SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yuvana Hoşgeldin Rıza Hoca (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30469)

babapiton 23.10.2010 17:58

Cevap: HOŞGELDİN RIZA HOCA....

Hayırlı olsunn...........:confused:

berduh 23.10.2010 18:03

[QUOTE=sibur;662942]aynen katılıyorum kardesim hoca iyi biri olsaydı eskısehır gıbı bı takımdan gönderılmezdı[/QUOTE]

[B][COLOR="blue"]geçen yıl bizim futbolcuların muhsin hocaya yaptıkları ve gönderilmesine sebep olan şeyleri bu yıl ümit karan eskişehir de rıza hocaya yaptı. biraz takip edin beyler bazı şeyleri. en azından memleketimizin çocuğu. diğerlerinden daha canla başla çalışacağını unutmayın.........[/COLOR][/B]

fedayi 23.10.2010 18:06

yiğido yiğitler diyarında hadi hayırlısı

yigido_sampiyon 23.10.2010 18:07

[B]hocam umarım kısa zamanda takımı toparlarsın ve uzun süre sivassporda başarılı sezonlar geçirirsin...[/B]

negro34 23.10.2010 18:08

Mesut Bakkal ile yollarını ayıran Sivasspor'un, Eskişehirspor'un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı. şu anda atıldı imzalar hayırlı uğurlu olsun..

muratugur58 23.10.2010 18:13

şimdi oldu maçlara geliyorum artık çünkü rıza hoca ocakta bu takımdan çok adam gönderir.takımdaki bagzı çk var onların bir an önce gitmesi lagzım beyler.

adres58 23.10.2010 18:13

[QUOTE=berduh;662950][B][COLOR="blue"]geçen yıl bizim futbolcuların muhsin hocaya yaptıkları ve gönderilmesine sebep olan şeyleri bu yıl ümit karan eskişehir de rıza hocaya yaptı. biraz takip edin beyler bazı şeyleri. en azından memleketimizin çocuğu. diğerlerinden daha canla başla çalışacağını unutmayın.........[/COLOR][/B][/QUOTE]

Dostum senin yorumların çok hoşuma gidiyor. Aynı Muhsin Ertuğral hocanın hakkında yazdıkların gibi bu yorumunda çok doğru. Ben hiç bir zaman anlamam. Futbolculardan 3 tanesi istemez oynamaz ve kötü sonuçlar sonunda hoca gider. yönetim sonuçlar ne olursa olsun istediğini yapmayan hocayı gönderir. Nedir bu kıyım bir türlü çözemedim. Eğer şu hizipçi oyuncular biraz vicdanlı olsalar önceki sezonlardaki performanslarının yarısını gösterselerdi eminimki Mesut hoca şimdi kraldı. Ama maalesef şimdide Rıza hocamız geliyor/geldi. Ne olacak sonuç çokmu farklı olacak. BEnce hizip kaldırılmalı takım içindeki dengeler sağlanmalı. Yoksa yine 3-5 maç sonra Defol git gibi çirkin ithamlarla buralar kirlenecek. İsterse memleketinin çocuğu olsun. Bu farketmeyecek. Çünkü sistem bunun üzerine kurulu. Biz Ülkemizde hiçbir teknik direktöre sahip çıkamıyoruz. Olay bu kadar basit. Tef futbolcunun elinde çaldıkça taraftarda eşlik edince olan zavallı bu adamlara oluyor...

sivaslitaner58 23.10.2010 18:16

hayirlisi yine bir yeni donem bakalim ne olacak

stain 23.10.2010 18:16

şuan takım moralsiz ve puansız

yeni hocamız sivaslı biz taraftar olarak her zaman takımımızın arkasında olduk bundan sonra daha fazla olmalıyız ve hocamıza daha daha çok destek çıkmalıyız bizi bu hale rıza hoca getirmedi bizi o kurtaracak düşüncesiyle onun arkasında daha dik durup onun kırılmasına izin vermemeliyiz

sonuç olarak düşsekte kalksakta artık takımın başı bizden

hocamıza başarılar diliyorum takımı çift forvetle oynatması dileğiyle tekrardan hocamıza hayırlı olsun

negro34 23.10.2010 18:21

Mesut hoca ile yolları ayırdık iyi veya kötü emeği geçmiş bir insan dı ! bizlerde birer Sivaslı !olarak kendisine teşekkür eder bundaki sonraki spor hayatında başarılar dileriz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:20.