SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bu maçı kazanacağız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29901)

karakaplan58 26.08.2010 17:12

Cevap: Yiğido meydan okuyor

BURASI SIVAS CIKIŞ YOK 4 1 ALACAZZZZZZ

yorgun(58) 26.08.2010 17:24

sedat guzel söylemiş gögsüm kabardı ne yalansöyleyim takımın kendine güveni geldi ben yeneriz diye tahmin ediyorum bursayı ama beraberlikte buyuk ihtimal

A.Turan Korkmaz 26.08.2010 17:36

Bursa maçından puan(lar) alabilmemiz için:
1) Onlar takım olarak iyi olduklarında kazanıyorlar. Kupa maçında Trabzon onlardan daha iyi takım oyunu oynadığı için Bursayı yendiler.Dolayısıyla bizde kimin oynadığı değil,takım olarak uyumumuz daha önemli olacak.
2) Mehmet,Ceyhun,Cihan ve Zita gol kaçırma yarışı içindeler iki maçtır. Bulduğunu atmazsan sana atarlar. Antalyanın golünden önce Mehmet Yıldızın kaleye daha yakın olduğu,karşı karşıya halde Cihan geriye verdiği pasla kaçan gol döndü hemen Antalyanın golü oldu mesela. İnşallah hesi birer ane atarlar bu maçta. Tamam pozisyona giriyoruz ama golü atacaksın ki kıymeti olsun.
3) İvanov oynamazsa Sedatın yanına Diallo ya da Murat gelir. İkis de geçen sezon sonlarında rakile ikili mücadelede ağır kalıyorlardı. Bursada Sercan,Volkan ve Ozan hızlı hücumcular.Umarım onlara pozisyon vermezler.
Son iki maçta yediğimiz golleri Abdurrahmanın bulunduğu sağ kanadımızdan yedik. Uğur Kavuk'un daha formda olması gerek ki ,Abdurrahmanı da sıkıştırsın,rekabet olsun.
4) Hocanın 4-5-1 oyun düzeni güzel ama bu planda ilerde oynayan Mehmet,Ceyhun,Cihan,Zitanın da takım savunmasına katkısı gerekiyor. Koşmayanın,basmayanın,pres yapmayanın oyunda değil kenarda olması gerekir bence isi ne olursa olsun.
Ben takımımızı seyrederken bu hafta bunlara dikkat edeceğim. İnşallah güzel bir sonuç alırız sahamızda.

YİGİDOKENTLİ 26.08.2010 17:36

maç bizim 2 -0 biz alacagiz goller mehmet yildiz ceyhun erişten gelecek.

SEVDAMSIN58 26.08.2010 20:33

bursa isi riske etmeyen bir takim gonlumuzden gecen hep galibiyet yada en kotu ihtimal beraberlik ama acik konusmak gerekirse hicde umidim yok orta sahada top tutacak yada futbolcu denilebilecek birtane oyuncumuz yok forvette mehmetle ceyhun henuz birbirini tanimiyor ve anlasamiyorlar henuz defansta her iki kanatta olu abdurrahman in yeri orta saha olmali simdikiyerinde cok basarisiz ve gelen geciyor ozan ipek o kanatta ve abdurahman in onu durduracagini hic sanmiyorum diger kanatta ferhat daha nerede duracagini bile bilmiyor volkan sen i nasil kontrol edecek
hepimiz galibiyet isteriz ama gercekleride gormek lazim bizim yoneticiler gibi ahkam kesmeye gerek yoktur mesut hoca nasil bursayi yenmeyi hesap ediyor bu kadroyla anlayabilmis degilim dogrusu elimizden geleni yapacaz desede rezil bari olmasa yenersek zaten yenmis oluruz ama daha dereyi gormeden pacayi sivamis bizimkiler yazik cok yazik hicmi akli basinda biri bizi bulmayacak

SEVDAMSIN58 26.08.2010 20:37

bence meydan okumak rakibi hirslandirmaktan baska bir ise yaramaz

yusuf_yusuf 26.08.2010 20:52

tabi ya meydan okucağız bız yığıdoyuz her eks gorecek bızı

Salim58 26.08.2010 20:58

[I][B]Asıl meydan okumak güzel bir futbolla bu maçı almaktır.İnşaallah bu maçıda alıp yolumuza devam edeceğiz.[/B][/I]

fatihtuztas 26.08.2010 22:07

hadi bakalım inşallah kayıpsız atlatırız bu haftayı da, mesut hocamıza ve de takımımıza güzeniyoruz.

migroArmis 26.08.2010 22:56

bence bu maçın skorunda ziyade maçı kimin kazanacağı önemli 4-0 la 1-0 arasında hiç bir fark yok ...ama kazanan çok önemli bir 3 puan alacak o kadar önemliki gerek motivasyon gerekse zirwe yarısında bende olacağımın kawgası olacak...hayırlı olsun benim gönlümden geçende 0-2:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:52.