SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Yiğido'nun gözü Beşiktaş'ta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30805)

sawyer5892 15.12.2010 14:41

Cevap: Yiğido'nun gözü Beşiktaş'ta

[QUOTE=DoomsDay58;675399]beşiktaşta kiralık oynayan Ersan Adem Gülüm defans için faydalı olabilir 23 yaşında fazla izleme fırsatım olmadı kendisini ama genç olması bir avantaj bence Yusuf Şimşek yerine Ersan daha hayırlı olur[/QUOTE]

adam milli takıma seçildi beşiktaş bonservisini alacak sivasa bırakırlar mı

ssmh58 15.12.2010 14:42

ya allah askına sız neden bahsediyorsunuz fink i begenmezler yusufu begenmezler gokhan unal ı begenmezler arkadaşlar bu takım kume dusuyor kım gelır ya soyleyın bı takımıdna dırek oynayan bı futbolcu gelır mı sız olsaydınzı gelırmıydınız hem kume dusuyor hem soguk gelısmemıs yusuf 40 yasın da da osla sıvasa gelmez gokhan unal kezman fink barış memiş aydın karabulut bu ısımlerı gormek ısterım bn bu takımda

sawyer5892 15.12.2010 14:46

[QUOTE=muhsin koçak;675374]Fink çok iyi bir oyuncu ama onun mevkisinde elimizde Kadir ve Keita var.Haa birde Saidu.Kim gelirse gelsin Kadirin bu formu devam ettiği sürece kadroya giremez.Ayrıca Kadir biraz daha üstüne koymayı başarabilirse değil Türkiyenin Avrupa da bile transferin gözdelerinden olur.
Yusuf Şimsek transferine gelince;bizim yönetimin o kadar aptal olduğunu zannetmiyorum,hele hele elinde Ceyhun gibi Türkiyenin son 20 yılda yetişen en iyi hücumcu ortasahası varken.[/QUOTE]

kadiri barcelona istiyormus chealse barçaya kaptırmayız demiş ama madrid de devreye girmiş bırakmamak lazm!! abi adamn kapasitesi belli sivasta iyi oynuyor diye hemen büyüklere hatta avrupaya transfer ettiniz. sezer ibrahim dağaşan daha iyiydi hatta şampiyonluğa oynadık niye bi yere gitmediler. sezer gitti trabzona forma bulamıyo.

yigidoss 15.12.2010 17:01

[QUOTE=MaXiMuM;675356][I][B]Yusuf 18 yaşında da benimmi haberim yok yoksa :)
sen bu ismi geçen şahısları bu takıma layık görüyorsan,sana bişey demiyorum. millet boşunamı bağırıyor içi geçmiş topçu, yaşlı topçu istemiyoruz diye ? evet yine diyorum yusuf kim ? fink kim ? ne verebilir takıma ? emekliler kulübü olduk yeter be.... hala bu zihniyette insanlar olduktan sonra yönetim daha çoooooookkk 35 lik topçu getirir...[/B][/I][/QUOTE]

Sakin ol, efendi ol:mad:. Okuma yazma bilmiyorsan ben öğretmenim kurs verir öğretirim sana. Yorumumu yeniden oku Yusuf için ne demişim? Bu biiiiir. Ben senin şahsına bir şey demiş miyim? Sana ne oluyor? Bu ikiiii. Ben taraftarımızın her transfer haberine aynı klişe tepkiyi vermesini eleştirdim sadece ve efendice. Bu da üüüüüç

58 SiVaSıM 58 15.12.2010 17:07

fink gelirse muhteşem olur ama yusuf gelmesin ne yusufu kardeşim yusuf gelicekse mohamed ali gelsin fink olur ama yusuf olmaz !!!!

