![]() |
Cevap: yeni yiğidolar yoldaa...
[QUOTE=muratto_kellechi32;679946]Bu işler belli olmaz.. Kardeş hiç ummadığın anda herşeyde olabilir.. Dediğin gibi hiçbirşeyde..
Alain Traore sözleşmesini 3 yıl uzatınca, başka bir takıma kulübünün rızası ile sözleşme feshedilerek pekalada transfer yapabilir.. Grosıckı de Türk basınına görede Sivasspor ile anlaşmak üzeredir.. Basın değil mi bu.. her söylenen doğru olsaydı.... ooo oooo Tsabalala ; o güney afirka sitesi galiba uyuyor bir senedir.. Sağır sultan duydu tsabalala sivasspor flörtünü.. Enaramo; hürdoğanın her söylediği doğru mu . çıkıyor.. Bence oldu yada olmadı diye konuşmak şu aşamada çok yersiz ve gereksiz.. Sivasspor'un kendi resmi sitesinde yayınlansın.. Adamlar sırtlarına Sivasspor formasını geçirsinler, imzalar atılsın.. Ozaman herşeyi konuşalım.. Görelim mevlam neyler. eylerse güzel eyler.[/QUOTE] [B][COLOR="black"][COLOR="black"]Abi Ne güzel konusuyorsun Icim rahatladi valla okuyunca sagolasin var olasin[/COLOR][/COLOR][/B] |
[QUOTE=calipso;679953]tshabalala ingiliz bir klüple anlaşmak üzere, ben ingiltereyi bırakıp sivasa geleceğini sanmıyorum[/QUOTE]
Wigan olmasın...:D |
İNŞALH herşey yazdıkların gibi olur kardeş,bana göre saydığın adamlar içinde transferleri gerçekleşecebileceğine inandığım,adem sarı,bülo efendi son bikıyak yapıp bu adamı takımda görmek istemiyorum derse,kaleci ramazan olabilir,bülent kocabey yaramaz gelmezse iyi olur,doğa işe yarar, adam formasını sonuna kadar terletiyor,saydığın yabancı adamların müşterisi çok alabilecegimizi sanmıyorum.
|
bu saydıgın adamlar hayal bu yönetim in yapacagı işler degil
bir iki direk oynayacak oyuncu alsınlar yeter hani üç ay önce başladılardı transfere liğe 20 gün kaldı kimsenin geldiği yok yaşı geçmiş adamlar gelir sivasın parasını alır götürüre biri açıklasın saido bu takımdan kaç lira aldı ayıp günah kayserinin kovdugu topçuyu kurtarıcı alıyon ceyhun 1 trilyonluk topçumu bu paralar ne güzel dagıtılıyor herkese ayıp altyapıya ver topçuların kaldığı yer on numara kimde hangi kulüpte var |
işallah biran evvel gelirler
|
İnşAllah bu söylediklerin çıkar.
|
babacan boşu boşuna heveslendirdin bizi ya,İNŞALLAH saydığın isimlerden en az ikisi gelir ama artık çok zor gibi...
|
havada bulut cok transfer balonları cabuk sonuyor:mad:
|
Haydi bakalım işallah dogrudur
|
Yiğido, Doğa'ya hayran!
[IMG]http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/1/2/fft1mm1298017.jpg[/IMG] İlk yarıda hedeflerinin uzağında kalan Sivasspor, ikinci devre öncesi kolları sıvadı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, Eskişehir'i çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Doğa'nın alınması için yönetime rapor verdi. 26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla da görüşen Çalımbay’ın Doğa’yı ikna ettiği belirtilirken, Kırmızı-Beyazlı yönetimin de Eskişehir’in kapısını çalacağı ifade edildi. Bu arada ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Yiğidolar’ın keyfi yerinde... Rıza Çalımbay bu dönemi iyi geçireceklerini kaydedip, “Taraftarlarımızın yüzünü güldürecek bir takım ortaya çıkaracağız” dedi. Kaynak :..Fanatik 3 Ocak 2011, Pazartesi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:45. |