SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   sadece SİVASSPOR konuşulsun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2903)

ofgurleyuk78 24.12.2005 20:27

Her Sivas'li dogdugu andan itibaren mutlak Sivassporludur. Hani bir gün fb. li
364 gün Sivassporlu gibi bir sey. Arkadaslar bir günde olsun baska takimi tutsun. Sikistirmayin o kadar. Ben 1951 dogumluyum. Bu güne kadar tuttugum takimi bir çirpida nasil silerim. Lütfen anlayin biraz.

ElbeyLi58 24.12.2005 20:33

[QUOTE=ofgurleyuk78]Her Sivas'li dogdugu andan itibaren mutlak Sivassporludur. Hani bir gün fb. li
364 gün Sivassporlu gibi bir sey. Arkadaslar bir günde olsun baska takimi tutsun. Sikistirmayin o kadar. Ben 1951 dogumluyum. Bu güne kadar tuttugum takimi bir çirpida nasil silerim. Lütfen anlayin biraz.[/QUOTE]
1 gün FB´li , BJK yada GS´li olacaksam
allah o gün benim canim alsin
[U]AMIN[/U]!!!

yusuf_07 24.12.2005 20:43

ZOR.

[COLOR="Blue"]VALLA BURDA ARKADAŞLAR DİĞER TAKIMLARIN DÜŞMANLIĞINI YAPTIKLARI SÜRECE BU SÖYLEDİĞİNİZ SADECE SİVASSPOR KONUŞULSUN OLAYI ZOR BENCE.Bİ GÜN GELİYORUZ TIKLIYORUZ SİTEYİ BAKIYORUZ FORUMLARDA İŞTE ŞU TAKIM ŞÖYLE ŞİKE YAPTI FALAN.SİVASSPORLU GİBİ GÖRÜNEN FAKAT DİĞER TAKIMLARI TUTAN ARKADAŞLARIMIZ BUNU SÜREKLİ YAPIYORLAR.ÖZELLİKLE 3 5 ARKADAŞIMIZ SÜREKLİ Bİ TAKIMIN DÜŞMANLIĞI YAPIYORLAR.DİĞER ARKADAŞLARI TAHRİK EDİYRLAR.SİTEDE 2 3 HAFTADIR DİĞER TAKIM MUHABBETİ YOKTU BAZILARI YİNE ORTALIĞI KARIŞTIRDILAR...[/COLOR]

MAVİ_BERE 24.12.2005 22:15

ÖZGÜR,ONUR BÜYÜKDERE,VE İSMAİL KARDEŞ BU TOPİC'İ BEN ÜSTÜME ALMIYORUM...
ÇÜNKİ SİZLER BENİ TANIYORSUNUZ......
BENİM X TAKIMIM YOK
BEN İLK ÖNCE ANKARAGÜÇLÜYÜM VE SONRADA ANKARAGÜÇLÜYÜM...
SİVASA DESTEK VERMEM SADECE SİVASLI OLMAMDIR...

+ İMZAAAAAAAAA

MERİÇ 24.12.2005 22:17

[QUOTE=1967 dernek serkan20][B]değerli sivaslı arkadaşlar
ben bu siteye yaklaşık 1.5 yıl önce üye oldum
o zamanlar bu sitede sadece sivasspor konuşuluyordu
yani kimse benim 1.takımım x takım 2.takımım sivasspor diye konuşmalar olmuyordu. kimse 1.takımım sivasspor 2.takımım x takım diye konu dahi olmuyordu.
ama sivasspor 1.lige çıkmayı garantilemeye başlayınca o zamanlar bu kadar fazla olmayan üye sayısı arttı ve yeni üye olan arkadaşlar forumlarda gördüğüm kadarıyla sivastan başka takım tuttuklarından bahsediyorlar
bu yüzdende millet birbiriyle tartışıyor
bazen bende bu tür hareketlere katılmak zorunda kalıyorum
çünkü sivastan başka olan x takımları sewmiyorum
benim bütün üyelerden isteğim olacak
bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B][/QUOTE]
Haklısın abi , bende eski üyelerdenim .....formlarda bu yüzden tartışma cıkabiliyo...

