SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İmzalar 10 Haziran'ı bekliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29405)

A.Turan Korkmaz 04.06.2010 22:39

Cevap: İmzalar 10 Haziran'ı bekliyor

Kaynak: Kasimpasaspor.org.tr
Georgi SARMOV ve Nikolay DİMİTROV Kasımpaşa’da
Salı, 18 Mayıs 2010 12:56

Kulübümüz 18.05.2010 tarihinde Levski Sofya takımından transfer edilen orta saha oyuncuları Georgi SARMOV ve Nikolay DİMİTROV ile sözleşme imzalamıştır.

Transfere hızlı başladıklarını dile getiren bazı gazetecilerin soruları üzerine, transferlerin aslında daha önceden bitirildiğini ancak açıklama için sezon sonunun beklendiği, takımı bozmadan transfer sezonun 3-4 transferle bitirileceği açıklandı.

Bazı kulüpler lig bitmeden transferi bitirmişler bile....

A.Turan Korkmaz 04.06.2010 22:42

Acele edin demiyorum,ama birazcık diğer süperlig takımlarının resmi sitelerini kontrol eden taraftar, doğruyu yanlışı ayırt edebilir.
Kıyaslamalıyız,rakiplerimiz ne yapıyorlar,biz ne yapıyoruz, bu en büyük kıstas olsa gerek.

eyuphulagu 04.06.2010 22:59

SON DAKİKA:Bugün sivasspor As başkanı M. Ali Topal'ın açıklamaları var..M.Ali Topal 1 Kaleci,2 Stoper,2 Orta Saha, Ve 1 Forvet Oyuncusu alacaklarını söylemiş..Bu haber çok yeni bir haber ve açıklama yapan da Sivasspor As Başkanı...Değişik sitelerde sivassporun 3-4 tane oyuncu alacak açıklamalarınında doğru olmadığı anlaşılmış oldu...M. Bakkal'da 4 oyuncu alacağız açıklaması yapmıştı;işte bu çok ilginç...Şimdi daha çok meraklanmaya başladım;Demek ki Keita hariç tüm yabancılar ya gönderilecek ya da kiraya verilecek,yerlerine de yeni oyuncular alınacak..İşte Sivassporda yeni bir heyecan kasırgası başlıyor...Alınacak yeni oyuncu yeni heyecan demektir;tarftar da yeni yüzleri,taze kanı ve yeni oyuncuları çok sever..İnşallah alınacak oyuncular vast olamaz,taraftarın beklentisini karşılayacak seviyede olur...10 Haziran'ı şimdiden iple çekeceğiz anlaşılan...Haydi HAYAL KAFE SENDEN YENİ TRANSFER HABERLERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ....

subasi29 04.06.2010 23:08

hadi hayirlisi bakalim sabirsizlanmaya basladik biran once bizde gardimizi alalim

bassguitar 05.06.2010 20:45

bakalim insallah hayirlisi olur ne diyelim/////////////

hoLiGan Enes 05.06.2010 22:21

[B]Yabancı Senecky Olabilir......[/B]

ahbey 10.06.2010 18:20

10 Haziran 2010 bitmek üzere... Acaba imzalar gece mi attırılacak? :mad: :mad:

sevda58 10.06.2010 18:25

Yonetim yine tarihleri karistirdi herhalde..:mad:

saat kac oldu halen bir imza aciklama yok.. ne bicim istir anlam veremedim:confused:

B.DUMANLI 10.06.2010 18:38

Biz zamaninda oyuncularimizi alsak hazirlik kampina katilsalar,sonra lig maclarina hazir duruma gelseler fenami olur?

stain 10.06.2010 18:44

10 haziran vede ses seda yok nebiçim iştir bu allah aşkına 2 transferimizi sabırsızlıkla hafta başından beri bekliyoruz

aceleci davran mıyoruz çünkü yine ipini koparmış deli danaları takıma koyacağız diye ödüm patlıyor inş geçen seneki gibi çürükleri doldurma niyetinde değillerdir inş:confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:11.