![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
stadyum berbat en kotusu taraftarsızlık sonra bu kulubu taraftarsız bırakan mesut bakkal ve butun hataların bu durumun bas rolu mesut bakkala desdek veren yonetım bugunkı macın en ıyısı az olsada stadda olan yıgıdolar sızlerı sevıyorum bu camurdan bırlıkte cıkacaz bu takım sahıpsız degıl
|
Cevap: Sivasspor 1-1 Bucaspor
yangına körükle gidiyoruz 3 puanlık maç bakkal efendi neyse 7 puan cepte sen olmasanda bu takım bu puanı toplardı ilk yarı hedefin için 20 puan kaldı bu maçtan 3 puan çıkartamıyorsan bundan sonra maçtan çıkarmayı düşün sen en iyisi düşünme yol yakınken çek git ALLAH rızası için çek gitttttttttttttttt sabır tükendi çare kalmadı yek çözüm ise senin görevinden istifa etmen
|
Maçımı degerlendirelim yönetimin ne yapmaya çalıştıgınımı bakkalın bakkalık yaptıgınımı futfolun rezaletinimi?????Bilen varsa ALLAH aşkına banada anlatıp degerlendirsin.
|
[B]başkanım google a girme vakti geldi geçiyor bile!!!bide championship manager 2010 ve football manager 2010' u da öneririm[/B]
|
hepsi de iyi niyetli oynadı bizim oyuncuların Hayrettinin alternatifi çıktı ferhattan 3 gömlek daha üstün ziya var kan değişikliği şart yoksa küme düşeriz bakkal istifa et be nedir bu zamanında yapılmazsa kan değişikliği yerimiz bankasya olur
|
Bucayı yenemeyen takım ligi rüyasında bile göremez... adamların 3 şutunun direkten döndüğünü unutmayalım.sivası bu hallere düşürenler utansın ... lütfen artık...
|
mesut bakkal'ın ligtv ye açıklamaları
' Ben bu takımı kuyunun dibinden aldım çıkardım ... Sivas halkıyla uyuşamadık.. kırılma noktalarımız çabuk oldu... tribünlerin istifa sloganına karşın ; bu konu benimle yönetimin arasında tartışılcak bi konudur... Sivasspor benden kurtulmak istiyorsa bi takım elbisem bir de arabam var başka birşeyim yok... Bir emek verdik bu emek o kadar ucuz değil.. İnsanlar sabretmesini bilmediği sürece ne teknik direktör yetişir ne de başka birşey... Galatasarayı yenincede taraftarın tesislere gelincede beni desteklemesinide unutmayalım.. Hak etmiyorum ben istifa sloganını.... Burdanda istemlerini belirtiyorum... |
BAKKAL DÖNEMİNDE GEÇEN YILLA BERABER BİR GALATASARAYI YENDİK. (NASIL OLDU KİMSE ANLAMADI) BİRDE BEDAVA OYNANMADAN KAZANILAN ANKARASPOR MAÇI VAR GALİBA. BAŞKA BİLEN VARSA YAZSIN. BAZI KİŞİLER GÜNÜNÜ KURTARMAK İÇİN TAKIMIN VEDE SİVASIN GELECEĞİNİ KAYBETTİLER. DAHA FAZLA KAZANACAKKEN DAHA FAZLA KAYBETTİLER. ARTIK GÖĞÜS REKLAMI VERECEK BİR FİRMA BİLE BULUNMUYOR. STADIN ADI BİLE SÖYLENMİYOR. SEN ŞAMPİYONLAR LİGİNE KALIYORSUN. GİDİP 2. LİG TAKIMINDAN CİHANI, İSPANYADA LİGDEN DÜŞMÜŞ BİR TAKIMIN OYUNCUSUNU LİGDEN DÜŞEN HACETTEPEDEN İBRAHİM ŞAHİNİ, KADİR PEKMEZCİYİ, LİGDEN DÜŞMÜŞ KOCAELİDEN AGBETUYU ALIYORSUN. BÜLENT UYGUN UN KARI KADAR ZARARI OLDU BU TAKIMA. HİÇ HAYIRLA YAD ETMİYORUM KENDİSİNİ. YİNEDE BİZ SİVAS LIYIZ. LAF SÖYLEMESİ KOLAYDIR. AMA BİRLİK OLABİLİYORSAN AYAKTA KALIRIZ. YOKSA KÖRÜKLE ATEŞE YAKLAŞMAK GİBİ AKLIMIZA NE GELİYORSA SAYALIM BURDA.....
|
Sevmesekde kayserinin izlediği yol örnek alınıp , genç ,yetenekli , agresif futbolcularla birlikte , genç idealleri olan bir teknik direktör alınmalı.
|
Maç da Ziya çok iyiydi,gercekten çok beğendım,sol kanat defansı tamamdır..O da mesut hocanın işi bu arada,yiğidi öldür hakkını yeme.Ziya'yı kazandırdığın için teşekkürler.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:01. |