUZ AMA BAŞARI DEVAMLI OLURSA BİR ŞEY İFADE EDER EN AZINDAN ORTA SIRALARDA OLSANIZ NEYSE AMA SİZ GEÇEN SENE ŞAMPİYONLUGU KIL PAYI KAÇIRMIŞINIZ BU SENE İSE LİĞİN DİBİNE DEMİR ATMIŞINIZ BUNUN SAVUNULACAK HİÇBİR TARAFI YOK KARDEŞİM BİZE GÜZEL GÜNLER TATTIRDINIZ AMA ACISINIDA FAZLASIYLA ALDINIZ YETER ARTIK

badger5858 14.03.2010 15:21

Sivasspor için konuşulacak pek fazla bişey yok zaten...
Küme mücadelesi içinde tek rakibimiz kaldı denizlispor...
sağolsun diyarbakır birkez daha hükmen mağlubiyet aldı...bu böylece küme düşmeyi garantiledi..
artık denizli de 7 puan geriden gelip bizi geçerse bu futbolcuların hiçbirini Sivas'a sokmamak lazım...

Yönetim ise artık gerekeni yapmalı.Bir an önce Muhsin hocayı gönderip yeni hocayla birlikte aksayan bölgelere lig bitmeden gerekli takviyelerle anlaşma yapmalı....Bu sene transferler kamp başlamadan bitirmeliyiz...Yoksa seneye de aynı sıkıntıları yaşarız...

carizma0658 14.03.2010 15:23

T E B R İ K L E RRRRRR Y Ö N E T İ MM

yigido_sampiyon 14.03.2010 15:24

futbolcular elini vicdanlarına koyup düşünmeli...

[B]musa aydın[/B]: sakaryaspor küme düştü sivasspora geldi...yıldız oldu...
[B]ibrahim dağşan[/B]: bursasporda kaç kere ilk 16 yı girdi...
[B]hayrettin[/B] : sivasspordan başka hangi takım seni ilk 11 de oynatır...
[B]cihan[/B]: bank asyadan geldin süper lige...geçensene sivassporu rüyanda göremezdin...
[B]faruk[/B]: sana yorum bile yapmak istemiyorum...amatör ligler bile fazla sana...
[B]kadir pekmezci-ibrahim şahin[/B]: hacettepede ne yaptınızki sivasspora geldiniz...sizin için sivasporda oynamak hayattaki en büyük şansınızdır...

bgürsoy 14.03.2010 15:24

bize mi kalmış maçı değerlendirmek arkadaşlar?????????????Muhsin bey nasıl olsa herşeyi biliyor.. Antalyaspor iyi takım, boşuna orada durmuyorlar.. vs vs..
Muhsin bey yine şanssızdık der çıkar ortaya..

YENİÇUBUKLU 14.03.2010 15:24

DEGERLİ ARKADAŞLAR BİDE TÜDEMSAŞ BAŞKA BİR YERE TAŞINACAK GİBİ BİR DUYUM ALDIK DETAYLI OLARAK TAM BİLMİYORUZ AMA BİLEN VARSA YAZSIN ÖĞRENELİM ZATEN DİKİMEVİNİ GÖTÜRDÜLER VE DAHA PEK ÇOK ŞEY GİTTİ BÖYLE BİR ŞEY VARSA BUNA ASLA İZİN VERMEYELİM DEVLETTE DEVLETLİĞİNİ BİLSİN TEŞEKKÜRLER

vedat58 14.03.2010 15:25

TUH SIZIN SURATINIZA HEPINIZE YAZIKLAR OLSUN , ARKADASLAR TAKIMIMIZIN ICINDE 4 TANE TRABZONLU FUTBOLCU VAR BUNLARIN KESINLIKLE GÖNDERILMESI GEREK BU HAIN TRABZONLULAR EXTRA TOP OYNAMIYOR SIVAS KÜME DÜSSÜN DIYE , VE TAHMIN EDIYORUM BASKA FUTBOLCULARDA SATILMISLAR OYNAMAMAK ICIN , BU HAIN FUTBOLCUARA HAKKIMIZ HARAM OLSUNNNNNNNNNNN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:09.