![]() |
Cevap: Bakkal : Daha İyi Olacağız
"Bu akşam bir olay beni çok etkiledi... Beşiktaş taraftarının MUstafa Denizli'ye gösterdiği ilgi, sevgi beni çok duygulandırdı, çok etkilendim."
Bizde taraftar olarak kasımpaşa maçında mesut hocayı tribünlere çağırıp oan teşekkür etmeliyiz....bunu hak ediyor ligde kalıyorsak onun sayesinde birazda.... |
[B][COLOR="DarkRed"]
inşallah hocam gelecek sezon daha iyi olacağız ve biz taraftarlar olarak geçen sezon yaşadığımız coşkuyu gelecek sezonda tekrar yaşayacağız.[/COLOR][/B] |
mesut hocayı vallaha bırakmayız seneye devam hatta 3 5 sene kontratimzalatın :D
|
Başlarda mesut hocanın yanlış bir seçim olduğunu düşüüp yanılmam beni çok mutlu etti takım ruhunu geri kazandı inşallah bu sene ligde kalacaz gelecek senede bomba gibi olacaz inşallah..
|
[B]Sivasspor Taraftarının Bu Sezon En Çok Hasret Kaldığı Şey Onurlu Mücadele , Ruhtu...
Mesut Hoca Geldi.4 Maçın 4 undede Bunu Gorduk....Teşekkürler Hoca İyiki Geldin...[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]
inşallah hocam ve beşiktaşla yaptığımız çoğu maçında bizle pek puan alamıyor aynı örnek olarak gs gibi oda fenerden alamıyor onlarda olan gelenek bizde var [/COLOR][/B]:D:D:D :D |
akşam maç daydık çokşükür puğan aldık inşallah haftaya 3 puanla buliği bitiriz
|
Bu ligi bilen tecrübeli hocalara ihtiyaç duyarlar kümede kalma savaşı veren takımlar. Bir şanssızlık var. Bu lig böyle omamalıydı. Mesut hoca iyi tercihti. Bravo büyük başkan.
|
çok teşekkür ederiz mesut hocam bu kritik dönemde takımın başına gelip büyük cesaret örneği gösterdiniz.. inşallah ligde kalıp seneye yine fırtınalar estireceğiz.en büyük yiğidolar....
|
arkadaslar kasimpasa macinda mesut hocamiza sevgi gösterisinde bulunalim..
macta nerdeyse gecen seneki sivasspor vardi bu sene ligde kalirsak ve bi kac takviye ile seneye ilk 6ya gireriz.. pozisyonlar varda elimizde son vuruslarda oyunculuar iyi vurmuyolar.. mesut hocaya mutlaka kasimpasa macinda mutlaka sevgimizi gösterelim :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42. |