SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   GÜLE GÜLE BAKKAL !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30213)

mühendisburak58 26.09.2010 20:28

Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!

bakkal iflas etti onunda artık istifa etmesi lazım eğer biraz yürekliyse muhsin ertuğral gelsin.

serkan_ozcan58 26.09.2010 20:29

15 hafta oldu artık suren doldu yeter artık mesut artık ıstıfa artık ıstıfa...bu olu ruhu dırıltecek lıgın kasarı olmayan hocalar gerekıyor ersun yanal rıza calımbay fatıh terım yada abdullah avcı(ist.bld.vermez ama)

ercan58.a 26.09.2010 20:29

[B][COLOR="Blue"]bakkal ve yönetim el birlgi ile sagolsunlar ligin dibine demir attırdılar
bu takım bu anlayışla bu futbolla ne zaman ve kimden puan alabilir bilemem

allah razı olsun galatasaraydan hiç sevmememe ragmen 3 puan aldık oda onların felaket bir zamanına geldi büyük tesadüf

bu takım 3 puan bir daha nasıl görür acaba

hoca ile yönetimi allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu seyirciyi yani sivaslıyı bu kadar üzmeye kahretmeye kimsenin hakkı yoktur[/COLOR][/B]

mayhos58 26.09.2010 20:29

arkadaşlar bu bakkal istifa etmez.görülmüş şey değildir.hiç bir takımdan istifa etmedi.aldığı paraya bakar sadece.araştırın hep kovulmuştur.istifa falan beklemeyin yönetimi göreve çağırın [COLOR="Purple"]bu adam istifa etmez....[/COLOR]

вαЯon™ 26.09.2010 20:30

[B]bütün bunlar bülent efendinin eseri, takımın içine.... sonrada .... gitti. ligde kim olursa olsun sivas dendiği zaman korkuyor 1 puan alsak kârdır derdi, şimdi çantada keklik diyorlar..[/B]

sebasteia 26.09.2010 20:32

ya çıldıracağım, mesut hoca lig tv'de yaptığı açıklamada hala işi pişkinliğe vuruyor, hoca arsenal'e bak 17-18 yaşındaki çocuklardan kurulu takımlar yapıyor millet sen sivas'ı huzurevine çevirdin, bütün sorumluluk sende defol git allahını seversen, hiç mi onurun hiç mi gururun yok yaaaaaaaaaaaaa??????

vallahş sen gitmezsen ben gideceğim, bir gün daha takip etmem bu takımı, kanser ettiniz ulan, ağlattınız milleti!

58namso58 26.09.2010 20:41

GENÇ HOCA İSTEKLİ BİR HOCA BU TAKIMI BELKİ BİRAZ TOPARLAR AMA BU TAKIM BU LİGİ GÖTÜREMEZ SAVUMA ORTASAHA VE FORVET LAZIMMM.. HER BÖLGEYE OYUNCU ŞARTT. BU TAKIMDA SORUN OLMAYAN BİR MEVKİ YOKK.

benozgurr 26.09.2010 20:41

[QUOTE=kangal06;655117]o kadar da değil, mesut hoca en azından bizi ligde tuttu ama artık bence de istifa etmesinin zamanı geldi sebebi ne olursa olsun artık olmuyor[/QUKAÇ GALİBİYET ALDIDA TUTTU DİYARBAKIR CEZA ALMIYAYDI ŞUAN BANKASYADYDIK

babapiton 26.09.2010 20:43

Hakkı Hocaoğlunu Getir Anadalu Üsküdardan Yardımcı Hoca Olacakta Koy Muhammed Aliyi O zaman Gör Takım Nasıl Oynuyor..

MaXiMuM 26.09.2010 20:48

[QUOTE=karşıyakalı;655126][FONT="Arial Black"]mesut hoca gitse bu takım yinede düzelmez.bu takıma kaliteli oyuncu lazım.takımda kaliteli oyuncu yok.takımı yönlendirecek adamlar hepsi yaşlı oyuncular 2 yarı takım oyundan düşüyor ve fark yiyoruz..bence mesut hoca gitmesin.takıma transfer yapmayan ve takımı yaşlılar ve kovulmuş futbolcular çöplügüne çeviren yönetim gitsin. YÖNETİM İSTİFA[/FONT][/QUOTE]

[B]Transferleri yönetim değil mesut hoca yaptırdı hatırlatıyım kardeş...
Ha yönetiimde suç yokmu? Elbette var.. Geçen yıl ki "trafik kazası "diye adlandırdıkları konudan ders aldıklarını defalarca söyleyen yönetimin, ders aldıklarını hiç sanmıyorum.. Beğenmediğimiz Manisa bile Makakula yı alıyorsa gerisi hikaye. Ligin borçsuz bir kaç takımından biriymişiz.. Pehhhhhhhhhhh[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:55.