![]() |
Cevap: YÖNETİME MESAJ
[QUOTE=bassguitar;666413]yönetimin ba$arisiz oldugu kesindir.duygusalligi birakip basarisiz olan yonetimin istifa etmesi en uygun olanidir.takimin %70 i bank asya ayarindadir.[/QUOTE]
[B]valla kardeş izliyormusun bilmiyorum ama bank asyada bile tutunmaz bu takım!!![/B] |
AyrıcA sonradan gelen İ.Şahin ,Ferhat ,gibi oyuncularda var..Bunlarda takımda kim liderse kimin sözü geçiyorsa o gruba dahil oluyorlar...Çünkü gruplaşma olmayan bir takımda her zaman başarı olur;Sivassporda bazı oyuncular uzun zamandır oldukları için ve de bu oyuncular doyuma ulaştıkları için herşeyin kendi istedikleri gibi olmasını istiyorlar;bu durum takıma büyük zarar veriyor;oyuncu istediği zaman oynuyor istemediği zaman oynamıyor;istediği hocayı başarılı yapıyorlar istemezlerse oynamayıp hocayı taraftar ve yönetimin önüne atıyorlar..Sadece bu bizde değil Türkiye'de yer çok sayıda takımda da geçmiş de yaşandı...Hatırlarsanız geçmişte Ali Şen döneminde yaşanan bir Sakaryalılar grubu vardı..Bu olay basında uzun süre konuşulmuştu...Bu grup daha sonra dağıtılmak suretiyle takım rahat bir konuma gelmişti...Sivassporda şu anda bu olayı yaşıyor..Ben bir takımda bir oyuncunun uzun süre kalmasına karşıyım..Tebdili mekanda ferahlık vardır demiş atatlarımız..Oyuncu en fazla 2-3 yıl bir takımda kalmalı daha sonra başka takımlara geçerek monotonluktan kurtulmalı ve hem kendi hem de takımı başka oyuncularla çalışmalı..Sivassporda da artık değişim zamanı geldi..Yalnız takımın sil baştan değişimine karşıyım..Sivasspor 4-5 tane mevkide değişim yaşamalı...Asıl değişim önümüzdeki sezona bırakılmalı....Takımda M. Yıldız,Hayrettin,Ceyhun,Sedat,Abdurrrahman,İ. Şahin,Erman,Uğur gibi oyuncular kademeli olarak takımdan kesilmeli ya da kiaraya verilerek değişim için düğmeye basılmalı...Eğer bu değişimi sivasspor başaramazsa bu yıl olmazsa seneye kesin B. Asyaya düşeriz ..Bu kaçınılmaz..Atalarımız ne demiş eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış...Sivassporda devre arasına kadar takım için gerekli oyuncular tespit edilerek yavaş yavaş takımda değişim rüzgarları yapılmalı..Yalnız alınacak oyuncular mutlaka iyi seçilmeli,alınacaklar gidenler daha iyi ve yetenekli olmalı ki bu değişim işe yarasın..Aksi taktirde alınanlar eskilerden iyi çıkmazsa sivassporda hoca ve yönetim çok eleştiri konusu olur...Rıza hocanın önünde 2 aya yakın zaman var;hoca yabancı oyuncu seçiminde çok hassas olmalı;takımda yedek kalacak değil banko oynayacak oyuncular seçilmeli..
|
[B]YAZIKLAR OLSUN COCUGUMUZUN NAFAKASINI ZOR SARTLARDA OLSA MACA PARA VEREREK GELIYORUZ.BIZ FEDAKARLIK EDIYORUZ KAR KIŞ SOGUK SICAK DEMEDEN.YAZIK GUNAHTIR BU RENKLERE GÖNUL VERENLERE.HER DEFASINDA BOYNUMUZ BUKUK STADTAN AYRILIYORUZ.ALLAH RIZASI İÇİ RIZA HOCADAN DEVRE ARASINDA ADAM GIBI ADAM TAKVIYE YAPMASINI VE TAKIMI DUZGUN YERE GETIRMESINI DILIYORUZ.RUHSUZ İBNELER REZIL ETTINIZ BİZİ ZİYA HARİÇ [/B]
|
Takımın bu halindeki kuşkusuz en büyük pay yönetimin yaw arkadaş diğer takım yöneticileri salak bi siz akıllısınız paraya kıymadan bonservissiz futbolcu alıyosunuz
Ama takıma mecnun başkandan başka sahip çıkacak birilerinin olacağını zannedmiyorm başkan yönetim kurulunu değiştirmesi lazım özellikle fikret ünsal vs... |
Biraz önce ntvsporda maç sonu yorumcusu rıdvan efendi laf arasında bize laf soktu. Ben rıza hoca olsam 2. yarı fikstürüne baktığımda içerdeki 8 maçın 4 ü büyük takımlarla yani düştüğümün göstergesidir dedi. Bizi ite köpeğe maskara eden yönetim istifa.. Bırakın gidin..
|
[QUOTE=sebasteia;666412]yönetim ve rıza hoca'nın yapacağı tek bir şey var: kasımpaşa maçından itibaren takımı tamamen gençlere bırakacaklar.
