![]() |
Cevap: Ceyhun Eriş
kendisine yazık eden bir oyuncu çok daha iyi yerlerde olabilirmiş geçmişte
|
istikrarsz bi futbolcu ama kendi kendine yapıyo ne yapıyosa.hünerlerini sergileyebilse suanda bu durumlarda olmazdı
|
Futbolu kafandan silmissin ,o topun pesinden dahi kosmak istemiyorsun.Neden kendinle beraber,gittigin kulüpleride,seyircileride mutsuz ediyorsun.Futbolu birak artik Ceyhun.Tam zamani.
|
sadece ilk yarı GS maçında oynadın...
|
Buca istedi Sivas vermedi!
[IMG]http://www.turkspor.net/images/news/Ceyhun_Eris.jpg[/IMG]
Sivasspor'un gözden çıkardığı Ceyhun Eriş'e Bucaspor'dan transfer teklifi geldi,ancak Sivasspor bu kulübe gitmesine sıcak bakmayınca transferde askıya alındı. Sivasspor'la yollarını ayıran 9 futbolcudan birisi olan Ceyhun Eriş'e kümede kalma uğraşı veren Bucaspor'dan gelen teklife Sivasspor sıcak bakmadı ve bonservisinde indirim yapmadı. |
Cevap: Buca istedi Sivas vermedi!
bende öyle birşey okumadim ama ceyhun sivasda alcaklarimi almadan biryere gitmem demiş gerekirse a2 ligindekinlerle antiramana çikarim demiş
|
öyle yaziyordu ben okudum yerde buca filan yazmiyordu keşke gitse buca briraz zor kurtarir boşyere sivasta kalcana bedavaya aldik birde parami istiyorlar
|
ceyhun bir yere gitmez hem taraftar istiyor onu hemde faydali olur
|
Bucaspor´a yan cizmeleri güzel olmus.Aslinda Ceyhun´un takimda kalmasi en uygunu ama yönetim nasil bir yol izleyecek Ceyhun hususunda bekleyip görecegiz.
|
Ceyhun neden gönderiliyor hala anlayamadım...adama görev verildiğinde hangi maçta olursa olsun çabalıyor ve nihayetinde golleri ve asistleri var...
Bence Ceyhunu gönderilecek listesine koymalarının sebebi teknik heyet le arasında bi anlaşmazlık olması.... Ya adam kaç maç 2. yarı girdi...hangisinde umursamaz bi tavır aldı....Sivasspor u düşünmeyen bi oyuncu olsa FENERBAHÇE maçında MEHMET TOPUZUN ona yumruk atmasına CEYHUN gibi agresif bi oyuncu tepki göstermez miydi VE EN NİHAYETİNDE KIRMIZI KART GÖRÜRDÜ ..... Bence yedek kalması onu rahatsz etmeyecekse ( yani ikinci yarı maça girmesi durumu ) ve ALINACAK oyuncu ceyhun kadar yetenekli olmayacaksa gitmesi çok garibime gidiyor.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:07. |