SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bilet fiyatları belli oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30756)

Salim58 09.12.2010 09:40

Cevap: Bilet fiyatları belli oldu

[B][I]Sivastaki yiğidoların bu maça büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum.

Birçok kulübün bilet fiyatlarına bakıyorum en makul fiyatlar bizde,Daha ne olsun yönetimi tebrik etmek gerek.

Yiğidolar Sivassporu uzun bi zaman göremeyeceksiniz haftaya deplasman var ordan sonrası devre bitiyor takım Antalyada kampa giriyor,Kamp bitimi yine deplasman var yani Sivassporu Sivasta ikinci yarının ikinci maçında göreceğiniz için bu maçı kaçırmayın derim..[/I][/B]

58_babacan_58 09.12.2010 11:33

[B][CENTER][COLOR="Red"]HAYDİ YİĞİDOLAR 17.HAFTA İÇİNDE EN ÖNEMLİ MAÇIMIZ BENCE BU MAÇ KAYBEDERSEK ÇOK ŞEY KAYBEDİCEZ KAZANIRSAK,BİZDE VARIZ DİYCEZ PES ETMEK YOK,BİLETİNİ ALAN MAÇA GELSİN,PAZAR GÜNÜ SİVASTA HAYAT DURSUN EŞİNİ DOSTUNU ALAN MAÇA KOŞSUN HADİ YİĞİDOLAR DESTEK ZAMANI....[/COLOR][/CENTER][/B]

migroArmis 09.12.2010 23:11

[QUOTE=GuVeN;673642]Ben arkamda maç esnasında üç büyüklerin maçını tartışan,onların bütün oyuncularını sayan peşinden bana gardaş şu bizim 7 numara kimki diyen taraftar istemiyorum stadımda:)

Ayağa kalktığım zaman gardaş oturda maçı izleyelim göremiyorum diyen taraftar da istemiyorum. Söylemek ıstedıgınız konuda haklı olduğunuzu kabul etmekle birlikte,bazı konularda dolduğumu,dolmayı bırakın çoktan taştığımı ifade etmeliyim, O yüzden bin az olsun ikibin az olsun inanın daha hayırlı,maça çoşkulu gidenlerin heveslerı kursaklarında kalmaz en azından.[/QUOTE]

sizin stadınızdaki bu durum benim içimdede yaradır ..burada en fazla yorumu bu konuda yapmısımdır...

dedebali58 09.12.2010 23:58

[QUOTE=V1CT0RY;673440][B]2.Yarı Konyada 50 Liraya İzleriz Rövanşı...[/B][/QUOTE]

bu maçı alalım konyada 100 tlye seyretmeye razıyım

alemdarlar 10.12.2010 04:28

[QUOTE=HAYALKAFE;673548][B]Sivas'ta olduğum sürece ve maçlar içerde olduğun da hiçbir maçı kaçırmıyorum inşallah bu maçta da statta olacağım fiyatlar birçok yere göre çok uygun hala neden stat full dolmaz anlayamıyorum???[/B][/QUOTE]

TrabzonSPOR,KayseriSPOR ve İstanbul takımlarıyla yapınca doluyor yüzde 90.
Bu maçlarda da sayı düştü.Ama yine iyi doluyor.Diğer maçlarda tribünler boş.Sadece bir kıvılcım oursa doluyor.Takımın havasına göre yani.

Salim58 10.12.2010 07:59

[CENTER][B][U] [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Öğrencilere 2 bin bilet[/FONT][/COLOR] [/U][/B]

[B][I]Sivasspor yönetimi daha öncede bir çok maçta olduğu gibi Konya maçı önceside Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 bin bilet verdi.
Öğrencilere Sivasspor'u daha fazla sevdirmek ve takıma desteği artırmak amacıyla önceki yıllarda yönetim tarafından başlatılan okullara ücretsiz bilet uygulaması Konya maçındada devam ediyor.
Sivasspor yönetimi,pazar günü saat 14.00'de oynanacak maç için Milli Eğitim Müdürlüğüne öğrencilere verilmek üzere 2 bin adet kale arkası bileti teslim etti.[/I][/B][/CENTER]

eyupk 10.12.2010 17:49

taraftarımız yönetimimizin değerini bilmeli maçlara gitmeli, o stat dolmalı ya dolmalı kardeşim.

eyupk 10.12.2010 17:56

[QUOTE=V1CT0RY;673645][B][CENTER]Bu da Değil Asıl Neden...
Asıl Neden Taraftar Küskün...Bu Şampiyonluğa Oynarkende Vardı Halen Var...
Taraftarı Küstürdüler...
Kimler mi?
Onuda Siz Düşünün :rolleyes:[/CENTER][/B][/QUOTE]
ama Sivasımızda Sivassporumuz ile anılmaya başlandı bunuda unutma

karyola 10.12.2010 19:29

cok zor mac bence gol atanın kazanacagı bı mac sabırla takımı desteklemeliyiz konyayı hep yendik yıne yeneriz.hakem de onemlı trıbunler agresıf hareket etmelı otorıte bızız

mgulseven 10.12.2010 21:07

Yönetimin bilet fiyatlarını uygun tutması taraftarın biraz daha stadı doldurması demektie.Çok güzel düşünüyor bu konuda yönetim teşekkür ederim.İnşallah hava şartlarıda güzel olurda katılım biraz daha fazla olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:37.