![]() |
Cevap: Manavgat'ta Buluşuyoruz!
antalyali_yigido
tayinim serike çıktı. orda ev kiraları ne kadar bilgin var mı? bu arada tabiki sivassporumuzu orda yalnız bırakmayız..:) |
antalyali_yigido kardeşimzden sıcak sıcak, taze haberler ve fotograflar bekliyoruz artık. Özellikle maçlarla ilgili detaylı bilgiler gelirse çok seviniriz. Kolaylıklar ve başarılar diliyorum kardeşim. inşallah iyi haberler güzel haberler geçersin bizler.
AYK |
SİVAS BEŞİKTAŞ MAÇI SEYİRCİYE KAPALI OLACAK ARKADAŞLAR.. BEŞİKTAŞ RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN OKUYABİLİRSİNİZ HABERİN İÇERİĞİNİ
İŞTE LİNK : [url]http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=19236[/url] |
[QUOTE=muratto_kellechi32;677392]SİVAS BEŞİKTAŞ MAÇI SEYİRCİYE KAPALI OLACAK ARKADAŞLAR.. BEŞİKTAŞ RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN OKUYABİLİRSİNİZ HABERİN İÇERİĞİNİ
İŞTE LİNK : [url]http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=19236[/url][/QUOTE] [B][I]7 Ocak Cuma günü Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Kamp yapılan otelin sahasında saat 18.30'da başlayacak olan bu mücadele, taraftara kapalı olacak.[/I][/B] |
maç taraftara kapalıda olsa, ben basın olarak girerim merak etmeyin, sizleri resimsiz bırakmam :)
|
[QUOTE=yorumcuyuz;677385]antalyali_yigido
tayinim serike çıktı. orda ev kiraları ne kadar bilgin var mı? bu arada tabiki sivassporumuzu orda yalnız bırakmayız..:)[/QUOTE] numaram yazılı kardeş mesajımda, ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırım |
Sivasspor kaldığı otelde illaki diğer takımlarla da maç yapacak, destek tam destek her yerde :)
maçı alınmasakta sıkıntı yok! Biz Yiğido'yuz gireriz :) |
[QUOTE=antalyali_yigido;675357]Merhaba Arkadaşlar, Ben Manavgat'tan Burak.
Sivassporumuz her sene devre arasında olduğu gibi bu senede Manavgat-Side'de kampa girecek. 25 Aralık'ta Side'ye gelecek olan takımımız sivasspor.com'un da belirttiği gibi Beşiktaş ile bir hazırlık maçı yapacak. Diğer hazırlık maçları otel içerisinde olacağından hepimizin katılması söz konusu olmayabilir ama ben gelip takımı destekleyen arkadaşları otel içerisinde izlemeleri için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş maçının nerede ve saat kaçta yapılacağını öğrenip, hazırlık maçıda olsa onları burada en güzel şekilde destekleyip, moral vermek için hepinizi şimdiden maça bekliyorum. Ben takımın oteldeki kampı süresince yanlarında olacağım ve takımla ilgili haber ve bilgileri buradan sizinle paylaşacağım. Antalya'da yaşayan Sivaslılar ve özellikle Manavgat'ta bir topluluk oluşturabilirsek, her sene yalnız desteklediğim takımımızı bu sene kalabalık bir şekilde desteklemek tek arzum. Pankartımız ve diğer hazırlıklar tamamdır, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bana ulaşmak için: 0546 58 9 58 58 numaralı telefonumdan yada [email]siv@s.spor[/email] msn adresimden ulaşabilirsiniz. Herkes sever, biz ölürüz... (antalyali_yigido)[/QUOTE] bundan 3 sene önce aynı otelde trabzonspor kamp yapmakta idi ve Sivasspor'umuzla bir hazırlık maçı yapmıştı, ver biz o maçta 1-1 berabere kalmıştık. sanırım oradaki Sivaslıların desteğinden çekindiklerindendirki oteldeki maça taraftar almıyorlar arkadaşlar, bu kanıya nereden vardım; çünkü bu bölgede o kadar çok Sivaslı varki herkes bir şekilde geliyor. Ha sivasspor.com'a kayıtlı değiller ama ailelerini alıp gelen bir çok Sivaslı var... Sivaslı yeterki takımını desteklemek istesin, her yerde destekler... Dedimya herkes sever biz Ölürüz... Antalyalı_Yiğido :) |
[QUOTE=yorumcuyuz;677385]antalyali_yigido
tayinim serike çıktı. orda ev kiraları ne kadar bilgin var mı? bu arada tabiki sivassporumuzu orda yalnız bırakmayız..:)[/QUOTE] ben serikde oturuyorum.serik merkeze tayin olduysan evini hazır bil |
[QUOTE=revenge58;677524]ben serikde oturuyorum.serik merkeze tayin olduysan evini hazır bil[/QUOTE]
cok teşekkur ederim. serik merkezde 58 plaka görürsünüz artık:) evi tuttuk tam olarak nerde bilmiyorum ama serik merkezde eşyalı bir daire tuttuk. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:42. |