sinansakru 16.12.2010 12:15

Tabata neden alınamıyor ? Fink ten sivasa topçu olmaz

MaXiMuM 16.12.2010 12:53

[QUOTE=yigidoss;675495]Sakin ol, efendi ol:mad:. Okuma yazma bilmiyorsan ben öğretmenim kurs verir öğretirim sana. Yorumumu yeniden oku Yusuf için ne demişim? Bu biiiiir. Ben senin şahsına bir şey demiş miyim? Sana ne oluyor? Bu ikiiii. Ben taraftarımızın her transfer haberine aynı klişe tepkiyi vermesini eleştirdim sadece ve efendice. Bu da üüüüüç[/QUOTE]

[I][B]Yerine göre biz her şeyi oluruz, efendi de oluruz adam da. o seni ırgalamaz bu biiiiiirr..ben yusuf ve fink için kim ki onlar demiştim. sende o yazıma karşılık " bazıları bunlar kimki diyor" demişsin. ona istinaden cevap verdim bu ikiiiiiiiiiiii... efendiye efendice cevap veririz buda üüüüüüççç... her türlü kursu bizde veririz bu da dööööööörtt. umarım sayı saymayı öğrenmişsindir...[/B][/I]

doktor38 16.12.2010 13:52

YUSUF BİTMİŞ TOPCU AYNISI ELİMİZDE VAR CEYHUNDA AYNI ŞEKİLDE BİTMİŞ TOPCU BU GİBİ OYUNCULAR SİVASIN SADECE PARASINI YER BİŞEY VERMEZ BU HEVESTEN VAZ GEÇİN CEYHUNUDA VEREBİLİRSENİZ VARSA BİR KERİZ HEMEN GÖNDERİN.İHTİYAR DEGİL KAMANAN GİBİ GEÇLER LAZIM BİZE.KAMANAN-KEYTA HARİÇ DİĞER ZENCİLERİDE GÖNDERİN DEVRE ARASINDA.

furky.b 16.12.2010 14:20

Ankaragucunde futbolcularin 95% Serbest Kaliyormus :D Kacirmiyalim !

Respect58 16.12.2010 17:17

[B][SIZE="6"]Beşiktaş ve Bilica'ya mesaj..[/SIZE]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın devre arasında göndereceği oyunculardan bir kaçına talip olduklarını açıkladı..

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının
son maçında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmayı
değerlendirdi.

"Fener’den puan almaya çalışacağız"
Best FM’den Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Futbol Vadisi programına
telefonla katılan Rıza Çalımbay, ligde henüz düzlüğe çıkamadıkları, ikinci yarının
daha iyi geçeceğini umduklarını belirtti.

Çalımbay, hafta sonunda Fenerbahçe deplasmanında oynayacakları lig maçı
için; “Hedefimiz bu maçtan puan almak. Ancak takımda çok eksiğimiz var.
Bunun zor bir maç olacağını biliyoruz. Ama son haftalarda oynadığımız oyunun
biraz daha üzerinde bir performans sergilersek puan alabiliriz. Ligde son
oynadığımız maçta 10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi mücadele ederek 3 puanı
aldık. Fenebahçe ne olursa olsun çok iyi bir takım. 18 kişilik kadroyu bile zor
kurduk. Ama bu maçtan puan almaya çalışacağız" dedi.

"Bilica’ya kapımız açık"
Rıza Hoca, basına çıkan “Bilica Sivas’a geri dönüyor” şeklindeki
haberlere “Bilica gelmek isterse kapımız açık. Ama sadece Bilica’ya
şartlanmadık. Elliye yakın maç izledik ve bazı oyuncular tespit ettik. Bu haftayı
atlattıktan sonra transfer çalışmalarına hız vereceğiz” diyerek açıklık getirdi.

"Beşiktaş’ın bırakacağı oyunculara talibiz"
Beşiktaş’ın devre arasında takımdan göndermeyi planladığı futbolculardan, bir kaçını takımında görmek istediğini belirten Çalımbay; “Kararı verecek olan futbolculardır. Bizim oyuncuya ihtiyacımız var. 6-7 oyuncu transferi yapacağız. Bu oyuncular Beşiktaş’tan olursa bizim açımızdan daha iyi olur" diyerek Beşiktaş yönetimine mesaj gönderdi.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:14.