![]() |
Cevap: Oynanan Oyundan Memnunum
Valla artık söylenenlere inanmak istiyorum her gelen aynı şeyleri söylüyor.Kadro iyi falan,yok oyundan memnunum yok çare şu,yok bu valla ne yapıyorsanız yapın biraz çabuk yapın.Ayrıca ben Rıza hocanın SİVAS lı olmasından dolayı artı birşey beklemiyorum.Ne yani SİVAS lı olmayanlar SİVASSPOR a birşey veremezler mi yani.Uzun vade de Rıza hocanın yönetimle anlaşacağını sanmıyorum.
|
su yedek kaleci isini Alisan ile cözsek hic fena olmayacak.
Hayrettin sakatlandi Ferhat sakatlandi 3. sol bek olan Ziya ya sans dogdu ve cocuk iyi seyler gösteriyor bize gelecek adina umut veriyor illaki Alisan in kaleye gecmesi icin önündeki 2 ismin sakat ve cezalimi olmasi gerekiyor unutmayinki risk almayanlar hicbirzaman kazanamazlar. |
takim bu aksam iyi oynadi denmez zira mac 90 dakkikaysa 1/3 iyi oynadilar. yani yarisi kadar bile degil. ama tabi farkli biri takimi yönetigi belli oluyor. duran toplardan gol yemeyi artik biraksak cok daha güzel olucak
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;663955][url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/27/5127.jpg[/img][/url]
[B]Diğer açıdan ise çok yetenekli oyuncularımız var. Oyunun kaderini değiştirecek oyuncularımız var. [/B] [B]Hayrettin, Murat, Sedat ve Kalecimizin sakat olması dezavantajdı[/B].[/QUOTE] bu ifadelerle dalga geçmeye gerek yok; bu böyle daha komik. Güler misin sabaha mı bırakırsın, olmadı sen paket yap bunları... Tekrar yazayım; Rıza Çalımbay said that "oyunun kaderini değiştirecek oyuncularımız var" Adam haklı; misal Sedat her an yapacağı bi hata ile kaderimizi değiştirir. Bence Sedat, Mehmet Yıldız, Akın felan yetenek sizsinize çıksın; zira zor zenaattır bir mesleği yapıp da o işten zerre çakmamak. Ah Rıza Hoca ah, bu adamlar kimleri yedi, senin de başını yiyecekler; demedi deme. |
[QUOTE=50sekiz;663980][IMG]http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/hikmet_karman6.jpg[/IMG]
[B]Bugünki dezavantajımız 6 farklı ismi sahaya sürdük. Yani benim bugüne kadar 18'e dahi almadığım oyuncuları sahaya sürmek zorunda kaldım. Müsabakanın başında bunu gördük. Sivasspor gerçek 11 ile sahaya çıktı[/B]. .[/QUOTE] bu ifade rencide olmamıza yeter, artar ve hatta topçu diye sırtına forma geçirip sahaya çıkan sığırlara pay bile edilebilir. Yedek Manisa tokatlayıp "bye bye" diyerek gitti. Sevgili yönetime sevgiler sunuyoruz. |
Ben şahsen yönetimden ümidimi kestim fakat Rıza hocayla yeni bir başlangıç yapmayı bekliyordum ümit ediyordum ve ümitlerim devam ediyor. Sayın hocam oynanan oyundan memnunum başlıklı yazınla ilgili düşüncelerimi belirtmek isterim
1- sivassporla 2 gün antremana çıktım takımı tanımıyorum diyorsun Allah aşkına hangi çağda yaşıyorsun takımın maç kasetlerini bulmak ve 2 günde izlemek hiç aklına gelmedimi birde adama sormazlarmı sen nasıl süperlig antrenörüsün bir süperlig takımını tanımadığını heryerde vurgulayıp duruyorsun diye. 2-Takım ilk 30 dakikada iyi diyorsun eyvallah katılıyorum 3-Goller ölü toplardan geldi diyorsun doğrudur 4-Defansif zaaflar inanılmaz seviyede diyorsun katılmıyorum en azından bu maç için böyle bir yorum saçma olur kaleci dışında defans çok iyiydi özellikle kafa toplarında diallo ve ivanovs gayet iyiydi. Kanatlarda fırsat buldukça ileriye top taşımaya gayret etti. 5-Son paslara dikkat etmemiz lazım demişsin ve esas teşhisin bu olduğunun altını çizememişsin takımın ortasahası dökülüyor. Kadir, Mehmet Nas. Cihan ve Ceyhuna hadi koşun oynayın diye nerdeyse yalvaracağız artık. Arkadaşlar koşamıyor adeta yürüyerek top oynuyorlar ne ara pas atıyım ne adam kaçırıyım hiç birşey yok varsa yoksa bön bön ya yan pas ya geri pas. Ceyhun orta ve frikik özürlü her topun başında karşısına 1 kişilik baraj kurdularda ancak öyle eh işte bir orta ile zitaya gol attırabildi. Acaba antremanlar çokmu hafif veya ağır geliyorki ortasahamız bu denli zayıf. 6- Evimizdeki 3 maçı kazanırsak devre arası transferlerle rahatlarız demişsin Allah aşkına takımın transfer eksiği olduğunu bizler aylardır bağırıyoruz ama sen şu an bunu söyleyemezsin. Bu takımla ben bunu başaracağım diyerek takıma özgüven aşılayıp motivasyon sağlaman gerekiyor. Sözün özü futbolda detayları atlamamak ve futbolun gereklerini yerine getirmek gerekiyor.. |
oncelikle son 2 yilin en iyi mac sonrasi aciklamasiydi dikkatinizi cekerim takimin butun problemlerini soylemiz (mesela defans zaafi)
arkadaslar bencekupayi unutalim lige verelim yogunlugu ve dusme potasindan uzaklasalim oncelikle kupa zaten her yil var not:insallah tsabalala gelicek ara transfer doneminde haber varmi:confused: |
[B]hadi bakalım rıza hoca göster kendini hakkımızda hayırlısı bu arada bazı arkadaşlar yüzünden belli üzüntüsü diğerleri gibi değil anlamına getirmişler yapmayın arkadaşlar ya bırakın bizim diğer hocaları hangi teknik adam yenilince yüzünde gülümseme olur aksine hepsi üzüntü yaşar bu kadar basitleşmeyelim[/B]
|
Eminim cok basarili olacak riza bey ama is oyuncularda.
|
Benim beklentim kalmadı.
Hoca senden tek isteğim,ne yap ne et seneye maçlarımızı yine LigTv'de izlettir. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:57. |