SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Şimdide Mondragon sesleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30717)

burakkova 01.12.2010 13:06

Cevap: Şimdide Mondragon sesleri

mondragon kesinlikle yaramaz.......

fedayi 01.12.2010 14:07

aman gelmeesin mondragon önüne geleni doldurmasınlar takıma daha akıllanmadılar mı yoksa

DoomsDay58 01.12.2010 14:11

39 yaşına gelmiş artık yönetimde almaz yani

karahisarli 01.12.2010 14:16

mondi 40 yasinda bence almazlar sadce bilica ve adem sari mantiga yatiyor

Salim58 01.12.2010 14:17

[B]Mondragon benden gençmiş yinede kalsın gerek yok.:)

Mondragon ve Gökhan Ünal kalsın, Bunların yerine başkalarına bakın.[/B]

kiNgSiZe58 01.12.2010 14:23

Hurriyeti birkere [B]alamayiz[/B], Aykut kocaman onu bize birakmaz.
Bilica gelme ihtimali var ama fenerbahce parasiz yollarmi onu bilemem.
Tshabalala yi artik bir hayal gibi görüyorum, yönetimin bu beceriksizligi oldugu sürece daha cok oyuncu elimizden kacar. Devre arasindan sonra acaba fikret ünsal yine transferler yerine "cuk" diye oturdu aciklamasini yapicakmi merak ediyorum. adam resmen beles hayati sürdürüyor. görevi bizi bilgilendirmek 3 ayda bir abuk subuk seyler sölüyor ve sonundada fos cikiyor. sivasspora emek verdisa milletin agizina düsmemeli. ama o elinden geleni yapiyor.

FANATIK YIGIDO 01.12.2010 14:34

bu yonetim hic akillanmayacak mondragon kim ya tamam bizim mutlaka kaleciye ihtiyacimiz var bu kaleci deyil ama :mad:

hakan367 01.12.2010 14:51

mondragon çook güzel bir [COLOR="Red"]kaleciydi[/COLOR] ama artık yaşlandı yararı olacağını sanmam yıne gökhan ünal belki bilica eskı performansı olmasada bişeler yapabilir... :confused:

Yigido 058 01.12.2010 14:54

Bilica'yı Trabzonspor istiyor. Boşuna umutlanmayın arkadaşlar.

Takas yapacaklarmış

Kibrisli 01.12.2010 15:08

[QUOTE=GuVeN;671834]Bunlar şimdilik söylenti,herkezin kulağına bazı isimler geliyor tabi ama önemli olan devre arasında basın karşısına kimlerin çıkarılacağıdır. Daha ligin ilk yarısı bitmeden bu haberlerin çıkması hoş değil ama bu söylentilere takılmak da şu an lüzumsuz. Zaten yönetim 39 yaşını doldurup 40 yaşına dayanmış Mondragon'u alacak olması bana göre son derece komik:)Adı geçen isimlerden bizleri en çok heyecanlandıran ise şüphesiz Blica olacaktır.[/QUOTE]

Sevgili gardaşım sizlere kesinlikle katılmıyorum... Kaleci için yaş önemli değil, kondisyon mu gerek? Hız mı gerek? Rüştü 37 yaşında Barselona aldığında 32 yaşındaydı eğer Frank olmasa devam ederdi bu yaşa kadar, Van Der Sar Fulham'dan ayrıldığında 35 yaşındaydı futbolu bırakacak deniyordu Man. Utd.'a gitti 5 yıldır as kalecisi ve en az 2-3 yıl daha devam edecek, SS Lazio'nun kalecisi Marco Ballotta, 43 yaş 241 günle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden en yaşlı futbolcu oldu. Dino Zoff 40 yaşındayken Dünya Kupası aldı, İtalya'nın kalecisiydi... Yani kaleci için yaş önemli değil, fiziksel özellikleri önemli değil, kalecilik özellikleri yeterliyse isterse 42-43 yaşında olsun milli takımla dünya kupası bile alabiliyor demek ki... Bir de sakatlık olayı var Mondragon'un son 2 yılda sakat olduğu gün sayısı toplam 13... Bunun 4 günü de yaz kampında... Bu yaşta bir kaleci dinç olmasa sakatlanır devamlı. Geçen sezon 32 maçta oynamış... Ayrıca piyasa değeri 1 milyon €...Zaten alamaz ve Mondragon bize gelmez keşke alabilsek...

Liglerdeki kalecilerin listesini vereyim...
40 yaşında
David James Premier League
Edwin van der Sar Premier League
Sergio Bernal Meksika 1. ligi
Sander Boschker Hollanda 1. Ligi
39 yaşında
Brad Friedel Premier League
César Sánchez İspanya 1. ligi
Antonios Nikopolidis Yunan 1. ligi
Miguel Calero Meksika 1. Ligi

Bunlar önde gelen kalecilerin listesi sadece... Tabii yine yaşlı olupta 1. lig takımlarında oynayan tanınmamış kalecilerde var...

Bu transfer yıllarca kaleci sorunu çeken Sivasspor için 2 yılını kurtarması demektir...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:14.