![]() |
Cevap: İŞTE YENİ ATKILARIMIZ..!!
güzel olmuş.......
|
ßekir abiiii sivasa qelince mesut abim bana hediye edecekti bana bi tane ayır tamam mı :)
|
[QUOTE=YigidoGenclik38;664417]ßekir abiiii sivasa qelince mesut abim bana hediye edecekti bana bi tane ayır tamam mı :)[/QUOTE]
[B]ayıp ettin canım sen gel hallederiz.[/B] |
[QUOTE=mgulseven;664295]Merhaba arkadaşım atkılardan ben almak istiyorum nasıl temin edebilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.[/QUOTE]
[B]Sivas ta isen ara yardımcı olalım yoksa yine görüşelim bi şekilde ulaştırırız.Özelden sana noyu gönderiyorum.[/B] |
Bende aldım atkı gerçektende 10 numara atkı. yapanların eline sağlık.
|
yav biraz da polar üretümüne önem verseniz kaliteli ürünler yapsanız stad dışında da giyilebilecek türden
|
atkı güzel takım kötü
|
Gayet guzel ozellikle atki showlara bayiliyorum ya :D
|
kulüp kulüp olsa ınternet sitesınde satıs yapar sıte guncel degıl diğer anadolu kulüplerine bakın ınternetlerınden forma atkı satısı yapıolar...ayrıca yukarıdakı atkıları yolda bulsam bızım takımın dıye almam ezer gecerım...yanı guzel olmamıs...
|
[QUOTE=sibur;664682]kulüp kulüp olsa ınternet sitesınde satıs yapar sıte guncel degıl diğer anadolu kulüplerine bakın ınternetlerınden forma atkı satısı yapıolar...ayrıca yukarıdakı atkıları yolda bulsam bızım takımın dıye almam ezer gecerım...yanı guzel olmamıs...[/QUOTE]
taraftarın elinden gelen bu kardeşim git derdini yöneticilere anlat. AMA ÖNCE YAPILANI TAKDİR ETMESİNİ ÖĞREN:mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:20. |