SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ferhat 2 hafta yok ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30118)

HALIL 15.09.2010 15:58

Cevap: Ferhat 2 hafta yok !

aman eksik kalsin:mad:fazla da bir sey demicem

58^SiVaS^58 15.09.2010 15:58

Gecmis olsun Ferhat aga

57 Mehmet 15.09.2010 17:02

gecmis olsun ferhat,ALLAHTAN acil sifalar dilerim,INSALLAH en kisa zamanda yine takimda yerini alirsin

hatem 15.09.2010 19:29

hayrettin in olduğu yerde gerek yok ferhat a zaten hiç bi şey yaptığı yok zaten en eksik olduğumuz mevkii defans bide onu oynatmak zorunda kalıoz niye çünkü adam yok o kadar dedik şu yönetime bi tane sol a adam al diye ama yok işte yoook.

GuVeN 15.09.2010 20:24

Hayrettın'ın Eskişehir maçına yetişmesı en buyuk dılegımız,tabı hazırsa. Ferhat'ada cok gecmıs olsun en kısa zamanda sakatlıgının ıyılesmesını dılerız..

bulutbey27 15.09.2010 21:26

oh be iyikide yok zaten bi katkısıda yok yokluğunda kimse farketmez inanın bana

şarkışla 58 15.09.2010 21:27

Bir futbolcu nasıl değerlendirilir.Bir kere herkes nasıl görmek istiyorsa öyle görür.Bazı arkadaşlar Ferhat ı savunmak için onun bölgesinden gol yemediğimizi yazmışlar.Yani sol kanattaki bir ataktan gol yemediysek Ferhat başarılı.Gol yemişsek Ferhat başarısız.Bu nasıl değerlendirmedir pek anlayamadım.Peki sol taraftan gol yemedik ama sürekli ataklardan tehlike yaşadık ne olacak.Sol kanattan olumlu bir atak yapamadık ne olcak.Benim Ferhat hakkındaki görüşüm olumsuz.Peki 6 gol yiyen Ramoviç neden suçlanmıyor.Çünkü daha önceki maçlardaki iyi performarsı bunu engelliyor.Belkide Ferhattaki eksikte bu.

Harput0658 16.09.2010 09:09

Geçmiş olsun Ferhat. Sen bunlara aldırma moralini bozma. Sen kaliteli oyuncusun ve çok çaba sarfediyosun. Biran önce iyleşirsin inşallah.
Zaten TS maçında sakatlanmasaydın. O maçtan yenilgiyle ayrılmazdık. Sen çıktıktan sonra tüm ataklar sol tarafımızdan geldi.

adres58 16.09.2010 11:02

[B]Ferhat gibi genç bir oyuncuya kimse kötü demesin sadece yetersiz. Buda zamanla atlatılacak bir durumdur. Sadece zamana ihtiyacı var. Oynaya oynaya atlatacak inşallah. Fakat daha yetersiz oldu şu aşamada belli oluyor. Onun tek şanssızlığı kalburüstü takımlara karşı ve karşısında oynayan oyuncuların ondan daha kaliteli olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca önlerinde oynayan oyuncularımızın yardıma geç gelmesi ve orasını kapatırken koridorunun açıklar vermesi. Onu bu konuda suçlayamayız 2-3 sezondur bu sıkıntıyı yaşıyoruz zaten. Onu bunu suçladık ama çözümün nereden kaynaklandığını bulamadık. Neyse geçmiş olsun dileklerimi bildiriyorum. Zaten Hayrettin de geri döndü umarım kapasitesi yeterli olur bu maçta çünkü sakatlıktan doğan bir ara verme var kondisyon açısından yetersiz olabilir. Ayrıca Dialloda Libero oynayan bir oyuncu Deniss ile Diallonun mevki değişi sonucunda bu sorun çözülebilir. Sedat ise artık olayların derin boyutu anlaşılınca pek fazla da üzerine gidilmemesi gerektiğine inanıyorum. Formayı Sivasspora yapılmış bir hareketten dolayı değil hakeme olan eleştirisinden dolayı attığı meydana çıktı. İnşallah az ceza ile atlatırda bu kaosdan çıkarız. [/B]

shang 16.09.2010 12:48

kadir keita sag kanat naz sol kanat cihan yada erman ceyhun mehmet ilerde oynamalı bana gore ugur kavuk ne ya hayrettin bi sakatlanınca bakın neler oldu ferhatı hiç begenmıyorum hele yerıne gıren murat sozgelmez zaten aksayan taraftı temelli ipten saptan cıktı orası bi sol bek alternatif alamadılar forvetimiz yok oyuna gırecek suarez 18 de yok ıbrahım sahın bızı kurtaracak sanki ali sevimli ne ya oyle bi adam vardı keita 18 de yokken diyecek laf bulamıyorum sonuc ne 6 tane ye 2 tane ye ye allah ye 2 senedır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:21.