![]() |
Cevap: Takım kapılarını kapattı
"Sivas ekibi, şampiyonluk mücadelesi verdiği önceki 2 sezonun aksine, bu sezon alt sıralardan kurtulmak için çaba harcıyor. " denmiş.Pardon ama ben bi çaba göremiyorum.Denizlispor bile tekmeye kafa sokarak canını dişine takarak kurtulmak istiyor.Bizimkilerde kır da çiçek toplamaya çıkmışlar gibi geziniyorlar.Utanmasalar hazır çimi bulmuşken mangal yakacaklar.Millet yırtınıyor kaç haftadır bi umuttur belki bu hafta iyi oynar diye ama ne çare.Bence bu hafta son şansımız.bu haftada mağlup gelirsek olya bitmiştir.geçmiş olsun.
|
Vallahi kapatsalarda veya kapatmasalarda degisen birsey olmaz cünkü Genclerbirligi iyi organize olan takim.Zaten Tekinik Direktörleride Thomas Doll iyi bir Alman calistirici. Zaten bu son firsat sivasspor acisindan. Eger 3 Puan alirlarsa takim baya rahatlar ve önündeki Antep ve G.Saray maci icin iyi bir Motivasyon olur. Eger almazlarsa 3 Puan (beraberligi saymiyorum) o zaman [B]WELCOME BANK ASYA[/B]. Kusura kalmasinlar ama firsatlari tepenler hic de iyi günler beklemiyor. Insallah Diyarbakirspor düser'de o zaman rahatlariz olay bu kadar acik.
|
[URL=http://img329.imageshack.us/i/qshpruc4h1.gif/][IMG]http://img329.imageshack.us/img329/4020/qshpruc4h1.gif[/IMG][/URL]
|
Kapilar yerine saha da cenelerini ve Kale yi kapatsalar dah iyi olacak...
|
beyler bu kapilarin kapanmasi pek önemli degil ama görülüyorki artik herkes birseylerin farkinda onun icinde bir tepki veriliyor.
suana kadar sivasspor yönetiminde ve hocasinda hersey güllük gülistanlik gibi ses soluk cikmiyordu ama artik onlarda biliyorlar. baskanin sivas a gelip kamp kurmasi ile yapilacak mecnunsilinle(antep macinda öyle olmustu) bu genclerbirligi macini kazanabiliriz ama bu kazanilan mac insallah gene muhsin hocaya verilecek tepkiyi dindirmez.birde benim temennim artik resmen muhsin hocayada her mactan sonra mecnunsilin yapilmasi gerekiyor cünki adam takimda direkt oynayacak oyunculari 18 bile almiyor bu islerin arkasinda baska kisisel meseler oldugu asikar yapilacak mecnunsilinle bunlar asilabilir. |
BU DA TUTMAZSA NOLACAK BUSEFERDE ANTREMAN YERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİNİZ
|
AH OLAN AH NE GÜZEL GEÇEN SENE LİDERDİK ŞİMDİ LİGDEN DÜŞMEMEYE OYNUYOZ ODA OYNUYOSAK:D:
|
Bizim takım antreman yapıyomuydu şaşırdım ... Antreman yapan takım öyle goller yer mi faruk nasıl topu ıskalıyo Amatör takım böyle top oynamaz
|
[COLOR="Red"][B][I]Kardeşim bir kerede olumlu yorum yapmak için gireyim şu siteye olmaz ki böyle hep mağlubiyet...[/I][/B][/COLOR]
|
bu duruma düstünüz ya, bizim futbolcularla isimiz yok umudumuz kirildi sayin teknik direktör ertugral eger sorunlarini cözemezsen ortaya koy ve cek git, bizim de beklentilerimiz var.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:30. |