SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivas'ın kalesi Martinez'e emanet! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29439)

merkez58 11.06.2010 09:37

Cevap: Sivas'ın kalesi Martinez'e emanet!

arkadaşlar kusyra bakmayın ama ne kadar köfte o kadar ekmek siz ne bekliyorsunuz geçen yıl şampiyonluğa oynadık destek belli bursa oynadı gördünüz yiğidolar için liğde kalmak ilk 5 e girmek büyük başarıdır yönetim kapasiteyi bilerek ona göre davranıyor tahmin ediyorum sevgiyle kalın

BuRaSı SiVaS 58 11.06.2010 09:49

gelirse bence iyi olur bu kaleci sakaraydayken fırtınalar estirmişti ama gerçekmi yalanmı bilinmez

svsli585858 11.06.2010 10:03

[QUOTE=Kokomo;635718]Bazı arkadaşlar "Messi" alınsa bile muhalif olacak herhalde ?

Bu ne öfkedir yönetime ?

Martinez'i kaç defa izlediniz acaba ?

Sivasspor'un mali yapısına uygun, son derece güzel bir transferdir.
Yeter ki yalan haber olmasın.[/QUOTE]

[B][I] gardaş muhalefetle alakası yok biz sadece neden kaliteli oyuncular alınmıyor diyoruz. bursa fenerden vedersonu aldı şimdide servet le ilgileniyorlar biz neden 2. ligden adam topluyorz 3 yıldır toplanan paralar şampiyonlar ligi ön elemesindeki gelirler nerede ??? neden adam akıllı oyuncular almıyoruz da 2. ligden oyuncular getiriyoruz yönetime öfkemiz budur biz her zaman takımızın arkasındayız ama yönetiminde taraftarı ateşleyecek oyuncular alması lazım niye fb den gs den oyuncu almak varken bank asya dan oyuncu alıyoruz ??? [/I][/B]

fatihcan58 11.06.2010 11:56

arkadaşlar sivastan ne bekliyorsunuz 3 büyüklerden transfer yapmak çok yanlış istanbulu görmüş yaşamış bir futbolcudan sivas gibi küçük gece hayatı olmayan bir şehirde yaşaması ve başarı beklenmesi çok zor zaten hangi futbolcu 3 büyüklerde oynayıpta sonra anadaluda başarılı olmuşki alın size yasin çakmak fenerden transfer gösterin bana 1 örnek 3 büyüklerden gelipte sadece başarılı olan bir servet diğerleri nerde zafer biryol, celil sağır ,serkan aykut, beşiktaşlı fazlı, bursalı gol kralı okan yılmaz, lüften herkesin ayakları yere bassın bizde isteriz ama olmaz martinez çok iyi bir kaleciydi bence yerinde bir transfer

sawyer5892 11.06.2010 12:51

Şu an Kolombiya'nın Once Caldas takımında oynamaktadır. Eğer haber gerçekse iyi bir transfer olacağnı düsünüyorum

akkuzu 11.06.2010 13:25

Bizim seyircinin çoğunun fotbol izlemediği anlaşılıyor.Martinez sakaryanın düştüğü zaman kalesinde hariklar yaratan büyük kulüplerin istediği bir kaleciydi,Snecky de akara sporda daha 1 sezon önce türkiye liğinin en iyi yabancı kalecisiydi Bence futbolu iyi takip edin her ikiside Sivasspora faydalı olacağına eminim.Futbolda futboldan çok büyük kulüplerde ismi geçmiş(yasin gibi) anadolu kulüplerine gelip futbolu rolentiye almış futbolcu istemiyoruz.3. liğden gelsin ama formasını ıslatsın

yiğider58 11.06.2010 13:28

YÖNETİM YANLIŞLARI:BİZ DEMİŞTİK DEMEK SONRADAN O KADAR KOLAY Kİ AMA BİZ YÖNETİME ŞİMDİDEN DİYORUZ. DENENMEMİŞLERİ DENEYİN YAPILMAYANI YAPIN DİYORUZ .NE OLDU SİZİN FUTBOLCU ARAMA KOMİNTENİZE HER FIRSATTA DİYORSUNUZ GEÇEN SENEKİ YANLIŞLARI YAPMAYACAĞIZ DOĞRU GEÇEN SENEKİ YANLIŞLARI YAPMIYORSUNUZ BUSENE DAHA BETERİNİ YAPMAYA KARARLISINIZ HERALDE ONDAN.YİNE HER FIRSATTA DİYORSUNUZ PARA SIKINTIMIZ YOK AMA NE HİKMETSE NERDE KALBURDAN ELENMİŞ FUTBOLCULAR VAR ONLARI GETİRMEYE GAYRET GÖSTERİYORSUNUZ. SAYIN YÖNETİM BİZ STADA SAYIN OFLAZI VEYA SAYIN FİKRET ÜNSALI SEYRETMEYE GELMEYECEĞİZ. BİZ FUTBOLCU İZLEMEYE GELECEGİZ.BUNU ANLATAMIYORUZ HERAL DE. GEÇEN SENE TARAFTAR BENCE KENDİNİ FAZLASIYLA GÖSTERDİ VE TAKIMINI ZOR GÜÜNDE YANINDA OLDU. BU SEZONDA SİZ BİR YİYİLİK YAPINDA TARFTARIN SESİNE KULAK VERİN VE DOĞRU DÜRÜST TRANSFER YAPIN.YOKSA O STATDA SADECE SİZ YÖNETİM ALAAK MAÇLARI SEYREDERSİNİZ. TARAFTAR AYNI ÖZVERİYİ BİR DAHA GÖSTERMEZ.

cılgınsivas58 11.06.2010 13:31

imzalar 10 hazirandaydı aha 11 haziran oldu imzalar atılana kadar hiç bişeye inanmaycan

sivaslitaner58 11.06.2010 16:16

sakaryaspordan kaleci niye aliyoruz ya?

ÖFŞ2041 11.06.2010 19:11

[QUOTE=sivaslitaner58;635783]sakaryaspordan kaleci niye aliyoruz ya?[/QUOTE]

Kaleci ihtiyacımız var ya ondan olabilir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:01.