![]() |
Cevap: Takımdan ayrılacak isimler belli oldu
gidecek futbolculari yaziyor bence kamanan ve ceyhun kalmali bunlardan cok faydalanabiliriz.ikiside cok iyi ama insallah kalirlar ve kalecimiz akinin cok emegi var uzun yillar basari ile hizmet etti cok zor bir karar tüm yigidolara selam
|
[QUOTE=Salim58;676128][B][I]Büyük yazına küçük yazılarla cevap vereyim. ;) Kadir Pekmezci geçen haftanın en iyi futbolcusu seçildi,Tüm futbol otoriteleri Kadir için üç kişilik top oynadı dedi biraz takip etseydin sende bilirdin neyse.
Kamanan eski Kamanan değil keşke eskisi gibi olsada bizde kalsa oynasa desek,Büyük bir düşüş ve durgunluk var takip etseydiniz bunuda görmeniz gerekirdi......[/I][/B][/QUOTE] BENDE TEKRAR BÜYÜK CEVAP VERİYİM BİRİNCİSİ SENİ TANIMAM BİLMEM AMA BEN KENDİMDEN ÇOK SİVASSPORUMU TAKİP EDERİM ADIM SAMET YİĞİDOGENÇLİKTENİM YANİ İÇERİ DIŞARI FARKETMEZ HERMAÇLARDA VARIZ !! İKİNCİSİ TAKİP ETTİĞİME GÖREDE HER ZAMAN SÖYLÜYORUM O KADİR BEKMEZCİ TOPCU FALAN DEĞİL BANA GEÇEN HAFTA HAFTANIN TOPCUSU SEÇİLMİŞ ÇOKMU ?? BİZ BÜYÜK BİR KULÜBÜZ VE BİZE BİR MAÇLIK ADAM LAZIM DEĞİL İSTANBUL MAÇINDADA HAFTANIN BERBAT İSMİYDİ ONUDA İZLEDİNMİ SEN ?? ONA TOPCU DİYEN ADAM FUTBOLU EMİNİM BİLMİYORDUR.. HERNEYSE KAMANAN KONUSUNDADA DÜŞÜŞ OLDUĞUNA KATILIYORUM FAKAT BU DÜŞÜŞÜ SİLİNİŞİNİ GETİRMEMELİ ÇÜNKÜ O KUVVETLİ BİR FUTBOLCU YEDİĞİ CEZADA AZ BİR SÜRE DEĞİLDİ TOPARLANMASI ESKİ FORMUNU ALMASIDA BİRAZ ZAMAN ALACAKTIR GEREKİRSE KİRALIK VERİLSİN AMA GÖNDERİLMESİN O BİR GİZLİ BİR FUTBOLCU BENCE.... |
BİRAZ USTURUKLU SALLA HEMI AKILLIM TAMAM MI KAMANAN GIDECEKMIS ZITA GIDECEKMIS CEYHUN GIDECEKMIS SALLA SALLA HERKEZİ KANDIR TAMAM SEDAT BAYRAK DORU OLABILIR AMA DIGERLERI IMKANSIZ SIVASSPOR 10 KISIMI TRANSFER EDECEK SANKI EN FAZLA 5 TANE OYUNCU TRANSFER EDECEK MILLETI KANDIRMA
|
ceyhun ve sedat kalmalı diğerleri gitmeli bana göre yanlış karar ceyhunun nesi var gidiyor ayrıca sedat konusunada katılmıyorum yanlış karar!!! rıza hoca iyisini bilir benimki sadece tahmin
|
anladigim kadarinca gidecekler bu isimler özelikle ceyhunun gidisine cok sevindim ceyhun bize yaramaz bu arada diyer fitbolcularada cazib teklif gelirse gidecek arkadaslar olur bence gidecekler hepsi bu kadar deyildir bence.
|
[QUOTE=samor;676134]BENDE TEKRAR BÜYÜK CEVAP VERİYİM BİRİNCİSİ SENİ TANIMAM BİLMEM AMA BEN KENDİMDEN ÇOK SİVASSPORUMU TAKİP EDERİM ADIM SAMET YİĞİDOGENÇLİKTENİM YANİ İÇERİ DIŞARI FARKETMEZ HERMAÇLARDA VARIZ !!
