![]() |
Cevap: Sivasspor'dan Song bombası
bu hürdogan gazetesine de inancimi kaybettim... yok mehmet yildiz gs ye gidecek, yok suymus buymus... yalan haberler basiyorlar. yaptiklari tek ses kirliligi. sivasin songu alacagini düsünmüyorum. alsa bile isine fazla gelmez. adam bir en fazla iki sene oynar, ondan sonra emekli olur. bizim gelecege yatirim yapmamiz lazim... genc, dinamik gencler lazim bize...
|
Alınırsa çok iyi olur. Hayırlısı neyse o olsun.
|
gelse çok iyi olur ama trabzonda kalmak istemeyen bize niye gelsin ki ? oraya song gibi bir adam bulmalıyız olmazsa diallo sedat oynasın
|
Dün akşam veteranların maçı vardı. Nedense o aklıma geldi şimdi. Dünyada adam bitti de Song'a mı kaldı Sivasspor. Kaldı ki Afrikalı futbolcuların gerçek yaşını bilemezsin.
|
Gelsin Sivasin geri kalmislik düzeyi Kamerunu aratmayacağından kendini Memleketinde hissedecektir.
|
GELİRSE GÜZEL OLUR BONSERVİSİ ZATEN ELİNDE ŞU AN O GELİRSE YASİN DİREK GÖZDEN CIKARILIR O MEVKİDE 3 OYUNCU YETER
|
inş bu haber doğru değildir. tamam iyi futbolcu olabilir ancak yaş 33 ne kadar işimize yarayacak. onun bunun döküntülerini takıma doldurmak hangi mantıklı (!) adamın işi acaba
|
GS AYHAN ANKGÜCÜNDEN KALECİ SENEKİ.ESKİŞEHİRDEN MEHMET YILMAZ.YULA.AYDIN KARABULUT.CEMCAN HURŞİT.
|
song gerçekten çok isabetli olur.song biraz yaşlandı ama bize çok faydalı 0olacagına şüphem yok.gönül isterki servette alınsın bilica da ama bizim gücümüz ortada.songu begenmiyenlere soruyorum luganoyu mu alalım.
|
KIRDAN ERHAN TAZEMETA.ANGELOV.ADEM SARI FB SEMİH.GS CANER.
ANT VEYSEL NECATİ ATEŞ BALİLİ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:23. |