1967_CLUB_ÖZGÜR 24.12.2005 23:17

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][COLOR=RED][B]....tahrik vardı silindi....B][/COLOR][/QUOTE]

[B]BENİ SİNİRLENDIREN...ORATAMI GEREN VATANDASIN YAZILARI NDEN SILINMIYOR !! ?? YAZDIGIM YAZI SILINIYOR VE TAHRIK VARDI SİLİNDİ YAZIYOR !!! AYIB OLUYOR WALLA !![/B]

Etem-Murat 24.12.2005 23:22

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B]BENİ SİNİRLENDIREN...ORATAMI GEREN VATANDASIN YAZILARI NDEN SILINMIYOR !! ?? YAZDIGIM YAZI SILINIYOR VE TAHRIK VARDI SİLİNDİ YAZIYOR !!! AYIB OLUYOR WALLA !![/B][/QUOTE]
sanada mı aynını yapmışlar ayıp etmişler canım sende dernek üyesisin yazdığın yazılara dikkat et biraz o zaman

1967_CLUB_ÖZGÜR 24.12.2005 23:35

[QUOTE=Etemtemizkan]sanada mı aynını yapmışlar ayıp etmişler canım sende dernek üyesisin yazdığın yazılara dikkat et biraz o zaman[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ABİ DİKKAT EDİLECEK BI DURUM YOKTU..ADAM GELDI ORTAMI GERDİ BANA SAYGISIZSIN KUCUK HARF KULLAN GIBI TAHRIK EDICI SOZLER KULLANDI
...BİŞEY DENMEDİ !!
BEN KIMSEYI TAHRIK ETMEDİm
BANA LAF ATAN ADAMA CEVABINI VERMISTIM !![/COLOR][/FONT]

işte yazısı;

[COLOR="Red"]CENCİLLİ[/COLOR]
[B]Başkasına saygısı olmayanın kendisinede saygısı olmaz derler, büyük harf ve kalın puntolarla yazmak ise ayrıca bir saygısızlıkdır, bu forumlarda önce bunları düzeltin, herkes istediği gibi yazmakla meşgul, net'de büyük harf demek bağırmak derler ve edebe aykırıdır hatırlatırım, gelelim ikinci takım meselesine, 1967 SİVAS doğumluyum 30 senedir FENERBAHÇE'yi tutuyorum, 1.lige göz kırptığından beri SİVAS'ımın İSTANBUL'daki her maçına gittim hatta onlarca hemşehrimi götürdüm, ve bana ihtiyaç duyduğu her yerde varım, fakat benim diğer yarım FENERBAHÇE, bu konuyu düzeltmek istiyorsanız forumda TÜRK futbolu diye bir bölüm açarsınız isteyen istediğini orda konuşur, forumda kirlenmez, zira biz forum.antu.com'da böyle yapıyoruz, herkese saygılar.[/B]
[B]
bu vatandas nden uyarılmadı !!??? tahrıkte var !! reklam da !! [/B]

gurbetci_yigido 25.12.2005 00:11

aslinda birazda sacma sade sivasspor u konusmakta cok sIkIcI olur ama baska takimlardanda bahsetmeyi söylemiyorum eglence icin acilan topicler felan cok güzel yani veya diger takimlara ait haberleri okumakta iyi cünkü nerdeyse zamanimizin hepsi bu sitede geciyor ve sivassliyiz sivassporluyuz bunlari konusmamiz tartismamiz lazim fakaaaaat bunun yaninda diger takimdan haberler ve dünyada gelisen olaylarada yer verilse bu siteye giren birisi baska bir siteye girmeye ihtiyac duymaz ama tabiki bu konularda sivas ve sivassporu ikinci planda birakacak kadar asiri olmamali ayrica diger takimlardan haberler olabilir ama onu destekliyorum bunu destekliyorum diye bisey olmaz bu siteye giren insan sadece ve sadece sivassporludurr

kadir20 25.12.2005 00:14

cok güzel bi topic arkadasim ellerine saglikkk

bu site ne sitesi sivassporun taraftasr sitesi o zaman baska takimdan bize ne,öbür takimlarin haberleri icin diyecegim yook ama buraya gelipp baska takimi destekleyen arkadaslarin bilmesi gerekki burasi sivasspor a aitt

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:22.