![]() |
Cevap: RIZA ÇALIMBAY GÖREVE......
Ne alaka yahu Rıza Çalımbay önce bir oyunculara bakmak lazımdı..
|
YA BU RIZA ZOR GELMEZ BANADA ÖYLE GELİYOR ANLAYAN ANLADI ZATEN MALUM BİRTAKIM İNSANLAR SAHİP ÇIK MIYOR TAKIMA ZATEN DİMİ İŞALLAH GELİR İYİ OLUR AMA ZOR
|
bizi süperlige cikaran ismail kartal gelmeli
|
ya rıza ya da samet aybaba bizi dipsiz kuyudan çıkartabilecek başka kimseyi tanımıyorum bennnnnnnn
|
keşke geçen yıl biz düşseydik diyarbakır'ın veya denizli'nin yerine....
bu acıları tekrar baştan yaşamazdık.... keşke zamanı geriye alsak ve son 7 hafta aldığımız 7 beraberliğin hepsinden mağlubiyetler alsak...... |
Bir çok arkadaş Rıza hoca gelsin demiş ve ben inanıyorumki hemşericilik psikolojisi ile Sivas'lı Rıza hocayı antibiyotik olarak düşünüyorlar ve görüyorlar.Eskişehir gibi gelir seviyesi yüksek , son derece bilinçli taraftara sahip , 80-100 tl bilet parası ödeyerek full+full çeken saha kapasitesi , gıda üzerine kurulmuş sanayisi , son derece güçlü bir belediyesi , maddi manevi sıkıntısı olmayan bir şehir Eskişehir.Sn.Çalımbay bunca imkana rağmen bir şeyler katamadıysa Türkiye'de en büyük ilk 10'daki şehire bence Sivas spor'ada bir şeyler ne katabilir nede verebilir..
|
[B]Rıza Hoca ile anlaşmaktan başka çara yok mutlaka Rıza Hoca Sivas'a gelmeli Mesut Hocanın acemi hatalarından , yanlış tercihleriden bıktık...[/B]
|
henmserim sen gel isterse seninle düselim istersen seninle ölelim sen bu topragin cocugusun
|
[QUOTE=halilim5858;655242]henmserim sen gel isterse seninle düselim istersen seninle ölelim sen bu topragin cocugusun[/QUOTE]
Az öncede benim anlatmak istediğim işte buydu ;) |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]rıza hocada aynısı olur başarı isteyen başarıya aç bir hoca lazım bize bu arada arkadaşlar siz araştırmaya başalayın yalnız beleş olanlar ilk tercihimizdir lütfen seçerken dikkatli olalım
[/COLOR][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:44. |