![]() |
Cevap: Bravo Mesut Hoca...
[B]ARTIK YETER - SABRIMIZ KALMADI MESUT BEY YETER ARTIK !!!!!!!
YA CEK GIT BU TAKIMDAN YADA ARTIK AC GÖZLERINI VE DOGRUYU YANLISI GÖR !!!!! KAC HAFTADIR TARAFTAR KALMIS AYAGA, TEK FORVETLE OLMAZ DIYE YIRTINIYORUZ SEN YINE AYNI KAFAYLA DEVAM EDIYORSUN !!!!! MEHMET YILDIZI 86 DAKKA OYNATTINDA NE YAPTI BUNA CEVAP VER !!!!! SUAREZ YOK, KAMANAN YOK, IBRAHIM SAHINI HER SEFERINDE SON DAKKALARDA OYUNA SOKUYORSUN, ADAM 5 DK OYNADI AMA MEHMETDEN FAZLA TOPA DOKUNDU, YETER ARTIK YAAAAA !!!! ARTIK SU ADAMA SANS VER !!!!! BERABERLIK BERABERLIK NEREYE KADAR !!!!! CILDIRTACAKMISIN BIZI LAN CILDIRTACAKMISINNNNN SÖYLEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!:mad:[/B] |
Cevap: Maçı değerlendirelim
ARTIK YETER - SABRIMIZ KALMADI MESUT BEY YETER ARTIK !!!!!!!
YA CEK GIT BU TAKIMDAN YADA ARTIK AC GÖZLERINI VE DOGRUYU YANLISI GÖR !!!!! KAC HAFTADIR TARAFTAR KALMIS AYAGA, TEK FORVETLE OLMAZ DIYE YIRTINIYORUZ SEN YINE AYNI KAFAYLA DEVAM EDIYORSUN !!!!! MEHMET YILDIZI 86 DAKKA OYNATTINDA NE YAPTI BUNA CEVAP VER !!!!! SUAREZ YOK, KAMANAN YOK, IBRAHIM SAHINI HER SEFERINDE SON DAKKALARDA OYUNA SOKUYORSUN, ADAM 5 DK OYNADI AMA MEHMETDEN FAZLA TOPA DOKUNDU, YETER ARTIK YAAAAA !!!! ARTIK SU ADAMA SANS VER !!!!! BERABERLIK BERABERLIK NEREYE KADAR !!!!! CILDIRTACAKMISIN BIZI LAN CILDIRTACAKMISINNNNN SÖYLEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!! AYRICA MACIN EN KÖTÜSÜNÜ HEPIMIZ GÖRDÜK ISTE KALEYE SUT CEKMEYE KORKUYORLAR YA 2 HAFTADIR VEREM OLDUM BE YETERRRRRRRRRRRR |
son dakika golü çok kötü oldu :mad:
|
yeter artık tek forvetle oynadığımız, mehmet yıldız tek başına birşey yapamıyor nasıl görmemezlikten geliyorlar anlamıyorum.
|
Adamı takımdan soğutursunuz nereden nereye getirdiniz takımı.Şimdi kimileri benim gibi düşünenlere nankör filan diyor da hiç kimse durup dururken ümitlenmedi ki bu takım hakkında bu kadar başarının ardına bu kadar başarısızlık getirebilen nadir ekiplerdenizdir.Böyle beraberlikler de olabilir ligde futbol sonuçta fakat sorun böyle beraberliklere ya da mağlubiyetlere abone olmamız.Tam çıkış için kazanmamız gereken maçlarda da puan yitirirsek her sene nasıl 15.olurum diye oturur kara kara düşünürüz.Bu siteyi yöneticilerden herhangi birinin takip ettiğini sanmıyorum ama teknik kadrodan eğer birileri takip ediyorsa sizlere yazıklar olsun.Bu yabancı düşmanlığı mı desem artık akılları sıra milliyetçilik yaptığını,kardeşlik yaşattığını mı sanıyorsun bilmiyorum ama yabancı oynatmayacaksan alma arkadaş alma takımda adam kalmayınca oynatacaksan alma lanet olsun böyle zihniyete.Madem yok yabancılara ihtiyacınız o kadar iyisiniz futbolcu yetiştir bir şey yap.Bellemişsin 2-3 adam başka bildiğin birşey yok sizin gibilerde teknik direktör olup para kazanıyor ya gerçi sizden önce dil uzatılacak çok adam var toplumda ...
|
[B][COLOR="Blue"]sayın yönetim
sayın hocaaaaaaaaaaaaaaaaaa sayın futbolcular allah aşkına bu takımlar bizim rakibimiz bizim bu kadro ile düşme hattındaki rakiplerimiz bunlar şampiyonlu veya üst sıralar bize bu yılda hayal zaten allah rastgetire inşallah.......................................[/COLOR][/B] |
adam resmen bitikkkkkkkk ya kosmuyor mücadele yok, kaleye sut cekmeye bile tirsiyor artik, biz bu adam böylemi taniyoruz, birak bi kac hafta oynatma belki kendine ceki düzen verir ya, abi verem olcam bu takimdan sebep, sivas dedik canimiz dedik bagrimiz dedik bize bunlari cektirmeye haklari yok
adam oynasada oynamasada biliyorki ilk 11'de catir catir parayida aliyor dokunmayin keyfine adam olun be adam ilk bastada sen MESUT BEY ilk bastada SEN! |
beyler burda mesut hocayi ve takimi böyle acímasizca elestiriyorsunuz ama bu takim gecen hafta vurgun yedi yenilen golllerin sayisi sivasspor tarihinde cok nadir simdi bu sokla sahaya cikan takimi elestirirken biraz insafli olun.
Mehmet Yildiz ne yapti diyen angutlar golun asistini kim yapti evet Ceyhun cok gol kacirdi bu kadar kacirmasi bir macta olmasi talihsizlikti bugünki macta benim tek elstirebiliecegim insan mac boyu müthis oyun cikaran mac sonunda yenilen golun bas mimari olan mamadou diallo ben kimseye kizamiyorum hele mehmet nas o golu nasil 3kacirdi anlamis degilim futboluda ben bunun icin seviyorum bugün sans tarafi negatif olarak bize dogruydu bu takim hicbir rakibe karsi esir futbol oynamaz vede böyle puan kaybettigi maclarda cok az olacaktir. bünyami gezer sivasspor a gösterdigi sari kartlardan sadece dennnis sari karti dogruydu gerisi hava civa kartiydi bu kadar kart gösterecegini hic düsünmemistim. |
Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer.
|
elestirin ama vurmayin. takim zaten yarali birde siz üstüne gitmeyin. kötü gidisati hepimizden cok mesut hoca biliyor.
insallah yakin zamanda hatalarimizdan ders aliriz ve manisa macinda catir catir oynariz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:29. |