![]() |
Cevap: Kezman Geliyor
[QUOTE=50sekiz;666762][B]dogum tarihi: 12.04.1979[/B][/QUOTE]
Wikipedia tr de 81 wikipedia ing de 79 yazıyo bilmiyorum hangisi doğru... |
[QUOTE=babapiton;666769]Wikipedia tr de 81 wikipedia ing de 79 yazıyo bilmiyorum hangisi doğru...[/QUOTE]
[B]Saglam kaynaklardan baskasina bakma, hele hele wikiye hic bakma :D[/B] [url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=985166[/url] |
Bu kadar da sıkılmaz ki kardeşim :D
|
Alınan kazmaların ne yaptığı ortada yeteri kadar kazma var takımda bir fazla olur bu adam alınırsa.
|
[QUOTE=50sekiz;666770][B]Saglam kaynaklardan baskasina bakma, hele hele wikiye hic bakma :D[/B]
[url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=985166[/url][/QUOTE] Haklısın Kardeşim...:) |
[B]Yaw bırakın hacı kimi kandırıyorsunuz taraftarı avutma yöntemi bu galiba.Bizim futbolcuya ihtiyacımız var böyle vasat altı oyunculara değil.Kalsın almayalım [/B]
|
[B]2 yıl önce bu durumlara geleceğiz deseler kaç kişi inanırdı acaba??????[/B]
|
Kezman ununu elemiş eleğini duvara asmış kasıntı bir oyuncu..Takımda başta Ceyhun,M. Yıldız olmak üzere bu kadar çok problemli oyuncu varken bir de Kejman gelirse sivasspor tam emekliler cennetine döner..Kaldı ki bu oyuncu 2-3 yıldır doğru dürüst de maç oynamamış..Gelirse sürekli sakatlık sorunu yaşayacağını düşünüyorum;f.b. de sürekli sakatlanan ve sorun çıkaran bir oyuncuydu......Gerçi bazıları gelemez diyor ama biliyorsunuz bizim yönetim yaşı 30 üzerinde ve bonservisi elinde olan oyuncuları çok seviyor...Sivasspor yöneticilerinin istediği kriterlere uyan bir oyuncu...Bizim Kejman gibi General oyunculara değil,koşan ,mücadele eden,90 dak. formasını ıslatan oyunculara ihtiyacımız var..Zaman ne gösterir bilinmez;inşallah gelmez...
|
zannetmem ki gelip kendini rezil etsin
ruhsuz bir takımımız var bizim hiç kimse birbirinin açığını kapatmıyor |
fb ti takmayıp oynamayan futbolcu sivastamı oynayacak aman uzak gitsin birde onunla uğraşamasın sivassporumuz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:35. |