![]() |
Cevap: Yeniler ilk antrenmana çıktılar
fotografı yok dıye hemen zorla geldı falan demeye baslıyoruz bu kadar karamsar olmayalım ınanalım destegımız esırgemeyelım kı takım da bıze ınanıp basarı yakalasın
|
haydi hayırlısı :)
|
SİVASSPOR KESENİN AĞZINI AÇTI.
[IMG]http://www.tv58.com.tr/site/images/stories/++11012011/+spor-kesey%C4%B1act%C4%B1_250x150.jpg[/IMG]
Sivasspor'un 5 futbolcuya yaklaşık bonservis bedeli ve futbolcu alacağı dahil 8.5 milyon Türk lirası harcadığı belirtildi. Sivasspor’un renklerine kattığı 5 futbolcuya yaklaşık bonservis bedeli ve futbolcu alacağı dahil 8.5 milyon Türk lirası harcadığı belirtildi. Sivasspor en fazla parayı Polonyalı Kamil Grosicki'ye ödedi. Kulüp bu futbolcu için 1 milyon 500 bin Euro para verdi. Çek Cumhuriyetinden alınan Tomas Rada ve Jakup Navratil içinde toplam 1 milyon 500 bin Euro veren Kırmızı-Beyazlı kulüp, Brezilyalı Sandro Da Silva'ya 1 milyon 100 bin Euro'yu gözden çıkardı. Genç kaleci Korcan içinde yaklaşık 300 bin TL. Veren Sivasspor böylece toplamda yaklaşık 8,5 milyon Türk lirası harcamış oldu. [B]YABANCI FORVET ALINACAK[/B] Sivasspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay tv58’De yayınlanan SPORAKTİF programına katılarak Sivasspor kadrosuna katılan Transferlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Rıza Çalımbay,”bu futbolcularla 1 hafta içinde anlaşma yapmadık. Uzun zamandır biz bu futbolcuları zaten takip ediyorduk. “Dedi. Çalımbay, forvet mevkiine mutlaka bir transfer daha yapacaklarını bunun ise yerli futbolcu olacağını söyledi. Çalımbay,” şu an belirlediğimiz 4 yabancı futbolcu var. Seçimi 1-2 gün içerisinde gerçekleştireceğiz. Sivasspor yönetimine bize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum”.dedi. [B]Toplam 4 Milyon 500 € harcanmistir ben hesapladim.[/B] |
bi Problem cıkacagını sanmıyorum ben
|
bakacağız transferlerin performansına inş.istediğimiz gibi olurlar
hata lüxsümüz yokkk :) |
[QUOTE=armutaklı;682801][B]Bugun balili sivas a imza atsın çoğumuz onu ilk günki gibi heycan içerisinde imza atmasını beklerız[/B][/QUOTE]
gelsiin balili en az 10 puan cepte |
Yav bu kadar karamsar olmayin hemen. Hele soyle 2 veya 3 mac bi gorelim bu yeni transferleri ondan sonra ancak birseyler diyebilirsin.
Uyum zamani diye birseyler de var bunuda unutmayalim. Malesef ilk 4 macimiz'da 3 buyuk takim var. Gala, Bursa ve Trabzon. Balili yaslandi artik. Turkiye ligi cok kondisyon lazim olan bir lig. Balili artik bize yetmez. |
[QUOTE=50sekiz;682805]Grosicki gönüllü gelmedi bir anlamda "zoraki/mecburi" geldi, gösterecegi performansi cok merak ediyorum...[/QUOTE]
wala hemşerim şu formalarla poz verdiklerinde diğer 3 futbolcu gülerken neşeli görünürlerken grosicki çok düşünceli duruyordu, bu benim dikkatimi çekti... umarım zoraki gelmişliği varsada üzerinden bunu atar bir an önce takıma alışıp en iyi katkıyı sağlar... çünki taraftarlar olarak en büyük beklentimiz olan futbolcu grosicki...:confused: |
bilip bilmeden konusmayn arkadaslar ya belkide oynayacagi futbolla herkesi kendine hayran bırakacak
|
Bu Zamanda Balili mi Kalır Ne Topcular VAR Baliliyemi Kaldık
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:29. |