![]() |
Cevap: Bizi izlemeye devam etsinler
nokta transfer demekte devre arasindaki transferleri kastediyorlar herhalde :) gercekci olmak lazim
|
Transfer konusunda bekleyip göreceğiz bu konuda yönetime güveniyoruz.
|
[B][I]"BİZİ İZLEMEYE DEVAM ETSİNLER" başlığını okuyunca bende zannettim ki büyük bir iş yapıldı, bomba transfer yapıldı veya akılalmaz , imkansız bişey yaptılar !!!! Allah akıl fikir versin ne diyim:([/I][/B]
|
Sakın bize geçen yılın devamı filmini izletmeyesiniz ??? Ne yaptın da neyini izleyelim kardeşim ?
|
Gökhan Emreciksin Kayseri'den kesin ayrilacagim diyor. Yönetim bence temasa geçmeli biran önce. Musa'dan daha çok isimize yarar bu çocuk hem genç hem hizli hem yetenekli. Üstelik yeterince oynamamaktan yakiniyor. Sivas'ta tekrar yildizi parlar.
Sol tarafada Aydin Karabulut'u alabilirsek super bir operasyon olur. |
Kardeş demişsin ki:"Bizi izlemeye devam etsinler", izlemek kolay ancak izleme zevki vermek zor.siz kolay olanını mı yoksa zor olanını mı yapacaksınız.geçen yıldan kalma bir filmin başını izler gibi olduk sankı bu cümleler ile.dikkatli olmalı insan, bir söz vardır; "hızlı giden atın b...u seyrek düşermiş" ona göre, demedi demeyin...
|
[QUOTE=burakkova;632990]bence kulübün başına daha profesyonel insanlar gelmeli.. bunlarla olacak iş değil..[/QUOTE]
Kafanızdaki yönetici profilini detaylı bir şekilde yazar mısınız? Profesyonelden kastınız nedir, profesyonel bir yönetici hangi alanlarda daha yetenekli veya kuvvetli olmalıdır? Sayın yöneticilerimizin hangi vasıflarını eksik veya yetersiz buluyorsunuz, nasıl olmalarını istersiniz veya kafanızda Sivasspor için olmasını arzu ettiğiniz yönetici profili nasıldır? Bence doğrudan ''bu adamlarla olmaz bu iş'' deyip çıkmak, Sivassporumuz için emek veren bu insanlara haksızlık olur. Eğer önerilerimizi daha somut ve anlaşılır yaparsak daha yapıcı oluruz kanaatindeyim. Saygılarımla. |
[QUOTE=MaXiMuM;633072][B][I]"BİZİ İZLEMEYE DEVAM ETSİNLER" başlığını okuyunca bende zannettim ki büyük bir iş yapıldı, bomba transfer yapıldı veya akılalmaz , imkansız bişey yaptılar !!!! Allah akıl fikir versin ne diyim:([/I][/B][/QUOTE]
Ben de böyle anladım.:rolleyes: |
Daha izlemeye başlayamadık ki izlemeye devam edelim :)
|
mbemba ve bülent uygunun yolları bucada kesişti bu kez ((:
sizi izleyiruz zaten adam gibi transfer yapın.kiradaki oyuncularımız gelsin sakın agbetuyu göndermeyin.takımı adam gibi çalıştırın. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:40. |