![]() |
Cevap: Kesin Gidiyorlar
yasin musa bide erman giderse takım düzelir. diallo dan neden haber yok o bizim oyuncumuz galiba diyarda kiralıktı ancak sözleşmesi bittimi acaba.ses soluk çıkmadı diallodan.
|
umarım gerekenden fazla önem veriyosunuzdur bu işe bu seneki gibi olmasın artık şampiyon olalım bizde
|
konumuz haricinde bişey paylaşmak istiyorum ark lar. bazı yerlerde hadisenin geçen gün söylediği istiklal marşımızla ilgili tartışmalar var.. çok yerde beğenilmemiş yanlış bulanlar var ama ben şahsen beğendim.. bakmak isteyen dinlesin ...
[url]http://www.vidivodo.com/389469/hadise-istiklal-marsi-okursa[/url] |
[B]Yerlilerden kalacaklar:Mehmet,Murat,Hayrettin,Akın,Musa,Sedat,Abdurrahman
Yabancılardan kalacaklar:Kamanan,Diallo,Keita Agbetu kiraya verilmeli,gerisi gitmeli..[/B] |
GİDECEKLERİN KALACAKLAR BİR AN EVEL BELLİ OLSADA TAKİMA GELECEKLER BELLİ OLSA BÜYÜK BAŞKAN BİZİM İÇİN ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ EN KRALİNİ GETİRECEK.
|
hepside doğru karar petkoviç defolsun maa yasinde gitsin musayıda yollayın artık çok berbat oynuyor
|
Bence takımda işe yarar tek yabancı Kamanan,diğerleri beş para etmez.Her bölgeye adam ihtiyacı var.Defansa orta sahaya forvete bir de kaleci.
|
Musa Kalsin Mehmet Yıldızdan bile daha önemli bir futbolcu
|
diallo bizim sözleşmeli oyuncumuz,kiralık olarak Diyarbakırda oynadı performansına göre sanırım bu sezon takımda kalacaktır.anladığım kadarıyla sözleşmesi bitip te verim alınamayan tüm yerli ve de yabancılar gidecek.
|
gzel olmuş yalnız o listede hiç yerli oyuncular yok
kiralayalım yasini,diğer bazı genc oyuncuları gitsin olgunlaşınca gelsinler geri genclerden faydalanabilirsek uzun müddet kadro sıkıntısı cekmeyiz bursa genclerbirliği antep bunlarda hic bu problemler yaşanmaz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:45. |