![]() |
Cevap: KARA GECE!!!
VALLAHI BILLAHI BU OYUNCULARA TEKME TOKAT GIRMEK LAZIM BAK OZAMAN NASIL MAC KAZANIYORLAR !!!
BUNDAN YILLAR ÖNCE FENERBAHCE DAYAK YEMISTI DAYAKTAN SONRA DÜZELMISTI OYUNCULAR. HAYDI SIVASLI TARAFTARLAR YAPIN BI GÜZELLIK SU SERFSIZLERE AKILLARI BASLARINA GELSIN. tamam takim kötü gidebilir bisey demiyorum ama bu gidis 1,5 sene sürermi be ??? |
Uyku tutmuyor yahu
Kabullenemiyorum bu rezaleti Sivasspor bu kadar rezilliği hak etmiyor Bakkaldan hoca yaparsan 6 da yersin 16 da |
ANDERLECHT en zamaninda 5 yedik tamam dedik anderlecht dedik ama TRABZON !!!! DÜSMANIMIZ ADAMLAR RESMEN REZIL OLDUK HOCAM REZIIIIIIIIIL
|
sivasspor tarihinin en kötü sonucu vede sivassporun direk oynayacak oyuncuları nın oynamadığı bir maç oldu
ilk 18 e alınmayan oyuncular dün ki kadro içindeki oyuncuları cebinden çıkaracak kalitededir hocanın artık keitaya garezi bırakıp adamı oynatması lazım eğer keita oynmayacaksa keitayı boşuna tutup köreltmeyelim adam 24 yaşında taş gibi adam genç gitsinde bari sivas beni söndürdü Allahta sivası söndürsün demesin birdiğer ilginçlik ise sezon başında alınan oyuncular ilk 11 de direk oynayacak oyuncular olacak denildi vede ben bunu saçma buluyorum suarez denen bir oyuncu aldık hollanda kampında onu izleyenler tamam bu takımın golcüsü bu demişlerdi burda ama malesef bu adam 4 haftadır kadroya alınmıyor keita alınmıyor kim alınıyor bizim takımın çok daha üst kalitesi olan sedat yeşilkaya kadroya alınıyorsa ya hocada bir sorun var ya da takım takım değil uğur kavuk oynarda keita gibi bir topçu oynamazmı bence yeter artık hocam bülent uygunun yolunda gitme o yol çok bozuk bir yol eğer o yolu izlersen bu taraftar kapıyı gösterir eskişehir maçındada bir halt yapamaz ise bu takım bu 11 bu 18 taraftara hemen istifa diyecektir bu türk futbolunun değişilmezidir düşününki galatasaray ilk 2 maçı kaybetti diye rijkardı kovul ma aşamasına getirdiler ki adamın kariyerine laf yok yani hocam senin gibi sıradan bir türk teknik trektöre neden denmesin vede artık takıma faydası çok aza inen m.nas m.yıldız ceyhun uğur gibi oyuncuların yerine oynayacako oyuncun varken senin tutup 4 haftadır bu kadroda diretmen yanlıştır ayıptır daha geçen sezonun başında manisadan kovuldun vede nasıl kovuldun hatırlarmısın takımı oyynatırdın oynatırdın ancak takım gol atamazdı ve bu gün bakınca sivasspor ne oynuyor nede gol atabiliyor 4-5-1 diye taktik kalmadı dünyada yani en azından bir takım 4-5-1 taktiğiyle hem deplasmana hem de kendi evinde oynayan takım heryerde deplasman oynamış kadar olur çözüm gayet basit 5 orta alan oyuncusu oynatana dek 4 tane oynat adam gibi oynat forma dağıtımında adaletli ol keita denen adam bu takımın en kaliteli orta sahasıdır vede ilk 18 e bile girememekteyse demekkki birisinde sorun vardır ve bu sorun bellidir di mi hocam?????????????????? |
Bu acınacak tabloyu bir daha görmek istemiyorum bir daha görmemiz demek bizim sonumuz demektir bu takımla hiçbir yere gidilemez
|
mesut hoca ve futbolcuları 43 yılın en büyük felaketini en kara gecesini yaşattınız, yiğidonun yüzünü yere sürdünüz.
evimizdeki eskişehir maçı kendinizi affettirmeniz için köprüden önceki son çıkış!!!!!!!!!!! |
mehmet yıldız artık balili ile birlikte oynarkenki mehmet yıldız değil
neydi o günler... mehmet kıçını kaldırıp koşardı, balili yine öyle rüzgarın oğlu idi. iki futbolcumuzla ne kontrataklar yapardık. hey gidi günler... şimdi tek forvetle, yani mehmet'le oynuyoruz ama balili'nin partneri mehmet yok artık ve görünen o ki forvetsiz oynuyoruz. yazık bize!!!!! taraftar o kadar bağırdı, sol kanat felç diye...... taraftar o kadar bağırdı takımda forvet yok diye...... eskişehir maçı köprüden önceki son çıkış mesut hocam ve futbolcularımız!!!! o maçtan sonra ya rıza hoca ya da mesut hoca şiddetle istifa sloganları duyacak. mesut hoca'ya çok umut bağlamış birisi olarak bu kişinin mesut hoca olmasını istemiyorum!!!!!! |
bu kara gecenin hiç bir izahı olamaz. Bir takım yenilebilir. Şanssızlık olabilir. ve yenilebilir. Ama bir takımdaki oyuncular mücadele etmiyorsa asıl sıkıntı orada . Beni asıl üzen yenilmemiz değil arkadaşlar bu formanın hakkını vererek mücadele etmemeleri koşmamalarıdır. Burada sorumlu teknik adamdır. yahhu bir hafatalığına bile olsa şu takıma ben hazırlasam yine bu kadar yemezdik!!! Bİr takım bu kadarmı aciz top oynar bu kadar mı kişiliksiz oynar. Birde sedat denen herif var oynadığı topta meymenet yok bi de hakeme küfür edip oynadığı formaya katmerli şekilde ihanet ediyorlar.BİR DE MESUT BEY UTANMADAN MAÇTAN SONRA HAKEMEİ KÖTÜLÜYOR. SORARIM ARKADAŞLAR MAÇTAN SONRA YAPILACAK AÇIKLAMA HAKEMLE İLGİLİ Mİ OLMALIDIR
ARKADAŞLAR BUNU NET VE KESİN SÖYLÜYORUM BUNUN ADI İHANETTİR. BU FORMAYA BU HALKA BU TAKIMA İHANETTİR!!!!!:mad::mad::mad::mad: |
artık tepkı koyma zamanı geldı
|
erman kılıc ile taiderı neden ilk 11 oynatmıyor anlamadım bu adamlar hıcmı isine yaramıo mesut bakkal...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:47. |