SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   5 yıla damga vuran Anadolu takımları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30847)

subasi29 23.12.2010 00:02

Cevap: 5 yıla damga vuran Anadolu takımları

Kim Ne Dese Desin ! Sivas Bizansin Kalesini Yikti,Bursasporda Bayragini Kaleye Dikti..
Sivas Bursa Ikilisi Son 5 Yilda Futbolda Devrim Yapti. Olay Budur

Örükcülü 23.12.2010 08:15

Devrimi biz başlattık ama devamını getiremediğimiz gibi birde üstüne üstlük rezalet bir durumdayız.

hiko58 23.12.2010 08:38

anadolu takımları kendi aralarında birlik ve beraberlik ,içinde olmalı birbirlerine saygısız davranmamalı. trabzon dışlanmalı trabzon sevilmemeli. o seyirci hiç bir ile girmemeli ve trabzonun lşampiyonluğunu engelleyecek her türlü futbol ortaya konmalı. ben sivassporun ne yapıp ne edip mutlaka trabzonu yenmesini istiyorum. trabzon mutlaka boyunun ölçüsünü almalıdır. o sivasspor otobüsüne işemenin sivasspor kümeye diye bağırmanın öcü mutlaka futbolla alınmalıdır. aman rıza hocam nolur öyle bir takım yapki trabzonu yen. ne yap ne et mutlaka yen. onlara boylarının ölçüsünü göster.

hiko58 23.12.2010 08:40

birde bazı arkadaşlara şunu söyleyeyim. bir istanbul düşmanlığı var o sizin bileceğiniz bişey ama şunu unutmaYın hiç bir istanbul seyircisi bir kulübün otobüsüne toplanmıp işemez bu aşağılık hareketi kimse yapmaz. düşmanınızı iyi tanıyın derim ben size.

sivaslıadem 23.12.2010 13:03

ben bunun sebebini başka yerlerde arıyorum
şike sebebiyle tutuklamalar vs nedeniyle istanbul takımları artık maçlarda zorlanmaya başladı eskisi kadar kolay mac kazanamıyorlar
şu an istanbul takımları 50 yıllık sermayelerinden yemeye başladılar
anadolu bu sayede daha da güçlü oldu tabi havuz sistemiyle kazanılan maclara federasyon tarafından verilen paralar biz anadolu kulüplerine maddi anlamda cok katkı sağladı bunları göz ardı edemeyiz

58MerT99 23.12.2010 13:41

ahh ahh ne günlerdi.

ready 23.12.2010 16:04

[B]biri karedeniz şehiri biri marmara şehri anadoluyla ne ilgisi var trabzonsporluların gerek sivassporla yaptıgı maçlarda gerekse sanal alemde olsun yaptıgı pislikler görüyoruz o yüzden trabzon olmasın da kim olursa olsun şampiyon[/B]

subasi29 27.12.2010 17:21

[QUOTE=hiko58;677374]birde bazı arkadaşlara şunu söyleyeyim. bir istanbul düşmanlığı var o sizin bileceğiniz bişey ama şunu unutmaYın hiç bir istanbul seyircisi bir kulübün otobüsüne toplanmıp işemez bu aşağılık hareketi kimse yapmaz. düşmanınızı iyi tanıyın derim ben size.[/QUOTE]

Haklisin !!! Istanbul seyircisi Kafana Ayakkabisini Atar,Istanbul Seyircisi Seref Turubunune Gelen Misafire Sover,Sen Ne Anlatiyon

migroArmis 27.12.2010 18:41

Admin arkadaşlardan ricam şudur,Mümkünse ANADOLU topraklarının nereleri kapsadığını içeren bi harita koymalarıdır...özellikle beni ilgilendiren tarafı güney ve doğu marmaranın da ANADOLU topraklarında olduğunun burada gösterilmesidir..Burada açıklamaya çalıştık ama farklı nıklerdeki arkadaslar espri mi yapıyor ciddi mi söylüyor bilmiyorum ama hala karadeniz ve marmaranın anadoluda olmadığını idda edenler mevcut:D

hiko58 28.12.2010 09:25

[QUOTE=subasi29;678648]Haklisin !!! Istanbul seyircisi Kafana Ayakkabisini Atar,Istanbul Seyircisi Seref Turubunune Gelen Misafire Sover,Sen Ne Anlatiyon[/QUOTE]

o küfürleri biz sahamızda yapmıyormuyuz. bizler hiçmi birşey söylemiyoruz ama biz bir takımın otobüsüne hiç işemedik bizim otobüsümüzede trabzonlu alçaklardan başkası hiç işemedi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:47.