SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   M.Yıldız ve Keita kadro dışı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30343)

calipso 14.10.2010 10:27

Cevap: M.Yıldız ve Keita kadro dışı

artık ben bu takıma diyecek bir laf bulamıyorum...pes doğrusu..

hayrettin100 14.10.2010 10:29

Mademki ecelim geldi neden cami duvarına işemiyorum.Tek cümle ile olayın özeti bu.

ayna26 14.10.2010 10:31

Cevap: Yeni Kaptan Ceyhun Eriş

takımdaki kaptan değişimi belki olumlu sonuç doğurabilir, bunu zamanla göreceğiz.ama bu değişimin asıl nedeni detaylı olarak neden taraftara duyurulmuyor, duyumlarla değil resmi ağızdan açıklama gerek, bu da basın sözcüsüne düşüyor.Ceyhun, umarım sahada profosyenel davranarak takım kaptanlığına yakışır hareketlerde bulunur da takıma birlik beraberlik getirir.yapacak bir şey yok, takımı desteklemekten başka...

sivasfutbol 14.10.2010 10:42

hep beraber kolkola bank asya ya doğru yolculugumuz başlamıştır hayırlı olsun hoca takımda disiplini sağlayamadı demekki kaptan mehmeti delirtecek şeyler oluyor. bu hocadan bir şey olmayacagı ortaya çıktı . kayseri bize 3 atar diye düşünüyordum . bu olaydan sonra 5 olur artık inşallah yanılırm...

Yusuf Çevik 14.10.2010 10:45

Acaba ne oldu ya daha açık açıklama bekliyoruz.

ercan_dpinar 14.10.2010 10:46

hayırlısı neyse o olsun inşallah......

hiko58 14.10.2010 10:46

beyler hemen sazan gibi atlamayın duyduğumuza göre ketia ile mehmet yıldız yakışıksız bir şekilde olmayacak bir kavga yapmışlar. bunun diğer futbolculara kötü örnek olacağını hiçmi düşünmüyorsunuda karşı çıkıyorsunuz. TAMAM HOCADA İŞ YOK AMA MEHMET YILDIZDA MÜKEMMEL OYNAMIYOR. keitaya fazla şans verilmedi ama ne olursa olsun kavga etmek takımın disiplinini bozmak kimsenin haddi değil. bazen kangrenli yeri kesmek hastalığın ilerlemesini engeller.

cakmak 14.10.2010 10:48

Bu konula ilgili klubumuzden tam bir açıklama bekliyorum için mehmet ve keita ceza verildi açıklanması istiyoruz.Ayrıca Hayrettin gibi Klube yılları vermiş oyuncu kaptan olmuyorda Ceyhun u niye kaptan yapıyorlar

hiko58 14.10.2010 10:50

sonra ceyhun erişin kaptan olması sizi neden üzdü yada sizwe neden ters geldi. ceyhun eriş kırk tane mehmet yıldızı cebinden çıkarır. adam 90 dakika top oynuyor bilgili teknik neden bazı kişileri rahatsız etti onuda anlayamadım. hocayı tartışırım tamam. bence sivasa yakışmıyor ama hoca iyi değil diye mehmet yıldızın yumruk yumruğa kavga etmesi gerekmez. takımda zaten moral yok birde bunamı katlansın herkes. ezbere yorum yapmayalım lütfen.

ercan_dpinar 14.10.2010 10:58

ayrıca teknik ekibin kararınada saygı duymak gerekir kimse sivasspordan daha büyük değil..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:08.