![]() |
Cevap: Ara transfer yarın başlıyor
inş güzel transferler yaparak istediğimiz yere ulasırız
|
Futbolda, 2010-2011 Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi, 5 Ocak 2011 tarihinde başlayacak. Ara transfer dönemi diye de tabir edilen bu dönem, 1 Şubat 2011’de sona erecek
acaba bizim içinde başlıyor mu???peki başlıyorsa nasıl transferler yapacağız.İNŞALLAH kaliteli başarıya aç oyuncular olur.ama bizim bu yönetimden fazlada bişey bekleyemeyiz,çünkü ben hiçbirine güvenemiyorum artık. |
ikinci yarıya başlarken maçlarımız gerçekten çok zor. Eğer iyi transferler yapamazsak halimiz perişan olur. Kadronun yetersiz olduğu apaçık ortada, yönetim inşallah elini çabuk tutar. Şayet etkili transferler yapamazsak veya ancak transfer sezonunun bitimine yakın transfer işlerini halledebilirsek o zaman da gelecek oyuncu kritik maçlarımızda takıma uyum sağlayamamış olacak. Umarım sivasspor için en iyisi olur.
|
Insallah bize ilac olack adamlar alınır ama hic umudum yok..
|
kaldı 25 gün transferler belli olacak...
|
Ara transfer dönemi bugun itibari ile başladı diyebiliriz.Akşam yerel tv de spor programında konuşulanlara göre, Sivas spor transfer döneminde yabancı ağırlıklı transfer bombalarını patlatacağını, resmi sözleşme imzalandıktan sonra resmi açıklamaların yapılacağı söylendi.Takımın ihtiyaç duyduğu, forvet, orta saha ve defansa sağlam adamlar alındığında ve bu tranferlerin takıma iyi monte edilmesi ile Sivas sporun liğin ikinci yarısını daha rahat geçireceğini ve ligi ilk on arasında bitireceğini düşünmekteyim.hayırlısı diyelim ve bekleyelim bakalım ne olacak...
|
Güzel hoş diyosunda gardas ne bombası Allah askına devre arasında parayı 2-3 kat basmazsan yapamazsın bomba transferi ayrıca cimri davranan yönetim değil bomba yabancı el bombası bile alamaz
|
başladı başladı başladı yönetime duyurulur transfer dönemi başladı bütün takımlar takır takır şakır şakır transfer bombaları patlatıyorlar sıra sizde yönetim ! paraya kıyın artık beles oyuncu neme lazım!
|
babayaro, kezman, yıldırAY baştürk bunlar şu anda serbestler. alınabılır aslında. mendoça gıbı sikil oyuncu alınacagına bunlar alınsa en azından takıma bi heyecan gelır . ayrıca madem transfer olmayacak 9 futbolcuyu ne dıye gönderdık . ceyhunu gerı alırlarsa hıç şaşırmam. bıraz paraya kıyın be. antepi gördunuz adamlar wagneri aldı. bızde cavcavın nüsfettesınin peşindeyiz
|
[FONT="Arial Black"]umudum kalmadı ama inş. transfer de başarılı oluruzzzz[/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:15. |