İKİNCİSİ TAKİP ETTİĞİME GÖREDE HER ZAMAN SÖYLÜYORUM O KADİR BEKMEZCİ TOPCU FALAN DEĞİL BANA GEÇEN HAFTA HAFTANIN TOPCUSU SEÇİLMİŞ ÇOKMU ?? BİZ BÜYÜK BİR KULÜBÜZ VE BİZE BİR MAÇLIK ADAM LAZIM DEĞİL İSTANBUL MAÇINDADA HAFTANIN BERBAT İSMİYDİ ONUDA İZLEDİNMİ SEN ?? ONA TOPCU DİYEN ADAM FUTBOLU EMİNİM BİLMİYORDUR.. HERNEYSE KAMANAN KONUSUNDADA DÜŞÜŞ OLDUĞUNA KATILIYORUM FAKAT BU DÜŞÜŞÜ SİLİNİŞİNİ GETİRMEMELİ ÇÜNKÜ O KUVVETLİ BİR FUTBOLCU YEDİĞİ CEZADA AZ BİR SÜRE DEĞİLDİ TOPARLANMASI ESKİ FORMUNU ALMASIDA BİRAZ ZAMAN ALACAKTIR GEREKİRSE KİRALIK VERİLSİN AMA GÖNDERİLMESİN O BİR GİZLİ BİR FUTBOLCU BENCE....[/QUOTE] kamanan geçen seneden beri düşüşte gönderilmesi iyi olur |
[QUOTE=samor;676134]BENDE TEKRAR BÜYÜK CEVAP VERİYİM BİRİNCİSİ SENİ TANIMAM BİLMEM AMA BEN KENDİMDEN ÇOK SİVASSPORUMU TAKİP EDERİM ADIM SAMET YİĞİDOGENÇLİKTENİM YANİ İÇERİ DIŞARI FARKETMEZ HERMAÇLARDA VARIZ !!
İKİNCİSİ TAKİP ETTİĞİME GÖREDE HER ZAMAN SÖYLÜYORUM O KADİR BEKMEZCİ TOPCU FALAN DEĞİL BANA GEÇEN HAFTA HAFTANIN TOPCUSU SEÇİLMİŞ ÇOKMU ?? BİZ BÜYÜK BİR KULÜBÜZ VE BİZE BİR MAÇLIK ADAM LAZIM DEĞİL İSTANBUL MAÇINDADA HAFTANIN BERBAT İSMİYDİ ONUDA İZLEDİNMİ SEN ?? ONA TOPCU DİYEN ADAM FUTBOLU EMİNİM BİLMİYORDUR.. HERNEYSE KAMANAN KONUSUNDADA DÜŞÜŞ OLDUĞUNA KATILIYORUM FAKAT BU DÜŞÜŞÜ SİLİNİŞİNİ GETİRMEMELİ ÇÜNKÜ O KUVVETLİ BİR FUTBOLCU YEDİĞİ CEZADA AZ BİR SÜRE DEĞİLDİ TOPARLANMASI ESKİ FORMUNU ALMASIDA BİRAZ ZAMAN ALACAKTIR GEREKİRSE KİRALIK VERİLSİN AMA GÖNDERİLMESİN O BİR GİZLİ BİR FUTBOLCU BENCE....[/QUOTE] madde 1) sitede küçük harflerle yazmak en doğrusudur. bu konu forumlarda bir çok kez gündeme geldi ve büyük harf kullanan arkadaşlardan küçük harf kullanmaları rica edildi. anlaşılan pek takip etmiyorsun. madde 2) kadir pekmezci, sivasspor'un son iki sezonda yaptığı en iyi, en istikrarlı ve en faydalı transferdir. onun hakkında söylediğin şu sözlere sitedeki herkes gülüyordur eminim. madde 3) kamanan mı? püffff. adam sivas'ta 3. sezonunu geçiriyor ama sivas'a faydalı olduğu maç sayısı da 3-5'i geçmez. yakışıklı bir negro bulduk diye on yıl besleyelim mi yani? |
samor!
[B]Büyük yazılara devam etmesen cevap yazacaktımda,Bu hakkımı kullanmıyorum .:)[/B] |
Bu isimlerden Kamanan ile Sedat'ı bonserv isi ile satılabilir, isteyen takımlar olabilir diğerleri neyse de bu iki isimden para kazanılabilirdi serbest bırakılmasınlar en azından bu ikisinden 1 futbolcunun bonservisi çıkardı... madem gideceklerdi daha önceden kulüplerle görüşülüp satışa hazırlanmaları gerekliydi...
|
Bence hepsi isabetLi kararlar.
[B]KAMANAN[/B] : yurtdısında yaptıgı bır roportajda sivas sehrını orta cagdan kalma bır sehır olarak nıteledı. [B]SEDAT[/B] : Sıvasspor formanısı kaldırıp attı.. Sadece bu sebepten gıtmesı gerekıyor. ayrıca her amcta kart gorup takımı sıkıntıya sokuyor. [B]İBRAHİM ŞAHİN [/B] : Sans bulamıyordu gıtmesı kendı ıcınde, kulup ıcınde gayet iyi olur. [B]CEYHUN[/B] : Ceyhun belki kalmalıydı ama galiba rıza hoca takım icindekı hareketlerınden ve yasının buyuk olması sebebıyle gıtmesıne ızın werdıqını dusunuyorum. [B]AKIN[/B] : İBB macında kendı bıletını kendısı kestı. Cok yerınde 1 karar. [B]ZİTA[/B] : Zitayı ben cok beqenıyordum. Rıza hocamız o bolgeye daha kalıtelı bır topcu alacaktır.......[ inş. Tsabalala gbi ] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:14. |