![]() |
Cevap: TARAFTARIN VEFASI TAKIMIN REZİLLİĞİ
[QUOTE=yener_sahin;660675][B]Bizim derdimiz sadece Sivasspor...Takım kötü sonuç alsın almasın bu takımın arkasındayız.Bugün yine oynasak anı şekilde o otobüsler dolacak ve yine herkes kardeşinin omzunda deplasmanını yapacak ve yine armanın, kırmızı beyazın aşkına yollara düşecektir...
Biz asla bu takımı severken heyecanımızdan ödün vermedik.Dün çarşamba batman deplasmanındaydık,yakın zamanda diyarbakır, trabzon deplasmanlarına gittik,ömrümüz yettiğince yine deplasman yapacağız ve futbolcularımız deplasman tribününe baktıklarında bir kişi bile olsak ayakda duran bir YENİÇERİ ,geröek bir taraftar görecektir. [U]Yeniçeriyiz RUHUMUZ Yeter...[/U][/B][/QUOTE] mesele taraftarın meselesi değil. mesele iş başındakilerin gerekli hassasiyeti göstermesidir. taraftar her zaman görevini yapmaktadır, zaten kalıplaşmış bir taraftar var. bir maçta yönetim aleyhine tezahürat yapabiliyormusunuz? geçen yıl yapmaya kalkıpta karşılığında alınan cevabı bilen biliyor [B]demek istediğim yönetimin olaya el koyması ilk, taraftara gerekli desteği vermesi ve başta kendisine çeki düzen vermesidir...[/B] |
Bu görüntülere üzüldüm sivasspor tarafyarı bunları haketmiyor yönetimin bir an önce takımın durumuna el koyması lazım tabi ligde kalmak istiyorlarsa.Sanki yönetim bunu bunu pek istemiyor gibi. Çünkü kadromuzun lig için yeterli olduğunu düşünüyorum ama nedense iyi top oynamıyorlar buna telnik kagronun çare bulması lazım bulamıyorsa da gereğiniyapsın..........................
|
İnanıyorum ki yine bu fedakar büyük ŞANLI TARAFTAR bucaspor maçındada sonsuz destek verecek birde şu futbolcular inansalar
[COLOR="Red"][B][I]SEVDİM SENİ BİRKERE BAŞKASINI SEVEMEM DELİ DİYORLAR BANA DESİNLER DEĞİŞEMEM[/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=yener_sahin;660675][B]Bizim derdimiz sadece Sivasspor...Takım kötü sonuç alsın almasın bu takımın arkasındayız.Bugün yine oynasak anı şekilde o otobüsler dolacak ve yine herkes kardeşinin omzunda deplasmanını yapacak ve yine armanın, kırmızı beyazın aşkına yollara düşecektir...
Biz asla bu takımı severken heyecanımızdan ödün vermedik.Dün çarşamba batman deplasmanındaydık,yakın zamanda diyarbakır, trabzon deplasmanlarına gittik,ömrümüz yettiğince yine deplasman yapacağız ve futbolcularımız deplasman tribününe baktıklarında bir kişi bile olsak ayakda duran bir YENİÇERİ ,geröek bir taraftar görecektir. [U]Yeniçeriyiz RUHUMUZ Yeter...[/U][/B][/QUOTE] Helal olsun size , şu takımın her tarafı yanlış , doğru olan tek tarafı taraftarı. |
[B][COLOR="Green"]Bazen sevinç PASO keder senin sevgin bi ömre bedel [/COLOR][/B]
|
Halen çıkmışlar kural hatasından bahsediyorlar kardeşim taraftarın duymak istediği bu değil bizim duymak ve görmek istediğimiz UMUT ve GÜZEL FUTBOL
|
Canım kardeşlerim.. Seizlere canı gönülden teşekkür ediyoruz. Her nerede olursa olsun varlığınız yetiyor. Ayaklarınıza gönüllerinize sağlık. Bu haz hiç bir yerde yok...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22. |