bırakın çocuklar düşe kalka tecrübe kazansın... bırakın çocuklar yenilsin, fark yesin, zaten yemiyor muyuz? bırakın bu yıl ligden düşelim, zaten garanti düşeceğiz de, neyse... ama hiç olmazsa seneye bank asya'da çatır çatır futbol oynayacak genç bir kadro kurmuş oluruz. bu sene seneye hazırlık olmuş olur. denizli'nin şimdi yaptığı gibi kendimizi yenileyip geliriz![/QUOTE] söylediklerimi tekrar ediyorum, kasımpaşa maçı bir milat olmalı! 25 yaş üstü hiç bir futbolcu kadroya alınmamalı! altyapıdan gençlerle çıkalım, maçın sonucu ne olursa olsun kabulümüzdür! bugünümüzü kaybetsek de hiç olmazsa yarınımızı kazanırız. gençlerimizle bu yıl düşeriz ama bu yıl kazanacakları tecrübeyle seneye çıkarız. bugünümüzü zaten kaybettik, bari yarınımızı da bu takoz, ruhsuzları oynatarak kaybetmeyelim!!!!! çok ciddiyim, kasımpaşa maçına altyapımızdan gençlerle çıkalım, kaptanımız da ziya olsun! onurumuzla oynayalım, onurumuzla düşelim! bu kepazeleri daha fazla izlemek istemiyoruz! |
RIZA HOCAM DEDİĞİN GİBİ ŞUAN YAPABİLECEK BİŞEY YOK İLKYARIYI ÖLE YADA BÖLE BİTİRİCEZ. SONRA SEN DİYOSUNYA HOCAM GEREKLİ YERLERE GEREKLİ TRANSFERLERİ YAPACAZ. AVRUPAYA FALAN YARDIMCILARINI İZLEMEYE YOLLADIN FUTBOLCU TAKİP ETTİRİYOSUN. HATTA DUYDUĞUMA GÖRE TRANSFERDE TEK YETKİLİ İSİM SİZMİŞİNİZ. ŞİMDİİİİİİ SEVGİLİ HOCAM DEVRE ARASI GELDİİİ VE SİZ TRANSFER EDİLECEK Bİ FUTBOLCU İSMİ VERDİNİZ MECNUN BAŞKANIM ŞU ADAMI İSTİYORUM HEMEN ALIN.. CVP HOCAM NAPTIN YAA BUKADAR PARAYI NASIL VERİCEZ BU ADAMI ALAMAYIZ GÜCÜMÜZ YOK. OZAMAN ŞURDA Bİ FUTBOLCU VAR ÇOK İYİ Bİ FORVET ONU ALIN. YA HOCAM EVET DEDİĞİN ADAM SÜPER Bİ YETENEK AMA ÇOK PARA İSTİYOLAR KULÜBÜ İSTEDİ 3MİLYON BİZ VERDİK 250BİN. ONUDA ALAMADIK. PEKİ BARCELONADA MESSİ DİE BİRİ VAR ONU ALIN OOO OOOOOO RIZA HOCAM SANADA TRANSFER YETKİSİ VERDİK EŞŞEĞİN ...... SUYU KAÇIRDIN.SEN BİZE BELEŞ PARA İSTEMEYECEK ADAM BUL ONU ALALIM BOŞVER TARAFTARIN GÖZÜNÜ BOYAYALIM YETER PARA HARCATMA BİZE ZATEN SEZON SONU TAKIMI KÜME DÜŞÜRÜP BİZDE KAÇICAZ NİYE PARA HARCAYALIM... DİYE CVPLAR ALIRSAN HİÇ ŞAŞIRMA. BÖLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞIRSANDA HİÇ ŞAŞIRM HAZIRLIKLI OL BÖLE DİYALOGLARA HOCAM OLURSADA TARAFTARLA PAYLAŞ BUNLAARI PAYLAŞKİ SİVASLILAR KİMİN NE OLDUĞUNU DAHA İYİ ANLASIN.. YİNEDE UMUDUMUZU KAYBETMEK İSTEMİYORUZ İNŞALLAH DEVREARASI HERŞEY YOLUNDA GİDER. ALLAH YARDIMCIN OLSUN HOCAM...
|
[QUOTE=atrium58;666444]Biraz önce ntvsporda maç sonu yorumcusu rıdvan efendi laf arasında bize laf soktu. Ben rıza hoca olsam 2. yarı fikstürüne baktığımda içerdeki 8 maçın 4 ü büyük takımlarla yani düştüğümün göstergesidir dedi. Bizi ite köpeğe maskara eden yönetim istifa.. Defolun gidin..[/QUOTE]
[B]ahmet çakar ve erman toroğlundan daha fazla gıcık oluyorum rıdvana...kendi hocaykende dgördük kenisini...aynı şeyleri mesut bakkal içinde söylemişti...ama rıdvanda suç yok onu konuşturan profesyonel olmayan mahalle takımı yöneticileri ve futbolcu süprüntülerinde!!![/B] |
YA ARTIK BEN BİTTİM TEK HOBİM YEMİNEDERİM ALLAHA SIVAS SPOR ODA GİDİYOR KAHROLU YORUM YA BUKADARMI OLUR YA İNSAF NASIL İŞ ANLAMI YORUM NEDEN OLMUYOR ALLAHIM SEN YARDIMET KAHROLUYORUM YARRABBİ ,,,,,,,,YÖNETİME TEŞEKKÜR EDERİM,,,,,
|
[B]nerdesin fikret bey!!! ne oldu kayseri maçını federasyona şikayet etmiştin? gs maçından sonra bu sene eski sivasspor ruhunu yakaladık demiştin ne oldu? çıkıp gereksiz her konuya yorum yapıyosun çık kamuoyunun karşısına açıkla kötü gidişin sebeplerini!!!
biz bence oyuncudan önce süleyman hurma gibi sağlam bu işten anlayan bir isim getirelim takımın başına!!! [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:46. |