![]() |
Cevap: Bülent Uygun ; Sivaslılar nankörlük etti.
bülent hoca geri dönsün diyen arkadaşlara kapak oldumu acaba!!!
hala şu adamın adını anıyorsunuz ya ben size hiçbişey söylemiyorum!!! |
onun sozu niye daha bu sitede geciyor ki o coktan bizden ayrildi halen konusuyor
|
[B]Benim için Bülent Uygun dönemi kapanmıştır...[/B]
|
Senden büyük nankör mü var........!
|
Ayıp ettin Bülent Bey zaten ben senin hocalığın başından yaptığı bir şey var o da Sivası küçültme kendini de bu sayede yükseltme bir Ertuğrula bak bir de kendine hangi çabaların içindesin belli değil:mad:
|
Sivasspor Babanınn Çifliğimiydide susaydık Yaptığın hataları yanlışları Konuşmaların Şampiyonluğumuzu etkiledi Yanlış kadro sürdün bunu söylemekmi nankörlük tüm türkiyeye düşman ettin bu mu nan körlük Takımı datttın bunu söyledik bumu nankörlük Eğer gitmeseydin seni seviyorduk bülent ama gittikten sonra Gözümde değerin Sıfırlandı Bir söz vardır Gemiden ilk kaçan Faredir
|
[B][COLOR="Red"]bülent uygun Allah rızası için sus konuşma artık!!!
bu açıklamalarından sonra Ertuğrul Sağlama saygım 1000 kat daha arttı...birincisi konuşmadan sadece işine odaklanıyor, ikincisi beşiktaştan resmen kovuldu ama yinede ekmeğini yediği camiyaya saygısından tek kelime bile etmiyor... bülent uygun artık sen sivassporu ve sivaslılarla uğraşma sen git çiftliğinde atlarına, kedilerine, köpeklerine bak...[/COLOR][/B] |
Sivas'lı kesinlikle NANKÖR değildir. Bunun ispatı ise , BÜLENT UYGUN'a bundan sonraki yaşamında başarılı olmasını dilemektir.
İSMAİL KARTAL, AHMET AKCAN,BÜLENT UYGUN hepinize TEŞEKKÜR EDERİZ. |
ersun yanali boşver hiddink başarili olamazmiş o senin husnu kuruntun onu bunu bosverde gemiyi terkedip neden kaçtin delikanli gibi cık acikla murat erdogan tum ve syllayi neden gönderdin sunu unutma sivasspor sayesinde meşhur oldun chelsea seni kapısinda yatırmaz sen ordan bahsediyon kendine gelllll
|
yav şunun sivas hakkında konuşması içimi acıtıyor sen kimsin be sivasa geldin adam oldun çıkmışın sivas nankörlük yaptı diyorsun o zaman sen daha büyük nankörsün seni sen yapan yine sivas ve sivaslılar yoksa seni kim tanırdı normal bir topçuydun geldin burda biraz insan içine çıktın sana yaptıklarımızı da tüm türkiye biliyor senmi bilmiyorsun nankör sensin bir dahada çıkıp orda burda konuşma nankör bülent
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:52. |