![]() |
Cevap: Taraftarlar transferi bekliyor
taraftar yönetimin sözüne neden güvensinki çünki son 2 sezondur yönetim hep aynı şeyleri söylüyor araştırmadayız inceliyoruz nokta transfer yapacagız sivasspora layık oyuncular alacagız diyorlar ama sonuş saido s.yeşilkaya .taider.aubey oluyor.demekki yönetim burada hata yapıyor bide araştırmayın nokta transfer yapmayın bakalım sonuç nasıl olacak.yönetim her zaman aynı lafları söyleyip sonuç hüsran olunca taraftar da yönetimin açıklamalarına güvenmiyor artık
|
[QUOTE=şarkışla 58;680082]Hani diyorum transferler tamamlanmış 5-6 isim biryerde bekliyorlar 5 ocakta toptan sahaya çıkacaklar olamaz mı[/QUOTE]
gardaş uyanda camdan dışarı bak sivasa kar yagıyor.çok uyuyunca insan garip rüyalar görüyor.umarım gerçek olurda bizde sıkıntıdan kurtarırız:):):) |
paty papy i alabiliriz tarbzon sözleşmesını feshetmış. çok genç ve yeteneklı bı orta saha oyuncusu
|
bir süper lig takımıknın yönetimi bu kadarmı beceriksiz olur
|
yalan haber olmasında.....
|
at çiftliği kuracaklarına yönetim o paraları transfere yatırsın tsbalala da para az verildi michael enorama da az para verildi omotoyossi de az para verildi nolacak bu pintilik ya sonrada istediğimiz transfer olmadı yok uyum sağlamadı adama para ver uyum sağlar inşaat işçileri inşaat mı begenmiyor yoksa para verirsen göktelenmi yapmıyor paraya kıyyy artık yönetimm
|
[QUOTE=yigido_sampiyon;680086][B]hocam yiğidi öldür ama hakkını ver...herve tum, ibrahim dağşan, musa aydın, kamanan...kim aldı bunları...bende tasvip etmiyorum bülent uygunu ama gerçeklerde ortada...[/B][/QUOTE]
Aynen katılıyorum.. Onun öncesinde halen sağ kanadın değişilmezi Abdurrahman Dereli, geçen yıl ve bu yıl kötü olsada Sedat, Cihan Yılmaz, hatta Mehmet Yıldız'ı kazanan o. Hakkını yememek lazım. AYK |
[QUOTE=mucahit_58;680080]Var gardas olmazmı Fikret Unsal var :D amma ne yalan soyliyim bugüne kadar luzumlu tek bir açıklamasına şahit olmadım onca senedir!![/QUOTE]
ya arkadaşlar o kadar Sivaslı var diye övünüyoruz doğru dürüst bir basın sözcümüz yok malesef :(basın sözcümüzün iletişim anlayışı sadece sindirme üzerine kurulu basın mensuplarının karşısına çıkınca millet korkudan soru soramıyor ki :D Birde transferler yapalım yeterki biz basın sözcüsünün açıklamasını falan istemiyoruz tabi transfer yapmak için transfer yaparsak hiç yapmayalım daha iyi :) |
yha şu bülent uygun olayını kapatın ya da ben kısaca özetliyim kapansın
bir teknik direktör için kişilik sahibi karekterli biriyse 1 çevresi geniş ise 10 maçı okuyabiliyorsa 100 oyuncuyla iletişimi iyise 1000 eibi geniş ise 10 . 000 gençlere önem veriyorsa 100 . 000 bülwnt uygunda kişilik yokmuş 1 i sill ELDE VAR 00.000 her şeyi anlatır umarım... |
artık transfer istiyoruz sabrımız kalmadı..... haydi başkanım sen işini bilirsin :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:23. |