![]() |
Cevap: Futbolcuların piyasa değerleri ortaya çıktı
[QUOTE=alemdarlar;678823]Futbolcu Tunay TORUN senin birşeyin oluyor mu?
Birkaç kişi sormuştu ama görmedin.Bende sorayım dedim.[/QUOTE] Yok gardaş bir şeyim olmuyor. ama kendisini incelemedim eğer kökeni bize dayanıyorsa uzaktan akraba çıkabiliriz... |
ben kadiri çok bepenmeye başladım son 5 hafta orta sahanın yükünü kadir çekiyor hep böyle devam eder inşallah
|
Benim için Sivasspor'un değeri biçilmz,eminim bütün Yiğidolar içinde böyledir,ancak benim kafamın takıldığı bir konu var. Eğer Hayrettin Yerlikaya'nın değeri 4 milyon TL. ise acaba Ziya'nın değeri kaçtır? Eğer bu rakamlardan yola çıkarsak genç Ziya'nın değeri herhald en az 10 milyon olmalı
|
[QUOTE=favori58;678834]Benim için Sivasspor'un değeri biçilmz,eminim bütün Yiğidolar içinde böyledir,ancak benim kafamın takıldığı bir konu var. Eğer Hayrettin Yerlikaya'nın değeri 4 milyon TL. ise acaba Ziya'nın değeri kaçtır? Eğer bu rakamlardan yola çıkarsak genç Ziya'nın değeri herhald en az 10 milyon olmalı[/QUOTE]
Kardeş trasfermakt isimli site genelde kariyere göre ve tkaımın puan durumunda ki yere göre deger biçiyor... Hayrettin zamanında B Milli takım da filan oynamıştı.. Ziya şöyle 1-2 sene bu şekilde devam etsin bi bakmışın 5-6 milyon euro lardan bahsedilir.. Ayrıca kadir bunu fazlasıyla hakediyor.. Kadir topcu mu diyenlere güzel bi kapak oldu herhalde :D |
Mehmet Yilidiz icin 8 milyon TL yazmislar ?
Bu parayi kim oder ? |
Ya hu arkadaşlar bu alaman sitesi bi b.k anladığı yok. sedat ın piyasa değeri 2 milyon avro yazıyo. 2milyonu bırak 1milyon verseler hemen göndeririz. Onun için inanmayın:D:D
bu arada marketing değeri kadirin 1,2 milyon avro yazıyo. |
Kadir iyi oyuncu inşallah ilerde daha iyi seviyede olur
|
[QUOTE=mucahit_58;678736]Bı kaç yorumda Kadir de kim felan diyordu ama futbolu bilen sunu görmeli 2010da takımın en önemli 2 ismi Ziya ve kadirdir bence[/QUOTE]
bunlara diallo ve cihan ıda ekle suarez de biraz gerisi vasatın altında yani kapasitelerinin çok gerisindeler. |
[QUOTE=pover58;678865]bunlara diallo ve cihan ıda ekle suarez de biraz gerisi vasatın altında yani kapasitelerinin çok gerisindeler.[/QUOTE]
Aynen gözüm zaten en iyi iki ismi dedim senin saydıklarında iyilerdi. Birazda ramovic diyebilirim. Ama Ziya bambaşka uzun zamandır tekmeye canı gönülden kafa uzatan topçu görmemiştim hayreddinden başka. Adam hem süper bek hemde ara pasları ortalar hücuma çıkışı teknik 10 numara. Ustteki yorumlarda kadire topçumu buda diyenlere kapak olsun diyen arkadasa katılıyorum. Bu sene çok iyiydi bizde ama asıl olan adam akıllı izlesen adamın tekniği yapısı disiplini zidani andırıyor inşallah bizim zidane olur oda.. |
tebrikler kadir garısı ziyaya
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:56. |