![]() |
Cevap: Diyar %99 düştü
egerki düşürmezlerse çok yanlış yaparlar diyarbakır taraftarı hak etmiyor bu ligi hatta 2. ligi
|
KARŞINIZDA Kİ D.BAKIR DEVLETİN TAKIMI SİYASETİN MERKEZİ 3-5 OY HESABI YAPAN HÜKÜMETİN POLİTİK SİLAHI.:mad::mad:LİGE KALMASI GEREKEN EN SON TAKIM İSTEDİKLERİNİ YAPIYORLAR KİMSE SES ÇIKARMIYOR.SÜPER LİGE FAZLA BU TAKIM.
|
[B]YÖNETMELİKLER NE DİYOR?
Madde 20 – güvenlik nedeniyle müsabakalarin tamamlanamamasi "(4) bu maddede belirtilen sebeplerle aynı sezonda ikinci kez müsabakanın tamamlanamamasına sebebiyet veren takımlar, bulunduğu sezonda müsabakalardan çıkarılarak, bir alt lige düşürülür ve bu takımla müsabakası olan takımlar müsabaka yapmaksızın hükmen galip sayılırlar[/B] bu olmasa bile diyarbakırın aldcağı diğer cezalarla ligde kalması çok zor |
[QUOTE=rido51;616907]sivas olarak diyar'ın federasyon'ca küme düşürülmesinden medet ummak ezikliktir, etik değildir... hiç saygım kalmadı sivasspor'a...[/QUOTE]
Her işin bir kuralı var.. Oyunu kuralına göre oynamalısın.. Oynayamıyorsan, bavullarını toplamalısın.. Hak ediyorlarsa cezaları ki, hakediyorlar,, o zaman bunu federasyonun alması gereken kararın bize olumlu değilde nötr ( hiç etki etmemiş olsa idi de yine aynısını yazrdım..) eziklik demek bu konu ya objektif bakmamkla olur ancak) |
eğer düşürmezlerse şike vardır
|
[QUOTE=rido51;616907]sivas olarak diyar'ın federasyon'ca küme düşürülmesinden medet ummak ezikliktir, etik değildir... hiç saygım kalmadı sivasspor'a...[/QUOTE]
Burda hiç kimse Sivas ligde kalabilsin diye diyarın küme düşürülmesini istemiyor konuyu çarpıtma,diyar kendi rezillikleri ve pislikleri yüzünden düşürülmeli bu ligden. |
[QUOTE=ahmet_200655305;616882]bir takım bir sezonda 2 tane hükmen yenik sayılırsa ligden düşürülür .........[/QUOTE]
YÖNETMELİKLER NE DİYOR? Madde 20 – güvenlik nedeniyle müsabakalarin tamamlanamamasi "(4) bu maddede belirtilen sebeplerle aynı sezonda ikinci kez müsabakanın tamamlanamamasına sebebiyet veren takımlar, bulunduğu sezonda müsabakalardan çıkarılarak, bir alt lige düşürülür ve bu takımla müsabakası olan takımlar müsabaka yapmaksızın hükmen galip sayılırlar |
Diyara formul bulunur merak etmeyin düşürmezler.
|
bakın Allahı var takım güzel takım bizim takıma göre daha istekli zaten futbolcuları kalitesiz değil hırsları var ama işte gelin görün ki takıma taraftar sahip çıkmalı çıkmayınca böyle oluyo ben inanıyorum ki aynı futbolcular başka bir takımda bir arada oynasın rahatlıkla orta sıralarda yer alır. bence en kötü taraftar diyarbakır taraftarı adamlar seyircisiz maçta daha fazla puan aldılar en iyi taraftar da beşiktaş taraftarı (bu arada beşiktaşlı değilim)
|
diyarbakır iki maçta da hükmen yenik sayılır. küme düşer. türkiye'nin gözü önündeki bi olayda kuralları mutlaka uygularlar. aksini hükümet dahi yapamaz. ama yazık oldu o futbolculara. adamlar bizimkilerden kat kat yürekli oynuyordu. yokluklara rağmen. ben asıl denizli bize yetişir mi diye düşünüyorum ki böyle giderse gayet mümkün gibi...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:59. |