SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor bu hakemle kazanamıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30053)

HALIL 07.09.2010 19:48

Cevap: Sivasspor bu hakemle kazanamıyor

lutfen kazanamiyorsak hakemlere yuklenmeyelim:rolleyes:

adres58 07.09.2010 23:42

Trabzon şu andaki kadro yapısı ile bizden bir kaç gömlek üstün arkadaşlar. Bir çok sebepleri var tek tek futbolcuları burada açıklamam çok uzun sürer. Tek umutlu olduğumuz taraf milli takım oyuncularının fazlalığı nedeni ile takımlarına geç katılacak olmaları. Ne yazıkki maçımızın Pazartesi oynanacak olması da bu durumu biraz zorlaştırıyor muhakkak. Fakat bugünkü milli maçı seyrettiğimde oldukça enteresan bir detay gözüme çarptı. Oda kaleci Onurun yan top zaafiyeti. Bizimde bir kaç maçlarda özellikle Ceyhunla duran top organizasyonlarımızda gözle görülür bir gol atma yüzdemizin oluşu. Bunu değerlendirmemiz gerekiyor. Ayrıca iç saha performansı ve Trabzon seyircisinin sağolsun bazı taraftarlarımız vede Bülent Uygun iel geçmiş yıllarda yaşanan 3-0 lık skorun sayesinde bize karşı motive olmaları handikapımız olacak. Belki bir çok arkadaşımız beni tenkit edicek ama bana göre Trabzon bizi çok zorlanmadan yenecek. İnşallah futbolcularımız beni mahcup ederde şöyle sizlere karşı yüzüm kıpkırmızı olsa. Ama maalesef Fenerbahçe karşılaşmasını gördükten sonra bu düşüncelerim değişti.

kiNgSiZe58 07.09.2010 23:48

[QUOTE=yigido_halil_58;650717]lutfen kazanamiyorsak hakemlere yuklenmeyelim:rolleyes:[/QUOTE]

dogru gardas ama bazi maclarda hakem gercekten hakkimizi yedi.
gecen sene hakkemlerden cok cektik.

bulutbey27 08.09.2010 00:06

bu sefer kazanırız inşallah

eyuphulagu 08.09.2010 01:24

Hakem arkadaş şu anda ülkemizin en iyi 3 hakeminden biri olarak gösteriliyor..Bana göre en iyi hakemimiz..Sivasspor iyi ve akıllı oynarsa bu hakemle Trabzon'dan puan çıkarabilir..Unutmamalı ki geçen yıl D. bakula oynanan ve 1-1 biten maçın hakemi de B. Yıldırım'dı..Bu hakemlen D. bakurdan 1 puan alabiliyorsak başka maçlardan da aalırız diye düşünüyorum. Yeterki biz iyi olalım hakem 2. planda kalır...Bu hakemi bizim maçlarda ön yargılı olduğunu söyleyen Abdullah Yiğit'e kesinlikle katılmıyorum..D. bakır gibi çok zor bir deplasman maçında bu hakemle 1 puan alıp ligde kaldıysak kesinlikle bu hakemle diğer maçlardan da puan alırız...Sivasspor maç sonuçlarını hakemler yıkmamalı kendi iyi futbolunu sahaya yansıtıp puanlar almalı...

hiko58 08.09.2010 09:04

biz iyi oynadıkmı hiç bir hakem etki edemez. yeterki adam gibi futbolumuzu oynayalım.

yigidozan 08.09.2010 10:07

yunus yıldırımdan iyidir yinede

superglam 08.09.2010 16:03

Mesajları okudumda zaten biz kafadan yenilmişiz trabzona.. hakem hatada yapsa bir anlamı yok artık.. TS Sivastan yok bir kaç gömlek üstünmüş falan filan.. Eğer ligler ona göre şekillenseydi maç yapmaya gerek yoktu girilirdi trensfermarkt'a orada gömlek ölçülerine göre sıralanmış zaten takımlar.. Üzüldüğüm nokta ruhumuzuda kaybetmek üzereyiz..

subasi29 08.09.2010 17:19

tipinde meymelet yok zaten :D insallah maci bunun insafina birakmadan kazaniriz

tekdoktirin 08.09.2010 18:39

o zaman bizde bu maçı kazanır ve bu talihsizliğe bi son veririz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:30.