SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Futbolculardan maç değerlendirmesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30516)

hiko58 01.11.2010 09:53

Cevap: Futbolculardan maç değerlendirmesi

hiç üzülmeyin çocuklar sizler iyi mücadele ettiniz. her zaman böyle oynarsanız sizi kim tutabilirki. şanssızlık goller olmadı. ama artık olacak. yeterki hocayı dinleyin. yeterki hocanın sözünden çıkmayın.

gogohan 01.11.2010 10:23

ikinci yarıdaki gibi oynarsak bu takım üst sıralara doğru yol alır mehmet yıldıza rağmen...

ccey 01.11.2010 10:30

mücadele iyiydi, kadro ve değişiklikler çok yerinde idi, ancak şans yok, yönetim bir kurban kessin ve ulu camide toplu dua ettrisin belki şans döner

:cool: 01.11.2010 10:34

90+3

O top direkten dönmeseydi şuan çok farklı hayaller kuruyor olacaktık.

Yine olmadı.

yıldızelii8 01.11.2010 10:39

yenisekde yensekde her zaman yanınızdayız biz hele bu macdan sonra hepinizi tbr ederim 2 yarı 2 3 sene önceki gibi bir sivasspor çıktı sahaya ne ve çok beğendim oyunu birazda şans bizden yana olsa 1 puanla evimize dönecektik ama genede zevkli bir karşılaşma oldu sonucda teknik bir kadro karşısında çaba verdik bu çabayı verenlerden ALLAH razı olsun Anlımızın akıyla bu kabusdan hep beraber uyanacağız ;)

HALIL 01.11.2010 11:55

ya bir ikinci lig takimi sansizlik peslerini biraksin diye hayir duasi yapmisti vede kurban kesmislerdi bizde mi yapsak acaba:D (hala ciddiyim):D

B.DUMANLI 01.11.2010 12:51

Adiniz futbolcu,ikinci yarida oynadiginiz oyun ise futbol.Bu güne kadar bu isi basaramadiniz.Simdi size soruyorum?Hangisi iyi kisiliksiz futbolmu(bugüne kadar sergilediginiz),yoksa dün ikinci yari sergilenen futbolmu?

Rallim58 01.11.2010 16:24

[B]Daha mantıklı, olumlu cevaplar vermesi gereken, Mehmet Nas'ın konuşmalarına ciddi tepkiliyim. Ne demek "15 sene çalıştım olmadı" buradan ne anlatmak istedi doğrusu kendiside anlamadı gibime geliyor.

"15 sene çalıştım olmadı" sözüne bugün olmasa da yarın (veya en kısa zamanda) açıklık getirmek zorundadır. Böyle bir açıklama, hangi akla hizmet yapılır, anlamış değilim.[/B]

superglam 01.11.2010 19:11

Eğer maç için değerlendirme yapacak olsak ben Sivasspora 10 üzerinden 10 verirdim yenilipte üzülemediğim tek maç... Helal olsun sahadaki ve teknik ekipteki yiğidolara..

superglam 01.11.2010 19:15

[QUOTE=Rallim58;665058][B]Daha mantıklı, olumlu cevaplar vermesi gereken, Mehmet Nas'ın konuşmalarına ciddi tepkiliyim. Ne demek "15 sene çalıştım olmadı" buradan ne anlatmak istedi doğrusu kendiside anlamadı gibime geliyor.

"15 sene çalıştım olmadı" sözüne bugün olmasa da yarın (veya en kısa zamanda) açıklık getirmek zorundadır. Böyle bir açıklama, hangi akla hizmet yapılır, anlamış değilim.[/B][/QUOTE]

anlamadınmı kardeş ya..? Açıkcası sadece bu kadarını okusan anlaşılıyor.... Yani kendimi gösteremedim diyor... Bence de yazık olmuş mehmet nasa aslında iyi futbolcu en azından mücadeleci.. Büyük takımda olsa farkedilebilirdi.. Sivassporda büyük takım farkettirecek inşallah..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43.