SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Federasyona başvuruyoruz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30407)

equl58 19.10.2010 16:51

Cevap: Kural Hatasi Iddiasi

[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;660810]Asıl hata Sivasspor'un menfatlerinin svunalmasını hazmedemeyen Sizin gibi Sivasspor taraftarının olması...[/QUOTE]

eyvallah kardeşim benim tarftar olun diyorum TARAF olmayın diyorum yazanların çoğu kulaktan dolma yazıyolar bildikleri yanıldıklarına yetmez!!!!

Holigann 19.10.2010 17:11

Fikret Ünsal yapması gerekeni yapmış,bende dahıl herkez mac tekrarının yenı bır mağlubıyetten baska bıseye yaramayacagını bılsek de adam yapması gerekenı yapmıs bu da bır gercek. [COLOR="Red"]aramızdan bazıları fıkret unsalla ılgılı konu gordumu haklımı haksızmı demeden saldırıya gecıyor[/COLOR],cunku kendısıne karsı taraftarların cogunlugunu tahammulu kalmadı.ben de sevmıyorum,gorevını ona yakıstıramıyorum ama burada haklı.

mühendisburak58 19.10.2010 17:14

kafamda saç kalamdı bırakın kurlaı muralıda takımı düzeltmek için çare bulun.sonrada tarftar sivassporu nedne sevmiyor diyorsunuz 2 senedir kafamda saç koymadınız lan.

ccey 19.10.2010 17:14

Tamam takım iyi değil ama, bursa trabzon, antep ve kayseri maçında ciddi hatalar oldu, antepte gol verimedi, kayseride bal gibi faul verilmedi

mühendisburak58 19.10.2010 17:20

sivasspor 4 takımdan başka ligde toplamda averajı + olan 2 takımdan biriydi biri sarıyer diğeri sivastı sayenizde averaj takımı olduk ykaında toplamımzı eksi bile olur.belkide olmuştur.

üçyıldız58 19.10.2010 17:22

[QUOTE=equl58;660790]üçyıldız58!!!!!
1- bursa macı mac ortada gidiyo mehmet 100 de 100 lük posizyon hakem topsuz alanda faul çalıyo!
2- antep macı golumuz verilmiyo cihan kaleciyle başbaşa ofsayt sonra ceyuh gole gidiyo alakasız bir ofsayt
3-kayseri macı izledğiniz

daha ne diyelim hakemin bir oyuna etkisi daha nasıl olur bunlara tamam diyeceğiz senin gibilere haklısın bank asya bile fazla gercek tarftar olun taraf olmayın ltf bu takım bizim[/QUOTE]

gardaş senin elinde terazimi var kantarmı var veya sen mümeccinmisin kimin gerçek taraftar olduğunu kimin olmadığını nasıl anlıyorsun
mesela bende sendeki yetenekler yok bir anlatda bilelim sen sivasspor için ne yaptın

karakaplan58 19.10.2010 17:23

Cevap: Ünsal:Federasyona başvuracağız

TAKIM BITMIS ONUN CARESINE BAKIN

58_babacan_58 19.10.2010 17:31

HER MAÇIN SONUNDA HAKEMLERİ ELEŞTİRMEKTEN VAZGEÇİN ARTIK,ONURUMUZLA ŞEREFİZMİZLE GALİP GELİYORSAK,ONURUMUZLA ŞEREFİMİZLEDE MAĞLUP OLURUZ ONU BUNU SUÇLAYARAK DEĞİL

58DraG KinG58 19.10.2010 17:39

[B][I][FONT="Comic Sans MS"]NOLACAK ŞİKAYET ETTİĞİNDE SANKİ MAÇI İPTAL EDECEKLER FARZEDELİM İPTAL EDİP YENİDEN YAPACAKLAR TAKIMDA MORAL KALMAMIŞ YİNE YENİLMESİNİMORALİ -YE KADAR İNDİRMEYİMİ İSTİYON ALLAH ALLAH!!!![/FONT][/I][/B]

58_babacan_58 19.10.2010 17:39

[B][CENTER][COLOR="Red"]FİRET ÜNSAL, MESUT BAKKALIDA AL GİT BU TAKIMDAN BERABER MESUT OLURSUNUZ İNŞALLAH ...![/COLOR][/CENTER][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:23.