![]() |
BURDAN YÖNTICILERE ULASABILECEK ARKADASLARA SESLENIYORUM ARKADASLAR SU ANDA COK IYI TANIDIGIM ESKI SINIF ARKADASIM SU ANDA SAMSUNSPOR LA GÖRÜSÜYOR EGER YÖNETIM ISTERSE BUNU SIVASSPOR A DOGRU CEKEBILIRIZ AYNI ZAMANDA ALMANYA BUNDELSIGA DAN BIELEFELD TAKIMI BU ARKDASLA ILGILENIYOR
|
KESİNLİKLE İLK 10 ARASINA GİRMESİ LAZIM TABİ BUDA BİZİM DESTEĞİMİZLE OLUR :lol: :lol: :lol: :lol:
OooOoOoOoOoOoooo :o :o :o :o :o |
Biz bu taraftarla takviye bile yapmasak bu kadro ile süper liğden düşmeyiz. Futbolcular fazlasıyla 2.ligde tecrübe kazandı. buda süperliğde kalabilmek için yeterli..tabii bana göre...
|
futbolcuların çoğu Sivaslı olsun başka birşeye gerek yok,yabancı futbolcu o formanın değerini nereden bilecek,bu takımı süper lige şampiyon olarak çıkaran kadroya da kimse haksızlık etmesin,bazı şeyler öyle herkesin dediği gibi kolay olmuyor...sivasın milyon dolar için gelecek futbolcuya verecek neyi var,hanginiz vereceksiniz yada hangi birine vereceksiniz..takım içinde uçurum olduktan sonra isterse ronaldinho gelsin.cefasını çekenler sefasını da sürdürebilirler....
|
bencede pek birsey elde edemez ilk sezonda ama git gide daha basarili olacamizdan cok eminim.
|
S.ligde başarının,oynanan futbol kalitesi ile ölçülmediğini biliyoruz.Futbol,artık ülkemizde de rant getiren bir sektör konumundadır.ANADOLU klüplerinin,medyanın da etkisiyle ne durumlara düşürüldüklerini asla unutmamalıyız.
Ancak inanıyorumki;SİVASSPOR'umuz TÜRKİYE'nin her yerinde bulunan ve destek veren taraftarlarıyla takımlarına sahip çıkacaktır ve gerek medyanın ve gerekse bazı olumsuz faktörlerin üstesinden gelecektir.Buna inanıyorum... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR |
İLK 10 A GİRMEMİZ ŞAAAAARTT
|
insallah ilk 10da bitiririz.takviye kesinlikle sart
|
umarım iyi yerde olur bir bursalı olarak
|
ilk on kesin olur ondan aşagı düşücemizi hiç aklımdan bile gecirmem çünkü ilk 10!dayız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:49. |